Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adjkiralykatonat

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag mindenkinek létezik hasonmása a Földön, sőt, nem is egy, hanem legalább hét! Ez, lássuk be, elég logikusnak tűnik, hiszen, bár génállományunk rendkívül változatos, a kinézetünket meghatározó lehetséges variációk előfordulásainak száma véges, nagyjából 16 millió különböző változat fordulhat…..
adjkiralykatonat 2017.01.24 14:56:16
A vilagvegenek is nagyobb eselye volt ennel...
Egy szerelem igaz története Jelek 2016.01.27 01:41:32
Evek ota nem neztem meg a horoszkopomat, de most hogy veletlenul osszefutottunk megneztem. Es veled kapcsolatban veletlenek nincsenek. Azota mintha kicsereltek volna, ujra tele vagyok energiaval, ami kelleni fog a pozitiv jovokephez. Veled. Csak tedd magad rendbe lelekben, fejben.5 nap alatt 257…..
- Holnap 2 hete hogy nem neztem meg az adatlapodat. Ez a leghosszabb ido az elmult 5 evben. Nehez visszahelyezni magamat abba a szituacioba, hogy megint egyedul vagyok. Mert eddig akkor se voltam egyedul, amikor egyedul voltam. Mert mindig velem voltal valamilyen formaban.Eleg sok idom szabadult fel…..
Annaval beszelgettunk tegnap ejjel, o is valami hasonlo szituacioban volt. Nekem azert nehez, mert egy szemelyben te vagy a szerelmem, a legjobb baratom es a legfontosabb szemely az eletemben. Es most hihetetlen nagy ur keletkezett utanad, most hogy azt az utat valasztottad, ahol a vegen megint…..
Igazabol visszanezve tul sokat ismetelgetem magamat ami eleg unalmas lehet, mert 40 napja nem beszeltunk es fogalmam sincs mi jarhat a fejedben, ezert nincsenek valaszok a kerdeseimre.De talan ma eszedbe jutottam mikor kitoltotted az "Elotted az ev" naplodat.Meg mindig nem vagyok benne biztos hogy…..
Epp arrol elmelkedtem, hogy mennyire taposott meg lelkileg a srac, hogy mennyire serulhettel. Mennyire erezhetted azt, hogy el vagy veszve a vilagban. Hogy az elozo posztban emlitett felsorolasbol egyiket se tartottad be magadnak, mennyire gondoltad egyaltalan komolyan ezeket, hogy igy szembekopted…..
Visszaolvastam a szakitas es a november vegi utolso beszelgetesunk kozti osszes uzenetedet.Most vagy minden szavad egy hazugsag volt, vagy ilyen naiv vagyok hogy mindent elhittem neked, vagy hihetetlen komoly gondok vannak veled lelkiekben. "Ő döntött ígyreggel azt mondta, vége3 perc se…..
Az elso nyugodt napom a heten, miota kitetted a kozos kepeteket. Delre lementem edzeni, a szart is kipreseltem magambol. Elszivtam 5-6 cigit is. Aztan eppen a darts vb-n nezem az egyik kedvenc jatekosom Vincent van der Voort meccset, mikor kitetted a 32-es mosolygos kepet. Es megszallt a nyugodtsag.…..
Gondoltam, hogy addig nem nyugszol meg amig meg nem probalod vele masodszorra is, mert azt hiszed, hogy most menni fog, es addig nem tudod elengedni mig nem bizonyosodik be az ellenkezoje. Adamnal is ugyanez volt. Szamitottam ra, hogy most is igy lesz, de megis varatlanul ert. Most hogy…..
Sokat bantottal ebben a felevben azzal, hogy minden igyekezetem ellenere sem szeretsz. En a szivemet adtam, te a pofonokat. Most mar annyira faj, hogy nem birom tovabb, le kell toroljelek, hogy ne tudjak rolad semmit. Mindig azt nezem, hogy fent vagy-e, es hogy posztoltal-e vmit, Mivel kozeli…..
Ma osszealltak a kirakos darabjai.Azzal kezdodott, hogy a szakitas ota nem posztolt semmit instagramra. Aztan december 7.-en kitett egy karacsonyfat, littlechristmas littlelove hashtaggal. Ma ujra kirakott egy karacsonyfat firstchristmastogheterrel, a srac is kitette ugyanazt a karacsonyfat. Tehat…..
Milyen csonka ma a Hold,Az éj milyen sivatag, néma,Milyen szomoru vagyok én ma,Milyen csonka ma a Hold. Minden Egész eltörött,Minden láng csak részekben lobban,Minden szerelem darabokban,Minden Egész eltörött. Fut velem egy rossz szekér,Utána mintha jajszó szállna,Félig mély…..
