Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazafias blog szerk.

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhagy a trágár és durva politikai publicisztikák írásával – állítja Bayer Zsolt. A lovagkereszttel kitüntetett újságíró a Mandinernek elmondja: itt az ideje, hogy felnőjön a kitüntetéssel járó felelősséghez. Kérésünkre azért beavat minket a legvaskosabb bayeri szidalmak kultúretimológiai…..
hazafias blog szerk. 2016.08.26 22:45:14
@Mihint:@Robinzon Kurzor:

Nem a közös értékek hiányoznak, hanem a közös nyelv. A nyelv ugyanis meghatározza a gondolkodást és a közös nyelv (szükségszerűen) közös értékeket is eredményezne. De az (mármint közös nyelv) nincs.
Ha áldozatot keres ma egy keresztény, akkor a szabad lincselésre odadobott operatőrnő* valóban áldozat, ha valaki egy kiszolgáltatottal való együttérzésre vágyik, akkor vele együtt érezhet. A lincskultúra szennysajtója által a sötét, narcisztikus, hedonista, gyűlölettől és…..
hazafias blog szerk. 2015.09.10 22:10:36
@mismásoló szalon: @Lángharcos:

Bizton ki mernétek jelenteni, hogy az operatőrnő buktatott és nem a feléje zuhanó migráns elől elugorva, egyensúlyát veszítve, nyújtotta ki a lábát? Mert én nem.

Akárhogy is történt, a 444 elmérte a f_szát. Egy kis nyilvános lincseléssel akart kedveskedni, kielégíteni alemberi törzsközönségének kövezhetnékjét, de lám, a dzsihád propagandaeszközévé, szimbolikus jelentőségűvé vált a manipuláltan tálalt jelenet*! T_kön lőtte magát a patkánysajtó, megköszönhetik majd nekik elvbarátaik és gazdáik, ha egy-két muszlim harcos az általuk szállított hamis propaganda hatására vágja el a gigájukat.

*m.blog.hu/or/orulunkvincent//skins/vincent03/favicon.ico
hazafias blog szerk. 2015.09.10 23:02:39
hazafias blog szerk. 2015.09.21 04:38:33
@KennyOMG:

Miféle önigazolás? Én sem nem buktam, sem nem buktattam, sem nem nem buktattam. Mit önigazolnék?

Szemem viszont van és a szemeimmel azt látom, hogy akárhonnan nézem, az az operatőrnő igen nehezen buktathatta fel azt a futó férfit. Ez nem önigazolási kérdés, hanem önbecsülési és becsületbeli: ne vádoljunk senkit olyasmivel, amit nem követett el.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
hazafias blog szerk. 2015.09.17 02:45:49
@TávoliTűz:

Szóval, ha jól értelek, azt mondod, hogy igazam van, de nem értesz velem egyet. :-)
Most, hogy Ausztria és Dánia után a németek is a határellenőrzés ideiglenes visszaállítása – értsd: a határ lezárása – mellett döntöttek, lehet, hogy elbúcsúzhatunk az elmúlt években megszokott szabadságtól, amivel az EU-n (pontosabban: a Schengen-zónán) belül…..
hazafias blog szerk. 2015.09.13 20:20:21
@==T==:

A nemzetközi helyzet fokozódik!

A náczifásisztárászistámagyaroperatőrnő felbuktatta (hogy nem? az nem számít, hiszen bizonyosan fel akarta buktatni, hiszen náczifásisztárászistá) a radikálisiszlamistaszírkisgyerekesfutballedzőcsaládapát.

Feszítsd meg!
A minap írtam valamiről, és az egyik kommentelő rögtön meg is rótt. Mondván, hogy nem én találtam föl a spanyolviaszt, már vagy húsz blogger elírta előlem a témát. Lehetséges, a húsz bejegyzésből azonban legalább minden másodikat nem olvastam. Erre nem vagyok büszke, nem is…..
1. Használj olyan nyelvészeti torzszüleményeket, mint a „ciszheteró”, és az öt egyetemi és jogvédő haverodon kívül senki nem fog érteni. Főleg használj ilyeneket, ha amúgy költő vagy. 2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül…..
hazafias blog szerk. 2015.09.12 06:33:35
@chrisred:

No, látom, te szopni jársz ide! És ezt az sem teszi szebbé, hogy üres fölényeskedéssel és eltartott kisujjú modoroskodással próbálod leplezni szándékodat. Mesélj nekem, mi a média (a sajtó), ha nem hírszolgáltató társadalmi intézmény?!
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Két, élesen különböző magatartásminta látszik végzetesen összecsúszni a migrációs válság által próbára tett európai társadalomban: az önzés és a következményekkel számoló, felelős, nemet mondani is tudó jóság. Hadd…..
Köszönettel fogadtuk az Örülünk, Vincent? blog Őrjöng a jobboldali sajtó című bejegyzésének utolsó két bekezdésében megfogalmazott leheletfinom utalást, az önzetlen, jó tanácsot. Mi nem szoktunk ugyan se akasztásról, se lincselésről fantáziálni, de megértjük, hogy…..
hazafias blog szerk. 2015.09.10 22:05:26
@GNDL:

