Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urbanlegend

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1980 november 7-én nyílt meg a Sugár Üzletközpont az Örs Vezér terén. Ez alkalomból utánajártunk az új kereskedelmi formát jelentő Sugár múltjának és jelenének. Az Örs Vezér tere anno A kép forrása: www.sugar.hu A hatvanas években kezdődött meg az Örs…..
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Janus-arcú élet sorozatunkban megint egy panziós sztori következik, abból a fajtából, amelyiknél minél mélyebbre ás az ember, annál kevésbé biztos abban, hogy mindig a Naiv Ügyfélnek van igaza. Persze az ellenkezőjét sem akarom állítani. A dolog úgy kezdődött, hogy a…..
  A tumblr blogjátszótere dobta elém a hétvégén ezt a remek piktogram táblázatot, amivel ki lehetne váltani a jogi és politológia karok több féléves szemináriumait is. Hajtás után Kiss Ádám privát megfejtése következik a demokrácia mibenlétéről.    ..
"Svédország legnagyobb utazási irodai hálózata, a TICKET, nyári-őszi nagyvárosi úti célok eladási top-listája alapján a válság nyertesi között van Budapest is." - írja a Resource "Míg ugyanis az amerikai nagyvárosok visszaestek, addig Barcelona, Budapest és Prága…..
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
Nem mindenhol fenékig tejfel a kerékpáros lét. A gondtalan testmozgás élvezetét időről időre megkeserítik a rosszakarók. A hatóságok kitalálnak mindig valamit, az autósokkal meg sosem volt felhőtlen a kapcsolat. Nemzetközi szívatásfigyelő.  Védelmi rendelet okozott…..
Ma 6 órakor ismeretlen biciklisták illegális Critical Mass-t hajtottak végre, fél 8-cal bezárólag.A Hősök teréről indulva, a szokásos útvonalat bejárva, Budán a Moszkvától visszafordulva Gödör célponttal; nem csak a nézők, hanem a rendőrök is nagy érdeklődéssel…..
Ne haragudjatok, de Taki levelét nem tudom a helyén kezelni, ezért kizárólag a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi. legalább annyira meg vagyok döbbenve, mint ennél a történetnél. Holnap jelentkezem. Tisztelt Szerkesztő! Elképzelhető, hogy az én történetem egyesek számára…..
Krisztián történetét ismerhetitek meg, aki nyári munkát vállalt édesapja ismerősénél. Pofonok röpködtek és még le is köpték.Kedves Szerkesztő! Még középiskolás koromban történt velem az alábbi eset, szerencsére azóta nem találkoztam még hasonlóval sem. Néhány…..
urbanlegend 2009.01.27 17:44:31
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
magyar-magyar szótár feminizmus 2008.12.26 09:39:00
feminizmus – jellegzetesen XX. századi  süllyeteg szexista népmozgalom a nők olyan jogaiért harcol, amit csak az Eredeti Nőilét-ből kiesett europid picsoid veszíthet el. Önellenhatóan tragikomikus attitűdjét a szexizmus elleni szexista fellépése szemlélteti. (Mókásabb…..
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Egyszer volt, hol nem volt - sok párkapcsolat kezdődik így, mert egyszerűen olyan hosszú, fordulatos és sokszor egyszerre érdekes és érdektelen, hogy mesének vagy sorozatként sokkal jobb lenne látni, mint valós sztoriként. Ma egy béna fiúról szólunk, aki nem a mesebeli…..
A békés észak-kaliforniai Mendocino megye képviselői beparáztak, hogy ők lesznek Amerika fűvárosa (muhaha, szorri), mert állítólag sorra költöztek hozzájuk az automata fegyverekkel rohangászó terepjárós gengszterek. A honatyák ezért a héten kis többséggel, de megszavazták,…..
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..