Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis pali

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 2. 2015.09.04 00:53:03
Amikor ehhez a céghez jöttem dolgozni, megfogadtam, hogy a kollégákat a helyén kezelem, nem barátkozom és nem engedek senkit közel magamhoz. Előzetesen két kategóriát állítottam fel: az egyik, akihez egy üres buszmegállóban oda mennék dumálni általános dolgokról és akihez még véletlenül sem. A…..
kis pali 2015.09.14 21:13:47
Kedves kommentelők!
Nem szeretnék a nicknevem mögé bújva, ismeretlenül megbántani senkit, de csatlakoznék Jusztinához. A nagy többség elmondhatja, hogy vannak főnökei és ritka az a főnök, akit igazán kedvel az ember. Nem gondolom, hogy ez tipikusan csak a 30-as és 40-es éveikben lévő emberek problémája, azért nem olyan nehéz bárkinek azonosulni ezzel. De én ezt nem is nevezném problémának, ez a munka sajátja és ebben nem különbözik a magán- és közszféra, de azt sem gondolom, hogy ez kizárólag ennek az országnak, vagy az ország vezetésének róható fel. Így van ez tőlünk nyugatabbra és keletebbre is. Talán még rosszabb is a helyzet nyugaton, ahol még inkább darabra mérik az embert és könnyebben is pótolhatóak vagyunk. Szóval dolgozni józanul kell(ene), de frími további bejegyzéseit látva nekem az jött le, hogy ez a saját problémáinak csak egy szelete, ezért az utóbbi hozzászólások már idejét múltak és ugyanazt szajkózzák.

Kedves frími!
Kérem (amennyiben persze ez a kreatívitásodtól telik), hogy valóban azokra az élethelyzetekre próbálj rámutatni, ami erre a korosztályra igazán jellemző. Jó lenne, ha megmutatnád, hogy mi különböztet meg minket a húszasoktól, akik már nem ismerik Vágási Ferit, nem tudják mi az a Pécsi kesztyű, nem ettek, ittak Limot, nem őrjöngtek Nena mai napig egyetlen slágerére (99 Luftbaloon), stb. De lehet, hogy tévedek és valóban azoknak szól ez a blog, mint Zichy L, tetőfedő és kispali és ez a mai uralkodó színvonal. Szomorú lennék, ha tévednék. Ne ostorozd annyira magad. Ha annyira rosszul érdezed magad a bőrödben, válts egy nagyot!