Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hóhér az utolsó barátod

64 bejegyzést írt és 2524 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem is gondolnád, a mai femtolézeres látásjavító módszer milyen különleges gyökerekkel rendelkezik. A sokak számára idegen és megfoghatatlan beavatkozásról most lerántjuk a leplet. 10 pontban foglaltuk össze azokat az érdekességeket, amelyeket biztosan csak kevesen tudtak a lézeres…..
Lássunk két tipikus társasházi „klikket”, amellyel érdemes kicsit behatóbban foglalkozni: állatbarát lakók, és a kisgyermekes szülők, azon belül is inkább az ösztönösen védelmező anyukák. Először is fontos megérteni, hogy ez a két pólus mindenhol felbukkanhat, nem csak nálatok. Létezésük…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.16 19:42:53
@gyöngyömpötty: engem az előbb csúnyún megugatott egy eb. Sötét volt, fogalmam sincs, milyen fajta lehetett. Megálltam. Megdöbbent. Odatoltam a kezem, hogy "ne, szimat!". Megszagolta, megnyalogatta, majd amint továbbindultam, folytatta az ugatást.
Mentünk húsz-harminc métert, szemből egy világító nyakörves, pitbull méretű tömeg száguld felém és ugat. Aztán érkezett egy másfélszer akkora, a társa. Előbbi csak ugatva hívott játszani, a másik nemes egyszerűséggel átfúrta magát a lábamközt, hogy majdnem fellökött...
Utána a kisebbik is odajött a végén még megölelni is hagyta magát, mi több, egy puszit is kaptam tőle. :))))
Karácsony előtt a lapok fő- és egyéb felelős szerkesztői elmennek szabadságra, hogy végre családjukkal, barátnőikkel/barátaikkal békésen eltöltsék az ünnepeket, a redakciót meg ráhagyják a segédszerkesztőre, nagy kárt úgysem tud csinálni. Óvatosságból azért készítenek egy listát azzal az…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.16 04:57:20
Megírom nekik, hogy a pop3 jelszó módosításakor nem a régi és az új jelszót kell beírni, hanem az újat duplán. 1. 4-8 órán belül válaszolunk. Ha jól számolom, azóta két nap telt el 2. Még mindig ugyaz  a szar, ráadásul ha a régit elfelejtem, akkor mégis hogy a picsába tudom pótolni, zsenikéim?…..
Egy: milyen jogon veszi el egy ember egy másik életét? Súyos kérdés, hiszen ez általában bűncselekmény érdekében/következtébem történik. Kettő: és ha önvédelemből teszi? Ez eddig ugye jogi ügy. Inkább, mint morális. De itt jön képbe a negyedik: mi van, ha az illető nem akar élni? Mindegy, hogy…..
Már régen nem számít mit mondott tegnap, mit mond holnap, mit gondol ma. (Bár ez utóbbit tudjuk viszonylag a legjobban. Kb. valami olyasmi lehet: hatalom- pénz-hatalom-pénz-hatalom-pénz)...
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.13 12:23:40
@Ballib cenzúrázók réme 21: kár, hogy annyi gerinc sem volt a tetves anyádban, hogy igazi nácit szüljön, ehelyett a takonygerincű fosadék helyett!
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.13 12:47:25
@BaIIib cenzúrázók réme 21: dolgozol. A KGB-nek, mi, te tetves gazember
Részemről itt befejeztem a blogolást. Vele párhuzamosan a frissen factory reseten átesett huawei p9 csoda nem fogadja el az egyébként jó gmail-es jelszavaimat, így mindkettőt kukába hajítottam azzal a megfontolással, hogy soha többé netet. Good bye.   (ezt egy ősrégi desktopról írom, ami…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.11 16:58:43
@Burgermeister: desktop még megvan. Huawei support: BIZTONSÁGI OKOKBÓL kéri a rendszer az első jelszót vagy a regisztráció pontos dátumát.
Ezúton üzenem a huawei készítőinek, hogy basszák szájba biztonsági okokból a jó kurva anyjukat!
Kipróbáltam: a százéves jelszóval tényleg bejutottam, de a másik négy fiókomba egyáltalán nem tudtam mobilról belépni.
Miközben innen, a desktopról egy szó nélkül.
