Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GzsakSam

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki ajánlotta a Magyar Posta androidos alkalmazását, időpontfoglalásra, gondoltam letöltöm. Meglepve tapasztaltam, hogy az alkalmazás az alábbi engedélyeket kéri: Most akkor járjuk körbe a témát, mi mire való, és vajon miért kell a postának. Az alkalmazás leírása szerint az alábbi funkciókat…..
GzsakSam 2018.05.08 12:46:02
@FPéter: Csak a vicc kedvéért: ránéznél, hogy a posta ios alkalmazása milyen engedélyeket kér/adatokat használ?
Ha ugyanazokat, mint az androidosé, akkor két lehetőség van:
- a Posta meg tudja indokolni, hogy miért kellenek az adatok/engedélyek - ha nem így lenne, nem lenne ios app az általad leírtak alapján- és akkor az droidos felhasználóknak sem kell tartani semmitől
- az Apple ugyanúgy ellopja a személyes adataidat, mint a Google, és akkor a te érvelésed "a Google a személyes adataid ellopásából él, az Apple meg a készülékei felárából"- sz@rt sem ér.
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
GzsakSam 2018.04.10 14:53:39
@simonpali:
Csak a tények alapján: Csepelen visszalépett az LMP, nyert az ellenzéki jelölt. III. kerületben visszalépett az LMP-s, nyert az ellenzéki jelölt.
Nem is feltétlenül kellett volna az az összes LMP szavazó ahhoz, hogy a cikkben felsorolt többi budapesti körzetben ne a Fideszes nyerjen, Simicskó pl. 900 szavazattal nyert. Ha a 3188 LMP-s HARMADA szavazott volna, akkor is ellenzéki jelölt nyer.
Vagy említsük Szatmáry-t esetleg, ahol szintén kb ilyen arányú Fideszes győzelem született?
A 3000-ből pedig lehet, hogy 1000 megértette volna, hogy miről szól a játék.
A Retro rajzfilmek és Vintage figurák FB csoportban ismét előkerült a legjobb rajzfilm intrók témája így ihletet kaptam hogy egy újabb Top10 keretein belül megmutassam, hogy nekem melyek a kedvenc rajzfilm/mese intróim. Mivel lehetetlen volt úgy 10-et kiválasztani hogy ne hagyjak ki legalább 5…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
GzsakSam 2017.09.03 13:26:21
@dr nmate: "Szegény Benk Dávid ki is maradt ebből a cikkből..."- ja, és olyan szegény, hogy ráadásul Dénesnek hívják...
GzsakSam 2017.09.03 14:01:20
@dr nmate: Szép mentés! :D
Botrány nélkül Csepelen nem tud működni a fideszes többségű képviselő-testület, élén Borbély Lénárd ittas vezetésért elítélt polgármesterrel, a háttérben Németh Szilárddal, ahogy a kerületben nevezik, a Fidesz vasökrével. Most viszont Czibulyáné Szonday…..
GzsakSam 2017.07.18 14:44:10
@Ballib cenzúrázók réme 25: Dietmar Clodo (és PS) like-olja ezt.
Esetleg egy jó emútnyócév gyurcsányahibás nincs valahol raktáron nertárs?
Amikor a tavaszi, RTL-gyilkosnak ígért műsorrendet bejelentette a TV2, szinte minden hétköznapra jutott egy saját gyártás, a főzős realitytől a párkeresősön át volt ott minden, mint a búcsúban. Aztán földbe állt a tavasz, a műsoraik Majka 50 milliós játszmáján és Ördög Nóri gyerekvetélkedőjén kívül…..
GzsakSam 2017.05.03 12:46:19
@lokátoros: A házasság... az RTL-es műsor, a cikk pedig a TV2-ről szól.
"Mielőtt írunk, nézzük meg" - jaja, nagy igazság.
Mi kell egy széria sikeréhez? Egy összetett karakter, remek színészi alakítás. Csupán ennyi a Tabu sikerének titka. Nem lett tökéletes, de egy izgalmas, élvezetes sorozatot hozott össze Tom Hardy és apukája...
