Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agysebész migráns

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok során elkövetett terrortámadásokat már hónapok óra romló biztonsági helyzet előzte meg. Az elszabaduló indulatok a Palesztin Hatóság tárgyalópozícióit egyszerre javítják a küszöbön álló paradigmaváltásban az izraeli-palesztin konfliktus megoldásában,…..
Agysebész migráns 2015.10.07 11:18:49
Marhaság. Nem a zsidók védik a hazájukat a palesztinok ellen, hanem a palesztinok védik a hazájukat a zsidó agresszorok ellen.

1. A zsidóság az elmúlt évezredekben soha nem volt államalkotó nemzet, hanem önálló államisággal nem rendelkező etnikum volt. Mint például a cigányok.

2. A palesztinok jelenleg Izrael területén belül, a Palesztin Autonóm Területen élnek.

3. Izrael nem ismeri el az ENSZ döntését a Palesztin Autonóm Területről. SAJÁTJÁNAK tartja a palesztinok földjét. Folyamatosan költözteti be a palesztinok földjére és szír területekre is a zsidó telepeseket. Minden lehetséges eszközzel azon van, hogy a palesztinokat előzze a saját földjeikről.

4. Ráadásul Izraelnek nem csak a 100%-ban arab lakosságú Gáza és a 80%-ban arab Ciszjordánia kellene, de a szír fenhatóság alatt álló Golan-fennsíkot is meg akarja szerezni, megszállva tartja évtizedek óta, és folyamatosan költözteti be a zsidó telepeseket Szíria területére

És a részletek:

Izrael nevű állam nem létezett soha a történelemben. 1948. május 14-én hozták létre a Nyugat közreműködésével.

A mai Izrael lakosságának több, mint 80%-a NEM őslakos, hanem betelepített askenázi, akik úgy lettek zsidóvá, hogy a ki tudja milyen származású, magukat zsidónak valló vándorló férfiak álltak össze RÓMAI lányokkal. Holott a zsidóknál az ANYA zsidó mivolta a mérvadó, mivel az apa kiléte és vérvonala nem bizonyítható.

Az EREDETI zsidó népnek összesen valami 90 évig volt önálló, szervezett állama, Dávid és Salamon uralkodása alatt.

A többi évezredek alatt vagy rablógyilkoltak, vagy fogságban, vagy rabszolgaságban voltak, vagy idegen fennhatóság alatt, vagy egymást marták, vagy vándoroltak.

Ehhez a kb. 90 évhez jön hozzá a legújabb kori "zsidó állam", Izrael kevesebb, mint 70 éves fennállása.

Az annyi mint 160 év államiság.

Míg Palesztina földjét kb. 13 ezer év óta lakják a palesztinok ősei.

Milyen alapon tartanak igényt az 1948 májusa után, Izrael megalapítása UTÁN betelepült idegenek a palesztinok földjére?
Nemrégiben vettünk egy parabolaantennát, hogy a gyerekek tudják nézni a német gyerekcsatornák adásait. Korábban a youtube-on kerestem filmeket, találtam is, akár teljes sorozatokat is. Kedvenceink voltak többek között: a Lenas Ranch (egy francia sorozat, ami a magyar tévében is…..
Agysebész migráns 2015.10.05 12:34:40
@chrisred:

"Magyarország pedig megsérti a genfi egyezményt."

1. Magyarország nem sérti meg.

2. Te egy hülye vagy.
Nem félek a magyar határzártól" - jelentette ki Zoran Milanovic horvát miniszterelnök szombaton újságíróknak nyilatkozva Dubrovnikban.A kormányfő szerint függetlenül attól, hogy a horvát-magyar határon a kerítés már vasárnapra elkészül, a migránsok "a fogaikkal fogják…..
Hát én ezt nem hiszem el! Az Orbán gonosz rendőrsége őrizetbe vette, és kézivezérelt bírósága előzetes letartóztatásba helyezte mindannyiunk kedvencét, Lakodalmas Lajos művész urat. Valami piti százmillió körüli áram- víz- és gázlopás lehet a háttérben, legalábbis ezek…..
Agysebész migráns 2015.10.02 18:05:25
@Gringo:

Hamarosan a te mocskos fajtád is fel lesz rugdosva.