Úgyhogy... többé nem lesz se telefonom, se semmi hasonló szemetem, de ezért legszívesebben a fogyasztóvédelemhez fordulnék, ha lenne még olyan.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.13 10:43:04
@Evice: mivel (ex)élettársam már csak ezen az úton tudom elérni, ideig-óráig még él a blog, olvasom.
Kösz, ha sajnálod, de nincs mit. Itt tényleg csak a szemetet gyűjtöttem.
NetAcademia OKTATÓKAT KERESÜNK! 2017.01.11 18:57:40
Az online oktatás egyik nagy előnye a sokezer közül, hogy bárki, bárhonnan részt vehet az oktatáson - és bárki, bárhonnan tarthatja is!Jelen blogbejegyzés célja, hogy elgondolkoztasson: ha valamihez értesz, és a tudásodat meg szeretnéd osztani másokkal, de mondjuk vidéken, vagy épp Peruban élsz, a…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.11 21:09:54
@Hóhér az utolsó barátod: illetve annyiban, hogy igazgatónak jó lennék :D
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.12 09:23:25
@Fóti Marcell: én már nem.... nincs rá péééénz... :DDD
Proszektúra Tudta? 2017.01.09 22:45:28
Azt tudta, hogy az elmúlt 4 évben összesen 1200 ember fagyott halálra Magyarországon? Azt tudta, hogy erre 0 forintot költ a kormány? Azt tudta, hogy kb ennyi menekültet kellett volna a kötelező kvóta rendszerben átvennünk? Azt tudta, hogy ez ellen 20 milliárdot költött a kormány? Az tudta, hogy…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.10 06:48:40
@maxval bircaman elemző: tudta ön, hogy a fizetett fideSS propagandistánál csak a gerinctelen szófiai birka undorítóbb?
Őszintén kívánom neked, hogy minél nagyobb nyomorban, egy börtöncellában dögölj meg, húsz év raboskodás után, a szabadulásod előtti órában!
Vannak fokozatai a gerinctelenségnek és aljasságnak, de ezzel a behányásoddal végleg alulmúltad magad.
Érthető, hogy már az egykori családod sem áll szóba veled.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.10 09:44:53
@maxval bircaman elemző: közíró? Ne röhögtess! Egy sunyi, gerinctelen féreg esetleg.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.10 10:05:06
@maxval bircaman elemző: miben sérthetné egy retkes, gerinctelen fideSS ügynök az érdekeimet azzal, hogy mások baján élvezkedik?
A fenti hozzáböffenésedből csak az derül ki, hogy még tetűnek is korcs vagy, ha érted a finom célzást.
Utálok takarítani. Ha most azt mondanám, hogy az olvasók közül tegye fel a kezét az, aki szintén nem szeret, akkor annyian integetnénk, mint egy Madonna koncerten. Amikor elkezdtem tesztelni, egyáltalán nem volt szempont, hogy mennyire öli meg az atkákat, és hogyan tünteti el a szagokat, csak az…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.10 10:02:30
Félmeztelenül álltam az esőben a fényképezőgép mellett Szingapúrban, hogy megmutathassam nektek, hogyan készül el egy igazán jó kép. Minden fotósnak vannak piszkos kis titkai. Most elárulok nektek 5 olyat, ami abban segít, hogyan készíthettek jobb fotókat. Megmutatom nektek a folyamatot. Azt, milyen…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.09 16:00:31
@So No: amatőrök esetében nincs gond a laptoppal. Viszont egy profinál (értsd: aki ebből él) elvárható, hogy precízen kidolgozott képeket tudjon előállítani a gépén. Namost az a helyzet, hogy a laptopok kijelzője általában nem tartozik a csúcskategóriába finoman fogalmazva.
Sokat nem is lehet tisztességesen kalibrálni.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.10 06:37:15
@So No: jó. Bár a végére biggyesztett :XD alapján azt hiszem, nem sokat fogtál fel abból amit írtam. (Szóljon valaki, ha én vacyok lemaradva a hagyományos smiley-k terén! :D)
Ma már remélhetőleg mindenki természetesnek tekinti, hogy ha a hatékony számítógépes védekezés témájára gondolunk, akkor ott a vírusvédelmi alkalmazások és a biztonságtudatos hozzáállás mellett kulcsszerepe van a rendszeres hibajavító frissítéseknek is...
