Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lófaszhajtású bukákkeszimulátor

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tünde és Dani kicsim, vagyis a hozzá tartozó fiúgyermek fesztelen-spontán hatást kelteni akaró, ám de nem tudó beszélgetésével kezdünk. Topik szerint, hogy sikerült-e már összekészülni valami fotózásra, ahol Dani lesz a modell, aki egyébként tök nyitott, szerepelni vágyó,…..
Olvasónknak abban nincs igaza, hogy a Miskolc Pláza az egyetlen bevásárlóközpont, ahol fizetni kell a mosdó használatáért, mert rögtön ott van pl. a fehérvári Alba Pláza is, de valóban nem gyakori. Hogy jogszerű vagy nem pénzt kérni a pisiért ilyen helyen, azt nem tudjuk.…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 09:55:46
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 09:58:02
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 10:33:55
"kívánságaimat kielégíteni" - amikor modorosságnak csap fel a választékosság.
"szűkös beléptetőkapuval" - diszkriminációne! Hogy mennek be a pocakos, dagadt állat, hegyomlás, banyatank emberek?
A wécésnéni nem tudná feltartóztatni a szabélyszegőket. Felakasztanák a fogasra lengedezni amíg blokknélkül szarnak. A kötelező hirdetéstekintést hogy abszolválná a rendszer, lefogna egy izompólós félhangosan számolva magában a másodperceket, miközben te ficánkolnál az elején párat, aztán már nem? (nők vinnyognának)
@sarostehen: nem írhatod a tetsziket 3 t-vel.
@Józsi, a migráns köcsög: akkor elviszed magaddal. Nylonzacskóban. Kimenetelkor bemutatni kell. Tulajdonképpen így még meg is érné a 100-as.
@Martinicske: általában igaz, de nem mindenre. Ez egy elméleti előny, hogy beszerezhetők máshonnan jobban. Időt és energiát, plusztervezést, pluszutánajárást belevéve már egyáltalán nem biztos. Nyilván nem mindegy, hogy a legelmebetegebben túlárazott, aktuáltrendi konfekciót veszed a plázában, ami 300%-lék oshaszonkulcs vagy 2 kiló kenyért, meg löncshúst lóból, amikért fizetsz 50 Ft-tal többet az egyhelyben beszerezhetőség miatt. (Ezeket utána otthon kiszarod, tehát felesleges mindenképp minden ilyen kör.)
Szolgáltat: fizetési lehetőséget. Nem elég?
@nem_vagyok_dj: "Haverom kezébe nyomtam a táskám" Hát ezt talán mégse kéne. Szeretnék egyszer sugárban hányni a Sugárban.
@kakukk11: miért, honnan indultál?
Kolbász leveléből kiderült, hogy a K&H-nál nagyon vigyáznak pénzre, még a gazdájának is nehéz néha megszerezni. Plusz, hogy a élet külföldön sem fenékig tejfel.  Kedves Homár! Szeretném elmesélni hogyan üldözött el magától a K&H Bank. A történet…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 08:33:42
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 09:15:16
@atpijkamo: kiderítettem, Zalakaros. Ott már Euró van. Tán városállam. Vajh ilyen esetben hogy alakulna a roaming?
Újposzti energiákat lekérem FENTRÕL.
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 09:38:54
@anarch: én szoktam idõt spórolni: mekkérdezek másokat. Tuti mócer. Ne restellj infót akasztani az Akashából.
Úgy tudjuk, hogy Hajós nem sokat búsult a TV2-es összeröffenés miatt, és ugyan a Sztárban sztárban nem láthatjuk, de például a most szombaton induló Gyertek át szombat este! című RTL-vetékedőben ugye igen, de EZ MÉG SEMMI, mert ősszel egy másik csatornán fog feltűnni egy…..
Az a jó a márkázott tartalomban, hogy nem kell kínlódni a termékelhelyezéssel, a bújtatott reklámmal, a béna, a kamerába a lehető legváratlanabb pillanatokban belógatott szponzortermékekkel, mert az első perctől fogva világos, hogy mivel állunk szemben. Ilyen műsorból kismillió…..
Nem más lesz az egyik Running Wild With Bear Grylls-epizód vendége, mint Barack Obama amerikai elnök, az adásból pedig az NBC most be is mutatott egy részletet. Obama és Grylls Alaszkába utaztak három napra és a felvételen látható, hogy az elnök megéhezik, ezért próbálnak valami…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.10 08:26:10
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: a gp-esek gyp-sek! Mért nem vetik meg a vezetékes gázt, villanysütõt? Ha majd tábortûzön melegítik a kajaflamójukat kezdenek el a hitelesség útjára lépni. Na én sem az eszetlen pazarlás pártján vagyok, deeh egy kis reálizmus sosem árt.