Látom, hogy beteg vagy és hogy nem vagy tisztában azzal, hogy megnyilvánulásaiddal ennek egyre pregnánsabb jeleit adod. Szóltam. A többi nem rám tartozik.
hazafias blog szerk. 2015.09.10 22:27:11
@GNDL:

Ha ettől enyhül a pszichotikus rohamod, felőlem bármit írhatsz.
mint László Petra. Akadozik a wifi itt a pincében, de azért csak eljutott ide is a menekülteket felrugdosó operatőr nő híre.  Mondjuk nincs mit csodálkozni a tettén, ha azt nézzük hova dolgozik. Vagyis ez már múlt idő, mert közben már kibaszták a gecibe a gonosz…..
A Jobbik-közeli tévé riportere már a héten utazik Telkibe a labdarúgó válogatott összetartására. "Nagy szükség volt Elek Ákos tehermentesítésére a középpályán, nagyon örülünk neki, hogy László Petra már ráér és tud csatlakozni hozzánk Telkiben" – lelkendezett…..
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
Ha bárki azt hiszi, hogy a radikális televízió operatőre csupán egy kislányt gáncsolt el kedden Röszkén, akkor nagyot téved. Sokkal több történt. László Petra a már eddig is megtépázott és jórészt indokolatlanul meghurcolt hírnevünkbe rúgott bele. S amíg az apa felállt és…..
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
MHE Országimázs 2015.09.08 23:58:57
Ha Magyarországra jössz... Ez igen. Országimázs level Sub Zero kitépte a gerincedet. :-D :-D :-D :-D  Forrás: index.hu A hölgyet László Petrának hívják, és a Jobbikhoz közeli N1TV munkatársa VOLT. Itt is látható bátran a maszkja mögött (forrás: The Guardian).Csak egy…..
Az elmúlt hetekben érdekes vita bontakozott ki arról, hogy Petrás Mária vajon kompatibilis résztvevő-e egy zsidó kulturális fesztiválon, miközben előszeretettel működik közre vállaltan szélsőjobboldali, kirekesztő, rasszista, antiszemita eseményeken. A vádak között volt, aki…..
hazafias blog szerk. 2015.09.10 05:13:51
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása.   Magyarázatának kell annak lennie, hogy a baloldali pártok miért olyan magától értetődően válnak a liberális pártok szövetségeseivé és viszont, nem csak Magyarországon, egész Európában. Pedig nem volna logikus: a baloldaliság,…..
Mandiner blog Faló 2015.09.08 12:01:00
Ekkor a kedves dalnokot is bevezette a hírnök,Démodokoszt, kit a nép tisztelt: ültette közébüképp a középre; nagy oszlophoz támasztva a hátát.Így szólt ekkor a hírnökhöz leleményes Odüsszeusz,háthúsból kanyarítva − maradt még több a gerincen −hófogu disznó…..
hazafias blog szerk. 2015.09.08 17:10:21
@IdomitottFoka:

Nem én kezdtem el a kommentelőket minősítgetni, hanem ti.
hazafias blog szerk. 2015.09.08 18:03:25
@IdomitottFoka:

Nem sértődtem meg, szembesítettelek a hozzáállásoddal.
hazafias blog szerk. 2015.09.08 22:50:17
@annamanna:

:-D (...) :-D (...) :-D ...
Szigorú hangvételű szerkesztőségi cikkben foglalkozik Orbán Viktor és a magyar kormány migrációs politikájával a brit Guardian. A The Guardian view on Hungary and the refugee crisis: Orbán the awful című írásban nem fukarkodnak a kemény megállapításokkal és…..
hazafias blog szerk. 2015.09.07 16:08:16
@Virág et.:

Igazad van! Mi sem próbálunk a te kommentjeidből semminemű érdemi következtetést levonni vagy azokban bárminemű értelmet keresni:-)
hazafias blog szerk. 2015.09.07 17:17:43
@Virág et.:

Mi a relevanciája annak, hogy egy nick kétnapos vagy háromezer-háromszázkét napos, ha, mint állítod, "nem lehet a kommentekből következtetéseket levonni"?
hazafias blog szerk. 2015.09.08 16:11:19
@Virág et.:

És ebből miféle következtetést kellene levonni, ha, mint állítod, "nem lehet a kommentekből következtetéseket levonni"?
A menekültválság egyik újabb mellékjelensége, ahogy az amúgy is rossz sajtójú Magyarországot jobbról-balról pofozzák a nemzetközi médiában. Mindezt nagyon sokszor úgy, hogy szó sem esik arról: a meglévő hazai, nemzetközi és uniós jogot próbálja alkalmazni hazánk a…..
hazafias blog szerk. 2015.09.07 15:48:50
@Christopher Adam:

"az emberiségéből ismét kivetkőközött magyar kormány és magyar katolikus egyház, illetve a magyar társadalom egy jelentős része"

Mi az, hogy "emberiségéből ismét kivetkőközött"? Mit jelent? Ha magyarul nem megy, talán próbáld meg angolul megfogalmazni a gondolataidat (akár a New York Times-ban), hátha úgy sikerül.
hazafias blog szerk. 2015.09.07 16:04:33
@Valaki2:

"Magyaroszágon nem üldöznek senkit."

Nem üldöznek, nem üldöznek! Az nem bizonyít semmit. Hiszen akár üldözhetnének is!