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.05 11:40:25
@Csizmazia Darab István [Rambo]:

Beléd is hasonlókat! ;)

Egy kérdés: mivel a blog.hu-n annyira nem jellemző, hogy reagálnának a hibajelzésre, szerinted mi a teendő, ha a címlapjukon ajánlott oldalt (szinhaz.hu) az adblock nem engedi betölteni, mert malware terjesztőként van nyilvántartva és... khm... több, mint egy éve, hogy azon a listán szerepel, a sucuri és a quttera szerint a mai napig kártékony kódot terjeszt?
Érdemes keresgélni, hogy ki az illetékes vagy hagyjam a 'csába?
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.09 12:00:53
www.welivesecurity.com/2017/01/05/killdisk-now-targeting-linux-demands-250k-ransom-cant-decrypt/

Ha lesz poszt erről, akkor ugye lesz némi infó a fertőzés módjáról is? ;)
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.09 12:42:51
@Hóhér az utolsó barátod: meg esetleg nem ártana a nagy cenzúrázás közepette a trollokat is távoltartani... :S
(a nevekből ítélve, a fenti egy magyar fórum(=tiétek), angol nyelven - tévedés joga fenntartva)
A piacvezető magyar árösszehasonlító oldalt egy prágai székhelyű cég vette meg a Nasperstől, annak román és bolgár megfelelőjével együtt. Forrás: 24.hu "A prágai székhelyű Rockaway csoport Daniel Křetínský, Patrik Tkáč és a PPF Group pénzügyi támogatásával…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.09 10:29:37
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.09 11:47:37
@vecseilaszlo: eddig so so, elfogadható volt. Félek, hogy az új tulaj kötelességének érzi majd a rendszer megújítását és ezt is lezüllesztik, ahogy korábban pl. az argep.hu vagy a port.hu is ment a süllyesztőbe (nálam) az új, de használhatatlan webes felület miatt.
De ez a varjú nagyon tetszett. :) Emlékeztet pár politikusunkra...
Tech Mester Kell-e nekünk okos TV? 2017.01.07 17:06:46
Bár a cím után már meg is válaszoltam, de tesztjeim elolvasása után mindenkinek egyértelmű lesz a válasz. Ebben a cikkben, a 100 centiméter körüli képátló közötti modellekből válogattam. De ezek alapján mindenki levonhatja a konklúziót, adott gyártó más méretű modelljei is hasonló paraméterekkel…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.08 10:56:45
@Ződ2000: olvasd el újra! Az a gáz, hogy normális csatlakozási lehetőségekkel szerelt tévét nem kapsz, csak "okos" változatban. Egyébként hdmi még van butatévén is. Jobb esetben akár kettő is. Három már nem biztos. (Upc doboz, dvd, laptop esetenként)
Egyébként nem véletlen, hogy végül visszatértem a húsz év körüli crt tévéhez.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.08 11:59:39
@Balt: khm... tízéves. Tudod mi a különbség a kapható és a kapható volt között? Tíz éve tán nem is létezett igazán okos tv-nek nevezhető kütyü.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.08 19:09:07
@Void Bunkoid: ez elég nagy marhaság. Nem állítom, hogy a wiki megbízható forrás, de ők kicsit másr írnak: en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_versus_film_photography
És akkor még ottv van az objektívek felbontóképessége, ami sokszor nem éri el még az alá tett érzékelőét sem, ha jól emlékszem.
Command Line lsof port 2017.01.07 10:00:00
Arról már írtam, miként lehet lsof használatával megtalálni, melyik process nyitott meg egy fájlt. A program arra is használható, megy megtaláljuk, melyik program fogja a portjainkat. Lekérdezhetjük a port száma alapján: $ lsof -i tcp:17500COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.07 17:34:45
@sala: könnyen lehet...
ls -l $(which netstat)
Ha symlinket látsz és a busybox-ra mutat, akkor valószínű ;)
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.06 19:19:13
@maxval bircaman elemző: tévedés, csak undorodom a gerinctelen disszidens söpredéktől.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.07 10:00:53
@maxval bircaman elemző: Sorosnak van gerince, ami rólad messze nem mondható el.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.07 13:24:08
@SJobs: legenda? Nézz utána Hitlerék hatalomra kerülésének és azt követő működésüknek! Csak a führerednek (most épp) nem a zsidók vannak útjában, hanem a menekültek és a betegek, öregek.