Addig élvezd az életed, amíg van neked olyan :)
Agysebész migráns 2015.10.02 18:46:41
@grafoguru:

Ez mind lófasz például a szinte TELJES magyar aranytartalék dollára váltásához, majd a dollármilliárdok eltüntetéséhez képest Surányi elvtárs jegybankelnöksége alatt.
Ki gondolta volna, hogy egyszer a narancsszínben úszó Fidesz lenyúlja az ősi rivális szabaddemokraták alapszínét? Pedig ez történt a menekült hisztéria leple alatt, és mi csak kapkodjuk a fejünket, hogy most melyik párt is szól hozzánk az óriásplakátokról? Vajon mikor, és…..
Eddig azt hittem, hogy Surján László nyugdíjba vonult. De nem. Ehelyett „borosspéter”-i magaslatokba emelkedett. A kereszténydemokrácia egyetlen értékével sem egyeztethető össze, amit a migránsokkal kapcsolatban osztott meg a Facebook-on – hacsak nem a „Legyél…..
Az történt, hogy hétfő este másfél órára megállt az élet, midőn a legnagyobb közösségi oldal háza táján beütött a krach. A minden eddiginél nagyobb, mondhatni történelmi leállás nem akadályozta meg az emberiség Facebook-fogyasztó részét abban, hogy hatalmas fájdalmak…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Orbánék következetesen bevándorlóknak hazudják a közpénzmilliárdokba került nemzeti konzultáció óta a menekülteket. A fideszes kormányzati propaganda ma ott tart, hogy fideszék mentenék meg az iszlámtól és a terrorimustól azt az Európát, aki - érthető módon - megveti a…..
Agysebész migráns 2015.09.28 17:55:00
Már-már magányos harcosnak képzeltem magam. E szakmai rovatban többször is kisebbségi álláspontot képviseltem, most azonban váratlanul két helyről is segítség érkezett. Sem a nyelvészt, sem a politikust nem gyanúsítom azzal, hogy a bejegyzéseim hatására jutottak kísértetiesen…..
Agysebész migráns 2015.09.27 21:19:35
@Bona Fides:

"Helyesen: "a munkaerő és az áru szabadon áramolhasson"."

Még helyesebben:

a munkaerő, az áru és a PÉNZ (tőke) szabadon áramolhasson
Orbán Viktor már régen egyértelművé tette az európai vezetők számára, hogy közös hazánk, az Európai Unió vagy olyan lesz, mint amilyennek ő szeretné, vagy állandó szabadságharcot vív ellene. Ez az álláspontja most különös élt kapott a menekültügy magyar kezelése, vagyis…..
Agysebész migráns 2015.09.27 20:05:50
@fidesz a mutyipárt:

Az 56-os menekültek papírok nélkül mentek, a zöld határon át, országról országra, csürhe módon, követelőzve?

Vagy átmentek a SZOMSZÉD országba, és megültek a seggükön egy táborban, amíg valamelyik országból nem szóltak, hogy odaköltözhetnek?

Nos? Szerinted?
Agysebész migráns 2015.09.27 21:08:01
@nu pagagyí:

1. Az 56-os magyarok a SZOMSZÉDOS országig mehettek, NEM célirányosan oda, ahová menni akartak.

2. Az 56-os magyarok PAPÍROKKAL a kezükben mehettek, nem úgy, hogy eldobálták a személyi azomosító okmányaikat.

3. Az 56-os magyarokat TÁBOROKBA ZÁRTÁK, ahonnan csak akkor utazhattak tovább, HA egy fogadókész harmadik ország megküldte nekik a továbbutazáshoz szükséges papírokat.

Köze sincs annak a helyzetnek a mostanihoz, amikor egy ellenőrizetlen, követelőző, SOKSZÁZEZRES, elszabadult, primitív csürhe tarolja le a saját kedve szerint egyébként szuverén államok SORÁT, és megy oda, ahová neki tetszik, telibe szarva az útjába kerülő államok törvényeit is, meg az uniós jogszabályokat is.
Agysebész migráns 2015.09.27 21:11:43
@randomnotexists: @Kampfer:

István király intelmei NEM arról szólnak, hogy az ország legyen sokféle etnikumú, soknyelvű, sokféle vallású.

