Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalandor Nő

38 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HTML oldaldobozt használhatjátok arra, hogy az oldalhasábokban egyedi kódot, szöveget, képet jelenítsetek meg. Az új dobozszerkesztő pont ugyanolyan editorral rendelkezik, mint a posztszerkesztő, így egy kép, videó beszúrása, vagy a szöveg formázása már nem okoz gondot azoknak sem, akik kevésbé…..
Minden betegség gyógyszerét, sőt a betegségtudat megszüntetését egy valami jelentheti csak:  A mindenek felett álló Tudatosság.  A Tudatosság menthet meg minket mindattól, ami romboló és hátráltató az életünkben, így a betegségektől is. Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, akkor azt…..
Biztos vagyok benne, hogy több helyen is, de én találtam egy kiválót! És ezt még garantálni is merem neked, amit azért ritkán teszek. Hidd el nekem, itt ízleni fog a kávé. Is.  Szóval. A minap a mostanában egyre felkapottabb és vagányabb, nem mellékesen pedig egyre rendezettebb Gozsdu negyedben…..
Ha erre a linkre kattintottál, akkor valószínűleg igen a válaszod a fentiekre. Hidd el, nem ő a te embered! Ha az a férfi lenne, akit megérdemelsz, akkor mindig elérhető lenne számodra, melletted lenne, amikor szükséged van rá, és te lennél az egyetlen a listáján, illetve nem is lenne listája.…..
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
Végre eljutottam odáig, hogy beüljek egy kávézóba írni Antaliában – két hónapos itt tartózkodás után. Megjegyzem, nem a legjobbat választottam, így még keresgélnem kell tovább azt a bizonyosat: ahol a hangulat is igazán törökös, motiváló a nyüzsgés, olcsó, valamint a fülem sem fagy le a légkonditól…..
Kalandor NŐ Ne várj a férfire! 2017.06.27 19:28:53
Ne várj a férfire! Miközben vársz rá, elmegy melletted az élet és ő ki tudja, merre jár. Ne várj rá, mert a várakozás elfeledteti veled, hogy mindennél fontosabb önmagadat építgetni, szépítgetni, és engedni, hogy a határtalan öröm irányítsa a mindennapjaidat. Márpedig, ha vársz, akkor nincs öröm.…..
A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek, de honnan jött Lóci? Na, az valami egészen különleges bolygó lehetett.  Tegnap elérkezett a várva várt pillanat, amiben titkon mindig reménykedtem: úgy tartani angolt az oviban, hogy csak Lócival vagyunk ketten. Én kicsit csapzottabban a…..
Itt egy ragyogó lehetőség, ha szabadabb, boldogabb életet szeretnél!   Vágjunk is a közepébe! Hogyan zajlik egy gyógyító beszélgetés? A folyamat 7 alkalomból áll, melyek során megkapod azokat az életvezetési eszközöket (maradjanak ezt meglepetések), amik segítségével önállóan is feloldhatod a…..
El ne hidd, ha valakit ezt mondja! És azt sem, hogy valamit így vagy úgy kellene tenned, mert hát a férfiak így meg úgy működnek, és alkalmazkodj hozzá! Ne! Ne alkalmazkodj senki elvárásaihoz! A férfiak valóban működnek valahogyan, de neked akkor is önmagadnak kell maradnod, önmagadat kell adnod…..
Amikor gyerekekkel foglalkozunk – történjen ez szülőként, nevelőként vagy bármilyen más szerepben – az egyik legnagyobb kihívás az, hogy egyrészt legyünk „pajtások” – olyasvalaki, akivel a gyermek nemcsak játszhat, de akiben bízhat és bármi bajjal fordulhat hozzá –, másrészt tartsuk a kereteket.…..
Kalandor Nő 2016.11.19 17:05:11
@nitro1: Az a baj, hogy mi nem szánunk egy órát a reggelire, nekünk sok ....
Kalandor Nő 2016.11.19 17:06:51
@karandash: Félelmetes. Ezek szerint a koncentrációs táborok is hatékonyak voltak. Ezek szerint az, hogy az erős a gyenge fölé kerekedik elfogadható. Akkor figyelj Jocika: most 10 korbácsütéssel megfenyítelek, ez kb. 10 perc lesz. Igaz ugyan, hogy véres leszel tőle, sőt akár maradandó nyomokat is okozhatok vele, de Jocika hidd el ezt érted teszem! Tudod miért Jocika: mert eszembe se jutott és türelmem sincs hozzá, hogy elmagyarázzam neked, hogy amire azt mondom NE, az MIÉRT nem helyes. Ah, inkább ütök. De Jocika, ez nem azért van, mert nekem ELFOJTOTT AGRESSZIÓM van, amit csak egy ilyen gyenge kis emberen, mint te vagy tudok levezetni, mert kurvára gyáva vagyok, ah korántsem. Én tökéletes vagyok. Tévedhetetlen, feddhetetlen. Ugye most már érted, Jocika? Na húzd le a gatyádat, hadd verjelek véresre!