Gergő nem hiába dolgozott 4 évig a UPC ügyfélszolgálatán és állítja magáról, hogy türelmes ember. Olyan higgadt hangon írja le a Vodafone-nal folytatott kiábrándító ügyintézését, mintha nem arról szólna, hogy az elmúlt 2 hónapban ő időről-időre lemondta a…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.09 14:43:01
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.09 16:30:57
@CID: hogy kerülök én a képbe?
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.09 17:45:43
@atpijkamo: á, csak vicceltem (ez volt a szkenárió nemleges válasz esetén :) )
A gyalogosok és kerékpárosok számára közösen kijelölt utak azt hiszem az épp ott közlekedő autósokat leszámítva senkinek sem a kedvenc helyei. Egymásra figyeléssel azért használjatóak, kivéve, ha váratlan és időleges további akadályok kerülnek rájuk, mondjuk egy átmeneti,…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.09 09:23:36
@hagyma: "cask a csorok"
Nem is te lennel, ha be nem illesztesz egy ilyet. Ne tudom hogy van ott, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan allamok, varosok, ahol nem egyertelmuen a csorosag szimbolumlya a kerekpar. Ez olyan, mintha azt mondanad, minden setalvafuto csipoficamos. (nem, nem mos az Ica)
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.09 09:29:31
@melaena: utazo alatt nem rad gondoltam, az irasmodod pedig jo, mi a baj? Semmi igy mar, milyenigaz.
@Manyecska: miert lennel hulye ha akar 2 evvel is fiatalabb lenne? De masoknak is van csunyaszoval elettarsa, megsem nyomatja mindig ot egy blogforumon. Probalok rajonni az okara. Tudunk a tenyrol, orulunk, de a szeles spektrumon blogolo Manyecska jobb volt, sokkal. Meg akkoris, ha nekem tamac emiatt. Nagyon bizonygatod, hogy ember vagy, felmerul a gyanu, hogy tenyleg-e.
Attila határozott hangú levelet küldött nekünk azzal a hírrel, hogy panaszt tett a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóságnál a Telenor augusztusban bejelentett tarifacsomag-kivezetési akciója miatt, és a hivatal el is indította az eljárást. Szerinte lefutott a…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.08 11:33:20
@CID: tudják hol a határmezsgye, ott mozognak, userek meg ciceregnek, hogy hé. Változás soha.
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.08 11:48:06
@CID: biztos csak nem figyeltél, az effajta sirám mindig usererroron alapúl!
A nyárnak vége, de a nyaralások kapcsán születő posztoknak még bőven nincs. Olvasónk igazán sok energiát (19 levelet!) ölt az óriási koppanásba, ami Siófokon várta. És a sztorinak  nem az a legsúlyosabb része, hogy nem volt meg a szoba. Vajon hogy gondolták a helyi erők,…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.07 18:20:15
@sugargiraffusplumps.: én megõrülök, ha nem a fal felõl kezd letekeredni. Csak így van értelme. (A szarás jó.)
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.08 10:13:13
@ColT: szeva, de mér' köszöns rám?
  A dolgok jelenlegi állása szerint Istvánék a második télnek futnak neki fafűtéssel és elektromos főzőlappal, és egyáltalán nem azért, mert ők a Gázfelhasználás Elleni Júdeai Nemzeti Front előretolt csapata. Az még oké, hogy valaki az E.ON-nál tavaly félrenézett egy…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.07 12:12:15
@Terézágyú: engem is érdekel, de ki vállalná be?
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.07 13:05:50
@Manyecska: oké. Maragyunk anyiban, hogy viszasirom a néhaivolt életblogfalatkáid. Ez az új vonal nem kóser.
Nem, nem abszurd dráma! Maga a Wizz-élet bontakozik ki az alábbi levélben, olyan szépséges beszélgetésekkel, mint az- Akkor most mit lehet tenni?!- Panaszt kell tenni a honlapon.- Azzal kezdtük. A honlapon az is ott van, hogy sürgős esetekben hívjam az ügyfélszolgálatot. Azt meg épp…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
lófaszhajtású bukákkeszimulátor 2015.09.07 09:11:54
@pervie but hot: miért, milyen szinten lehet még nyomatni a politikaalapú szórakoztatást?
@mézescsók: na ja. Akkor most erre felelj: te hol húznád meg a határt?