Mennyire lehetsz elkeseredve, hogy visszamesz az exedhez egy nem mukodo kapcsolatba, ahol nem kapod meg azt amire vagysz? Amit igazan szeretnel? Ahol nem ertekelnek? Nem kuzdenek erted? Menyire lehetsz szeretethianyos? Mennyire erezheted magad kilatastalan helyzetben? Mennyire lehetsz gyenge?…..
(November 29.-i poszt)Meg mindig a csodara varok valamiert. Hogy a jo legyozze a rosszat. Hogy en jobb vagyok mint a masik srac. Hogy a belso ertekeim, a stilusom, az oszintesgem, a belolem arado jo dolgok ertekesebbek, es nem tudom elfogadni, hogy ez egy nonek nem kell komoly szinten. Hogy mindig…..
Valoszinuleg nem elte bele meg magat a hianyomba, mert most jol elflortolgetnek a matchboxkirallyal, mindig faziskesessel eli meg az erzelmeit.  Ha ujra rossz idoszak lesz az eleteben fog csak rajonni, hogy nem vagyok mar ott, hogy erot adjak neki. Szomoru dolog ez. De csak ez indithatja el ujra…..
Eppen a gep elott ulok ragozok. Delutan kiraktam a mai uj Halott penz szamot a Darabokra torted a szivemet, nyilvan neki. Utana ledoltem kicsit aludni, o gondolom edzeni volt, mert 2 orat nem volt fent. 5 perc mulva latom, hogy lajkolta a srac elotti expasijanak a bejegyzeset, o is ugyanezt a szamot…..
Ma ramtort a felismeres, hogy amiota megirtam azt a levelet neki amiben bevallom az erzelmeimet augusztus 30.-an 3 honap alatt meg a felszint se tudtam megkapargatni :DMinden masra ott a srac ma esti rallykupas kepe amit ahogy fellepett a netre 30 masodpercen belul belajkolt. A tortentek utan meg…..
Meg nem mentunk vegig az utcan kezen fogva.Meg nem csokoloztunk.Meg nem szeretkeztunk.Meg nem aludtunk egymast atolelve az agyban.Meg nem vittem neki agyba reggelit.Meg nem ittunk alkoholt egyutt.Meg nem buliztunk egyutt.Meg nem voltunk moziban.Meg nem voltunk semmilyen rendezvenyen egyutt.Meg nem…..
Adj neki erot, hogy felalljon a padlorol.Adj neki hitet, hogy meg tudja csinalni.Adj neki erot, hogy ne legyen gyenge es ne sodorja a masik srac karjaiba a szeretethianya.Adj neki hitet, hogy atlassa az a kapcsolat nem mukodokepes.Adj neki erot, hogy ujra elkezdje magat felepiteni.Adj neki hitet,…..
Majd folytatom ahol befejeztem, de ezt most ki kell irjam magambol.Mult heten az enekes baratomnal toltottem a hetet pentekig Pesten. Hetfon D ugynoknek banki osszejovetele volt 2 metromegallora, onnan ahol a baratom lakik. Veletlenek nincsenek, mi ez ha nem a sors? Kurvara izgultam oszinten szolva…..
(Throwback-poszt)Oktober 28 szerda.Ez a mondat fogadott, mikor az agybol felalomban megneztem, hogy irt-e.De ne szaladjunk ennyire elore.Oktober 25 vasarnap2-3 hete nem csinaltak mar kozos kepet, hat ma igen. De meg milyet. D ugynok fulig ero 32-es mosollyal boldogsagot sugarzo arccal nez vissza…..
Egy sotet alagutban vagyok. Nincs nalam fenyforras, tok sotet van. Visz elore a szivem. Tudom, hogy elore megyek, de egyik faltol a masikig utkozok. Nem tudom mennyit haladtam mar elore, csak remelem, hogy valamikor a kijaratnal talalom magamat. Kozben a sotetseg katonai tepnek a husomba: felelem,…..
Vannak akik konnyen feladjak. Azok nem is akartak ugy igazan.Vannak akik konnyen beletorodnek a veresegbe es igy a vegen tenyleg vesztenek.Vannak akik mar az elejen se hittek magukban, es a csodara varnak.Vannak akik csak mondjak, hogy kuzdenek, de nem tesznek erte semmit es a sult galambra…..
85. nap. Nincsen marlin. Ma se. Se kicsi, se nagy. A capak igy engem esznek meg. Igy megy ez. (Kurt Vonnegut, ha valaki esetleg nem ertene) 2 hete valaszolt a levelemre. Epp egy francia szallodaban voltam, csaladi kiruccanas. Orultem, hogy vegre be tudtam lepni a hotel wifijere. Es akkor lattam,…..