Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurminátor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a Papríkató sorozatunk ötödik része! Ti kérdeztetek, papok megválaszolják! 'Miért mondod, hogy tisztelnünk kell másokat és törődnünk velük, ha nem engeded, hogy segítsünk és higgyünk más vallásokban?' Emlékeztek még, mikor a Campus Fesztiválon megkérdeztük, hogy ha egy kérdést tehetnél fel…..
Jelenleg a világ legnagyobb haditengerészeti flottáinak listáján az Egyesült Államok és Kína után az orosz flotta következik, mely leginkább Vlagyimir Putyin utóbbi években mutatott haderő-fejlesztési politikájának köszönhető. Napjainkban az orosz haditengerészet legütőképesebb egységeit 1…..
gyurminátor 2019.12.22 22:39:30
Időről-időre nekem szegezik a kérdést, úgyhogy elgondolkoztam rajta...
gyurminátor 2018.12.24 13:59:23
1. Ha a globális felmelegedés tényleg létezne, nem lenne ilyen sok vihar. TÉNY: A hóviharok világszerte egyre erősebbek és ez pontosan a globális felmelegedés miatt történik. A globális felmelegedés miatt a levegő, talaj és az állóvizek hőmérséklete egyre magasabb és ez egyre nagyobb mennyiségű…..
Mindenki sokat találkozik pedagógusokkal tanárokkal, először munkadarabként, utána pedig egy másik munkadarab egyik szülőjeként. Azt megértem, hogy egy nagyobb társaság életének szervezésekor nem lehet mindenkire tekintettel lenni, így például egy szülői értekezlet…..
gyurminátor 2015.10.19 20:15:16
Egyre nő azon képzések száma, amelyek a fenntartható fejlődés, mint kutatandó tudományág köré épülnek. Kérdés azonban, hogy egy ilyen fiatal gondolatkör esetében célszerű-e egyből egyetemi szakokat indítani, különösen olyan közhangulatban, amikor a klasszikus tudományágak…..
gyurminátor 2015.09.26 08:11:13