Ezt tuti meg foja érteni a gyerek!
Első alkalommal véletlenül bukkantam rá egy internetes oldalon a Hellinger terápiára, amit egy közismert lélekgyógyító és problémamegoldó, Soma „mamagésa” ajánlott a honlapján egy segítséget kérőnek. Utánanéztem a dolognak, és úgy találtam, hogy az eljárás Magyarországon is egyre inkább…..
A téma azért lett újfent aktuális, mert történt ugyanis, hogy ovi angolt tanítok. Megint. Egy kis betekintő: Első alkalommal, egy meglehetősen cserfes és eleven csapatot sikerült összehozni 4-6 évesekből, a nagy tornateremben, aminek eredményeként sem a saját, sem a gyerekek, sem pedig a magnó…..
Szóval miről is szól pontosan az „ENGEDD EL A MÚLTAT?” Az „Engedd el a múltat” egy olyan kézikönyv, amiben rengeteg önállóan elvégezhető, hatékony és élvezetes gyakorlatot találsz, és aminek segítségével könnyedén elengedheted a múltat, feloldhatod családoddal, pároddal és önmagaddal kapcsolatos,…..
Szeretem a piacokat, nemcsak azért, mert a helyi termelők árulják a portékájukat, és majdnem biztosan finom ételeket kóstolgathatok, hanem azért is, mert a piacok többnyire, szóval, olyan lazák. Nincs ez másként Londonban sem, ahol a legtöbb nyitottságot találtam városszerte.  Az 1000 éves piac A…..
1. A juh akol.  A légitársaság várakozó helye meglehetősen kiábrándító, hasonlít a juh akolhoz, ahogy beterelik az embereket a személytelen, fém elemekből felépített, levegőtlen raktárépületbe, ahol leülni sem lehet, és minimum 20 percet várakoznod kell. Ja, és kb.500 métert kell gyalogolni a…..
Azon gondolkodtam, vajon hány részes lehetne ez a blog, Londonról, a meglepetések városáról? Biztosan nagyon-nagyon sok. Jellemző rám, hogy bárhova is megyek, szinte mindenütt a kis utcácskákat keresem,é s azokat a helyeket, ahol látom, hogy nincs annyira sok ember. Londonban sokkal könnyebb…..
Eredetileg csak arról akartam írni, hogy "Miért nem szülnek a magyar nők?", de valami azt súgta, hogy hitelesebb vagyok, ha magamból indulok ki először, és utána írok kicsit általánosabban. A teljesség igénye nélkül írom ezt, inkább csak mozgósítónak szánom, semmi esetre sem arra, hogy bárki is…..
Kalandor Nő 2016.03.02 22:15:53
@Lenina Huxley: Szuper! Én is felkészültem a kövekre, de annyira nem jöttek, egyet-kettőt leszámítva, akiket a trágár bunkók kategóriába sorol az ember. De éppen ezt akartam elérni: az őszinteséget! Ha nem, hát nem.

Szeretettel üdvözöllek,
Kalandor Nő
Kalandor Nő 2016.03.02 22:18:22
@Bajer Zsolt: Azért mielőtt letiltalak, csak annyit írnék, hogy nagyon, de nagyon sajnállak, igazán pocsék életed lehet.

Éppen ezért küldök neked sok-sok szeretetet, hátha eljut hozzád.

Üdv,
Kalandor Nő
Kalandor Nő 2016.07.10 20:21:13
Anikó:

Ez egy mai hozzászólásom volt egy mainstream magyar újságcikkhez, ami a KSh adatokat közölte a születésszám csökkenésekről:
"Ki akar rabszolgát szülni? Mert csak az lesz belőle. Lehet, h nyakkendős, de akkor is csak rabszolga, akinek nem a valódi tudást adják át az iskolarendszerben, hanem ostoba, maradi és felesleges lexikális adatokkal és hamis módszerekkel mossák az agyukat. Jogot, pénzügyeket, meditációt miért nem tanítanak vajon alanyi jogon gyerekkortól?
Mindegy, h ha USA-ban élsz, vagy Euróépában, ha nő vagy, és igazán jót akarsz a leendő algyerekednek,tjobb ha meg se szülöd. A nyugati világ el van ájulva, hogy ekkora jólét van (dolgozol napi 8 órát a harmadik évezredben, amikor olyan CSÚCSTECHNOLÓGIÁK vannak az emberiség birtokában, hogy napi NÉGY órából egy ember egy egész családot tudna eltartani, de "jólét"van), és mégsem szülünk. Mi lehet a baj?
A nők a pasikra mutogatnak, h nem akarnak felelősséget vállalni? Felhánytorgatják nekik. Hát szégyelljék magukat! A pasi is ember, őt is meg kell érteni. Dolgozik reggeltől estig, és éppen annyit keres, h magát eltartja, plusz esetleg még a szüleit. Ne egymást bántsuk! Gondolkozzunk! Pl, hogy lehet, h a történelemben szakadék még soha nem volt multimilliárdos és a középréteg között. Amerikai dokumentumfilmek tömkelege van a neten a lecsúszó amerikai középosztályról, az államok eladósodottságáról. Mókuskerék, amiből materiális szempontból nem lehet kitörni soha. És akkor még a klímaváltozásról vagy a születésszabályozás teljes hiányáról (lásd: India, Afrika) nem is szóltam. Vagy az újságírók baromságairól, akik a karrier ostoba ürügyét hozzák fel a gyermektelenség valódi okaként. Ez egy hazugság.
Aki nem így látja, annak tisztta szívből nagyon sok boldogságot kívánok!"
Egy fenéket! Sőt, most kezdődik minden, hiszen már szereztél kellő élettapasztalatot arról, hogy mit és hogyan "ne!" vagy éppen mit és hogyan "igen!". Akkor vagy csak bajban, ha hiszel azoknak a bizonyos, terméküket minél nagyobb számban eladni kívánó reklámozóknak és pletyka lap tulajdonosoknak,…..
Ha idén nyáron a török riviérára mész, semmiképpen se hagyd ki Antaliát! Mivel a repülőgépek is oda érkeznek, így könnyű helyzetben vagy. Antalia a szabadság, a lazaság, a nyitottság, a törökös vakmerőség és félelem nélküliség városa - legalábbis nekem ezt jelentette ott lenni.  Ha valóban látni…..
Hasznos tanácsok bármilyen betegségből való kigyógyuláshoz és a betegség megelőzéséhez (a teljesség igénye és a betegség súlyosságának figyelembevétele nélkül, általános érvényű tanácsok):  1. Tiszteld az érzéseidet: a lehető legpontosabban nevesítsd hogyan érzed magad az adott pillanatban! A forró…..
Szó sincs arról, hogy azt a bizonyos pikáns szüzesség elvesztési történetemet fogom megosztani veled. Ha esetleg erre gondoltál volna, akkor bocsi, ha félrevezettelek.  Ez csupán egy rövid kis történet lesz arról, hogyan vesztettem el a spirituális szüzességemet, azaz, hogyan kerültem kapcsolatba…..
"Egyél csak! Rád fér!" Tömjük a testünket "finomabbnál finomabb" ételekkel Tesszük ezt úgy, hogy nem gondolkodunk annak következményén, mit okozhat mindez a testünknek, eszünkbe sem jut, hogy egy tökéletes élő szervezetet táplálunk nap, mint nap. De mivel is? Emészthetetlen és élettelen…..
Kalandor Nő 2016.04.24 16:45:11
@Istvan Burjan: Kedves István, Köszönöm az aggódását, de inkább vagyok érzékeny megfigyelő, mintsem boldogtalan ember! Azt nem tagadom, hogy sokszor szomorúvá tesz, amit látok. Ez van. Minden jót Önnek, főleg sok egészséget :)
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
Kalandor Nő 2016.04.03 21:42:13
@gKrem: Nagyon igazad van! Mindent a pénz irányít, én mondjuk könnyen beszélek elmegyek külföldre, ott keresem a pénzt, ez szakmából is fakad, de mindig-mindig hazajövök! És amikor legutóbb hazajöttem külföldről valami méginkább átfordult bennem Magyarországgal kapcsolatban: itt még mindig vannak olyan értékek, amik a pénzt és a fogyasztást dicsőítő Nyugaton már nincsen, de lehet, hogy nem is vol soha. Ha én eljutottam idáig, lehet, hogy mások is el fognak. Magyarország a legjobb hely a világon!
A videóval már korábban is összefutottam, de Dobrai Hermina nevű olvasóm ismét a figyelmembe ajánlotta, így hát gondoltam készítek belőle egy rövid bejegyzést. A kicsivel több mint 15 perces videóban elhangzott állítások az összeesküvés elméleteket kedvelők szerint mind…..