István király intelmei arról szólnak, hogy a királyi UDVARBAN forduljanak meg másféle nyelvű, szokású, kultúrából érkező emberek.

Ennek kétféle célja volt. Egyrészt adaptálni, ami JÓ, másrészt kiismerni őket, hogy milyen VESZÉLYT jelenthetnek az országra.
Ferenc pápa ezekben a napokban az amerikai kontinensen turnézik. A nagy hírügynökségek könnyed kézzel nevezik az utat „történelminek”, de sebaj, a magyar sajtóban eddig maximum annyi szűrődött át az egészből, hogy Fidel Castro volt kubai elnök egyszerű kék mackóruhában…..
Agysebész migráns 2015.09.27 19:04:01
@I_Isti:

"hogy a katolikus keresztény álláspontot kőkeményen képviselje."

Édesem, amit ez a senkiházi Bergoglio képvisel, annak semmi köze Jézus tanításaihoz, sőt, kiforgatja, szembemegy vele.
Agysebész migráns 2015.09.27 19:07:58
@taffer:

"Pedig szerintem Krisztus előbb bratyizna vele, mint szinte bármelyik eddigi egyházfővel."

Szerinted.

Na és ki vagy te, hogy megítéld, Krisztus mit tenne, mit nem tenne?

Pláne, hogy a tanításait se ismered.
Agysebész migráns 2015.09.27 19:09:39
@Aurelius Respectus:

" Egy ultraliberális szerencsétlen."

Nem szerencsétlen. Tudatosan rombolja a keresztény közösséget.
Úgy látszik kivezet a Knorr is. Ők a korszerűtlen darált húst száműzték a bolognai mártásból, van viszont helyette természetesség meg verenyképes ár és séf tipp. Valószínűleg az történt, hogy annyira fel kellett volna emelni a húsos verzió árát, hogy annyiért senki nem…..
Én is Eötvös Károlytól idézek, mint az a csaknem száz ügyvéd, akik nyílt levelet intéztek a kormányhoz, az ügyészekhez és a bírákhoz. „A most megalkotott jogszabályok ellentétesek minden, Magyarország által aláírt nemzetközi egyezménnyel, az európai közösségi joggal,…..
Agysebész migráns 2015.09.25 11:30:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

""Ha a zsidók rendezkedni akarnak, menjenek Izraelbe."
Ez sajnos nem olyan egyszerű, mert ők hol magyarnak, hol zsidónak vallják magukat aszerint, hogy kívánja meg az érdekük.

Kettős, hármas stb állampolgárság esetén meg kell tőlük a magyar állampolgárságot vonni.
Agysebész migráns 2015.09.25 12:01:48
@eßemfaßom meg áll:

Ennek a csaknem száz derék magyar embernek kellene a mindenre kiterjedő alapos adóügyi és nemzetbiztonsági átvilágítását megkezdeni.

Nyilván talpig becsületes ember mindegyik, adók, járulékok befizetve, alvilági ügyletekbe, szervezett bűnözésbe még véletlenül se keverednének aktív elkövetőként, felbujtóként, megbízóként, megbízottként vagy támogatóként bele.

Tudjuk, hogy az ügyvédek mind patyolat lelkű és patyolat múltú emberek.

Ezért is mernek kiállni magyarellenes ügyeket képviselve a magyar polgárok érdekei ellen.
1. Mi történt? A végvári kapitány kudarcot vallott. Európa nem kér abból, hogy éppen Orbán védje meg. Ez világosan kiderült az Európai Tanács szerdai-csütörtöki összejövetele után. Elfogytak, vagy soha nem is voltak Orbánnak szövetségesei, ez már abból világosan…..
Egy szeptember 15-én nyilvánosságra hozott elemzésében az Egyesült Államok legnagyobb és legbefolyásosabb privát hírszerző szolgálata, a Stratfor azt vetíti előre, hogy a Nyugat-Európába özönlő menekültek olyan feszültségeket és megoldhatatlan konfliktusokat okoznak, amelyek…..
Agysebész migráns 2015.09.24 15:48:34
@alfacharlybravo:

"Ez az egész EU a nemzetállamok lebontására jött létre és háborúk és antiszemita atrocitások elkerülésére miatt. "

Az antiszemita attrocitásokat úgy lehetne elkerülni, ha a zsidók hazatakarodnának a SAJÁT hazájukba, amit ajándékba kaptak az ENSZTŐL 1948-ban.
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
Agysebész migráns 2015.09.21 16:01:50
@McZozo:

"Bar ha nem is fogadom el amit csinalnak de ettol meg valamilyen szinten ertheto, mi barmilyen konzultacio nelkul rajuk toltuk a menekulteket egyoldaluan. "

Hogy MIT csináltunk?

Mit toltunk mi rá a horvátokra?

Eszednél vagy?

Magyarország NEM AKARJA beengedni a migráns csürhét. Épített a szerb határra drótakadályt, épített kerítést, kivezényelte a rendőröket, ki fogja vezényelni a hadsereget, és még jogszabályokat is módosított, hogy a magyar zöld határ NE LEGYEN a migránsok számára könnyen átjárható, vonzó átutazói célpont.

Tegyék a horvátok is azt.

Ehhez joguk van.

Ahhoz meg nincs joguk, hogy NEM VÉDIK a saját határaikat, nem állják útját a migránsoknak, hanem BEERESZTIK őket, majd rátolják a magyarokra.
Agysebész migráns 2015.09.21 16:35:52
@putris72:

"ha a vonat nem jött át Magyarországra akkor,miért is az van a videón,hogy a magyar rendőrök ott álldogálnak a vonat mellett(Horvátországban)!"

Ha több, egymástól független tévéstáb felvételein is a MAGYARBÓLY nevű magyar település vasútállomása látható, akkor ugye csak a leghülyébbek kezdik bizonygatni, hogy az az állomás nem Magyarországon, hanem Horvátországban van :D
Agysebész migráns 2015.09.21 16:39:45
@McZozo:

" de a mi hatarzarunk szabaditotta rajuk a menekulteket."

Nem.

A migránsokat (és nem menekülteket!) az szabadította rájuk, hogy NEM VÉDTÉK a saját határaikat.

Ha mondjuk egy betörő végigmegy az utcátokban és a szomszédodhoz nem tud bemenni, mert biztonsági ajtó, riasztó meg kutya van, és hozzád megy be, mert neked se riasztó, se kutya, az ajtód meg nyitva, akkor mi van?

A szomszédod szabadította rád a betörőt? Vagy hogy?
Van egy angol kifejezés, ami most remekül leírja a migráció által érintett országok manővereit: a „dick move”. Talán „paraszt húzás”-nak, még akkurátusabban „gecizés”–nek lehetne fordítani, ha muszáj lenne. Nehéz megmondani mikortól, de itt Közép-Európában…..
Sokan azt mondanák, hogy "semmit", de ez alapvetően téves. A Magyar politika legnagyobb hibája e kérdésben, hogy nem elég bátor. A bátor megoldás alapvetően 4 pillérre építene, amik kapcsán bizony a törvényhozásunknak is lenne bőven teendője, megteremteni a feltételeket. A 4…..
Eddig is nehéz volt szó nélkül elmenni a menekültkérdés mellett, nem lehet kikerülni, hiszen ennyire közel eddig még nem volt ez a megoldandó probléma. Most már én sem tudom visszafogni magam, főleg amikor főszerkesztőnk is leírta az üggyel kapcsolatos meglátásait. Ehhez tudni…..
Agysebész migráns 2015.09.20 14:09:52
@nu pagagyí:

"Nyilván a pápa is libsi és veszélyezteti a keresztény kultúrát."

Én úgy tudom, hogy amikor még Buenos Airesben szolgált, az egyik rögeszméje az volt, hogy teli kell rakni menórákkal a katkó templomokat, és zsidó szertartásokat kell a megszentelt templomainkban tartani.