Megszokott dolog, hogy a Nemzeti Bank üzletel az ország vagyonával. Csak ne bukjon rajta. ..
Olyan hangot tud 1-2 beteg megengedni magának, hogy az valami elképesztő. És sajnos gyakran belefutok ebbe, ami őszintén szólva, volt hogy iszonyatosan megviselt és sírva adtam át a műszakot.  Tisztelt Praxis! Régóta olvasom az oldalt, és úgy éreztem eljött az idő, hogy én is hozzá szóljak.…..
Orbán decemberben kiadta az utasítást, az erőforrás-minisztérium már szövegezi is a törvényt a civil szervezetek ellen. A kormány idei törvényalkotási programjában szerepel, hogy még az első félévben elfogadják az új jogszabályt...
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.05 08:15:02
@FILTOL: nácika, ha jól emlékszem, amikor a kurucos bűnözők betiltásáról volt szó, te is benne voltál a habzó pofával óbégató csőcsselékben, hogy micsoda bűn... akkor most, amikor a fideSSes elvtérsaid a "legszebb" szálasi napokat idéző módszerekkel taposnak el mindent, ami nem az orbán maffiát szolgálja ki, talán kussolhatnál.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.05 08:15:43
@E.Katolnai: mi az, hogy magyarellenes, te takonygerincű buzi?
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.05 08:16:47
@Jossarian: no igen, a nagy "demokrata". Takonygerinc, te miért szégyelled, hogy náci vagy?
Beküldte: Kelemen Gábor..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 19:07:09
A kormány döntése nyomán, ismét egy meglehetősen közismert hivataltól búcsúzhattunk 2016 szilveszterén. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról egészen biztosan mindenki hallott már, vélhetően sokakat meglepetésként is ért a hivatal megszűntetése. A kormány részéről pedig egyáltalán nem szokatlan az…..
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 07:43:37
@Pic: nem adtál továbbra sem hiteles forrást. A többi csak locsogás.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 10:24:28
@Ballib cenzúrázók réme 21:
Ad1 - ennek mi köze ahhoz, hogy teli a tököm szegény kereskedők sirámaival, miközben pont azok sírnak, akik rendszeresen átbasszák a vevőket
Ad2 - kétszer próbálkoztam az ú.n. fogyasztóvédelemmel, mindkétszer leráztak valami általános, lehetőleg az átlagpolgár számára nehezen értelmezhető formában megfogalmazott "válasszal", segítséget nem kaptam. Nekem nem hiányoznak.
Egy budapesti, 11. kerületi társasház lakói úgy döntöttek, hogy a téli hideg ellen az épület falához húzódó hajléktalan embereket úgy fogják távoltartani, hogy a ház melletti, leginkább szélvédett sarkot egy vasráccsal elkeríttetik...
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 07:29:27
@monddazigazatmar: nácika, nálatok felvételi követelmény, hogy funkcionális analfabéta legyél?
Egy hajléktalannak szerinted van lehetősége körbetelefonálni a menhelyeket? Ha az összes szállóból egyetlenben volt csak hely, mit saccolsz, hány embernek lett volna elég?
De egy fideSSes seggfejtől nem várom el, hogy gondolkodni próbáljon.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 07:31:18
@cardiobascuralis 3: akkor biztosan hazudtak a telefonba... faszfej.
Hóhér az utolsó barátod 2017.01.04 07:37:30
@para_noir: szerinted pár év hajléktalanság után mi lesz egy jól szituált tanárból vagy mérnökből?
Egyáltalán, miért lesz valakiből maga alá szaró, hugyozó alkoholista hajléktalan?
És miért volt ilyenből sokkal kevesebb a gengszterváltás előtt?
Egyébként szívesen megnézném, hogy pár utcán töltött év után, mikor már totálisan kilátástalan a helyzet, a magadfajta mit csinálna...
Jobb esetben felkötnétek magatokat.