Sokaknak az lehet a benyomása, a postát - és egyébként valamennyi csomagküldő szolgáltatót - legalább annyira váratlanul éri a karácsonyi csomagáradat, mint a Főkefét a téli hószállingózás. A megnövekedett igénybevétel újra és újra kikezdi a rendszert , mintha nem lenne…..
GzsakSam 2016.12.23 19:19:12
@Nancsibacsi: "elég sok ember vállalná, hogy arra a 3 hétre félrerak 15 nap szabit, ha fizetnek érte mondjuk 300ezer nettót" egy kézbesítő bruttó 105 ezret kap. Egy hónapra.
"Szerinted a Borsodi, vagy a Coca Cola mi a lóf.szt csinál, amikor a nyereményjátékainak a cuccait kézbesítenie kell?" - a legnagyobb nyereményjáték nyerteseinek feladott csomagszáma sem éri el a töredékét sem, annak a csomagszámnak,ami napi szinten az utóbbi 3-4 hétben a postára-és más futárcégekre- borul, csak Bp-en. Arról nem beszélve, hogy a nagy cégek tendereztetik a futárcégeket nyereményjáték esetén.
"A kézbesítést, ha az meg van támogatva egy megfelelő mobil eszközzel egy jogosítvánnyal rendelkező majom is el tudja végezni" - sztem van felvétel, kipróbálhatod.
"Bátyám postás - mikor volt nagyobb nyereményjáték, és kézbesíteni kellett nyeremény pólókat meg hasonlókat 2 hét szabit kivett, és saját autóval vitte ki a nyereményeket." - ezt kifejtenéd? Ellopta a kikézbesítendő csomagokat, és kivitte saját kocsival, jattért? vagy hogy?
GzsakSam 2016.12.23 19:53:48
@GzsakSam: Bocs, nettó a 105, nem bruttó. De a Feketelyuk Zrt sem teljesen hülye, nem fog tripla pénzt fizetni, ha van embere, akivel -ha kell- dolgoztathat heti hat napot, akár hónapokon keresztül.
GzsakSam 2016.04.19 13:08:39
@$pi$: "...nemi erőszakot követtek el és csak késeltek. És mi lesz tíz év múlva?" - Csak egy tipp: Úszó szövetségi kapitány lesz belőlük?
Tegnap voltam a budaörsi Tesco áruházban és egy olyan ártrükköző dologra lettem  figyelmes, amiről mindenféleképpen meg kell emlékeznünk. Már célegyenesben a karácsony, és ilyenkor az emberek sokkal költekezőbb hangulatban vannak. A pénztárca akkor nyílik igazán, amikor egy…..
GzsakSam 2015.11.20 07:11:19
@Válasszunk: Életciklus? Nem éri meg tovább gyártani??? Bizos van ilyen, de íme egy adonatúj LEGO szett, (Star Wars: Ébredő Erő filmhez kapcsolódóan) a száma 75099. A Tesco karácsonyi katalógusa szerint akciósan 8950 Ft (állítólagos eredeti ára 12790Ft tesco.hu/akcio/jatekkatalogus2/99999#pages/10), ezzel szemben a LEGO shopban akció nélkül 7777 Ft. Ezwww.kockaaruhaz.hu/75099-lego-star-wars-rey-siklojatm
Ez is lejárt, kifutott termék lenne, vagy csak nettó átb@szás?
GzsakSam 2015.11.20 07:44:12
@Válasszunk: hol a Tesco alacsony árrése? A kamu 12790Ft-os eredeti árban, vagy az "akciós" 9000 Ft-osban? (mellesleg: melyik lenne a "mélyen akciós ár"?)
A kockabolt az első perctől kezdve ennyiért adja a szettet, nem akciósan ( a hasonló méretű és jellegű szettek is ilyen árban mozognak, egy akciós-kifutó árat meg lehet különböztetni a nem akcióstól)