Nyilván már akkor is arra hajtott, hogy pápát csináljanak belőle a zsizsik, amit szívesen viszonoz pár apró szívességgel, ha úgy alakulna a történelem.
Agysebész migráns 2015.09.20 15:02:55
@nu pagagyí:

"Pénzhiány nem indokolhatja az embertelenséget. "

Eszednél vagy? Miféle "embertelenségről" fröcsögsz?
Agysebész migráns 2015.09.20 15:18:11
@nu pagagyí:

"Például arról, hogy semmiféle ellátásban nem részesültek a bizonytalan ideig tranzitzónákba deponált emberek"

Ez nem igaz.
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
Agysebész migráns 2015.09.19 17:54:11
@Hidvégi Mihály:

Ezeket a libsi szlogeneket mai világban dughatod fel a füledbe.

Helyette javaslom:

- összetartás
- önérvényesítés
- realitásérzék
- határozottság
- kezdeményező képesség
- célorientáltság
- eltökéltség
- kitartás
Agysebész migráns 2015.09.19 18:31:50
@Hidvégi Mihály:

Az EU ma nem képes megvédeni a SAJÁT territóriumát.

Nem képes KÖZPONTI szervezettséggel megvédeni magát azoktól a népektől, akik nem a fehér gyolcsban a tavaszi réten virágszirmok között libbenő szűzleányok világában hisznek, hanem abban, hogy aki erősebb, határozottabb és erőszakosabb, az elvehet magának mindent, amit ma még a gyengék birtokolnak.

Az USA röhög a markába az EU szerencsétlenkedését látva. Alig várja, hogy az EU kivérezzen, és térden csúszva könyörögjön az amerikai tengerészgyalogosokért, hogy rendet csináljanak. Cserébe persze az USA kérne pár apróságot az EU-tól.

Putyin is röhög a markába. Ő azt látja, hogy az EU nem tudja eldönteni, hogy a védelemért cserébe az USA-nak, vagy Oroszországnak dobja a farát.

Szégyen ma európainak lenni.
Agysebész migráns 2015.09.20 11:35:39
@Hidvégi Mihály:

"Nyugati életminőség nyilván akkor lesz itt, ha importáljuk onnét azt, ami őket gazdaggá tette"

Ha a gyarmataikról összerabolt javakra gondolsz, akkor arra keresztet vethetsz :D

Mindenki hallott már róla, hogy a FED-nél letett német aranytartalák köddé vált a zsidók kezei között. (A FED elnöke a 2. legbefolyásosabb zsidó a Jerusalem Post szerint.)

Talám éppen az Európa, azon belül is a Németország elleni muszlim hadjáratot finanszírozzák belőle.
A kormány cselekedeteit már ezer és egy cikk, blogbejegyzés, stb. kivesézte, de az ellenzék reakcióiról, cselekedeteiről nagyon kevés szó esett. Nézzük most meg, hogyan is viselkedett/viselkedik az ellenzék ebben a kérdésben. Az ellenzék kétféleképp állt hozzá a kormány…..
Tekintetes Vitéz dunakeszi Szájjártató Péter úr! Nem tudom észre tetszett-e venni, de Önnek újabban rengeteg hülyével van dolga! Hülye a francia külügyminiszter, Laurent Fabius. Hülye az osztrák kancellár, Werner Faymann. Hülye a svéd miniszterelnök, Stefan Lofven. Hülye a…..
Agysebész migráns 2015.09.19 15:37:08
@Заграница нам поможет, запад с нами.:

"Majd hivatkoznak arra, hogy a széljobbtól kell megvédeni a zsidóságot"

Van saját hazájuk, az ENSZ-től kapták 1948-ban, menjenek oda.
Agysebész migráns 2015.09.19 15:53:49
@dunántúli gyerek:

Vágül Európa államai eljutnak majd a jól bevált alapreceptig, ami úgy kezdődik, hogy egy sor migráns.
Agysebész migráns 2015.09.19 16:36:38
@dunántúli gyerek:

"márpedig 100% hogy ausztria (közvetlenül a németek után moondjuk 10 perccel) határt zár, szlovénia is, mi is"

Amint Orbán elér a kerítéssel az osztrák határig, Ausztria is lezárja a saját déli határát, a szerbek meg a horvátok meg megbahhatják egymás száját.

Szlovénia még a saját nagy döntése előtt áll, hogy be kíván-e szállni a délszláv gruppiba.