Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imora Mok

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imora Mok Teher 2016.12.10 23:44:26
TEHER   A leány hívogató pillantása. A leány feledhetetlen illata. A leány önmegadása. Nem volt teher.  Minden tiszta volt, egyszerű és magától értődő, mintegy szükségszerű.   Teher.   A leány terhes lett. 20 éves voltam, s apám cselédje várandós lett. Ő 24 volt, és semmiért nem adtam volna…..
Annak idején, az új Twingo tervezésekor állítólag a Renault szigorú főnöke, Carlos Ghosn visszadobott a tervezőknek minden egyedieskedő, különcködő dizájntervet és megparancsolta, hogy a bájos és rendkívül sikeres kisautó utódja egy feltűnésmentes, praktikus, jól…..
Nagy siker volt, nagy siker lesz az extrém hőmérsékleten (50C+ szélvédő mögött)  bomlásnak induló hőpapíros parkolójegy. Idei áldozatunk zsemlemorzsa, akinek férjét konkrétan azért büntették meg, mert a szar minősége miatt olvashatatlan jegyet nem vette észre a…..
Imora Mok 2007.08.01 02:04:03
Takezó · takezo.freeblog.hu 2007.07.31. 12:59:07
"(legútobb pl. érvényes parkolójeggyel azért tettek rá kerékbilincset, mert a két jobb oldali kerékkel 30 cm-re a járdán állt)"
Meg is érdemelte, tanuljon meg parkolni.

ÍGY VAN!!!
De előtte próbáljon kerekesszékkel vagy babakocsival elhaladni a járdára parkolt autója mellett!
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..