Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sablik

61 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, a világos tudat határán túl, messze, valahol a szív egy sötét csücskének erdejében, élt egy farkas falka. A falka vezére egy olyan hatalmas farkas volt, amelyet messze földön nem látott még senki. Tekintélyes mérete ellenére ez a farkas sosem verekedett. Egyetlen zord…..
Arról szól ez a mese, hogyan kerültem az FKF Zrt. áldásos tevékenységének köszönhetően olyan lelki mélységbe, ahol megértettem, miért hajigálják az emberek az erdő mellé, elhagyatott helyekre az építési törmeléket, a veszélyes hulladékot, vagy bármi mást, ami nem fér bele az otthoni kukákba.…..
Protein, tirozin, koffein, kodein… No pain, no gain.  A Nexius fejlődik, növekszik. Megállíthatatlanul.   Amikor a fejlődés kerül szóba, eszembe jutnak azok az amerikai szuperprodukciók, ahol a főhős 110 perc alatt eljut a krízis állapotából addig, hogy a gyengeségeit felismerve, (Sőt!) azokat a…..
büdös dög-ölj meg-szánom őt dühöm el-múlik az élet-övé is..
  Nagyon régen, mikor még a Hold a sötét oldalát fordította a Föld felé, s a Nap egyformán árasztotta melegét minden nappal és éjjel, a virágok szikrázóan szép kristálykabátot hordtak. Abban tetszelegtek minden élőlénynek. Hencegtek és kurjongattak! Be nem állt a szájuk, olyan büszkék voltak…..
Történetek könyve Kincstelen 2016.12.19 19:57:58
  A szél a mocskos pólóját vitorlavászonként feszítette, úgy sodorta a fagyott húsú embert saroktól sarokig. - Semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig  - motyogta mindenkinek a szerencsétlen, amióta az utcán élt. Évekkel ezelőtt, néhány pálinka után, egy lomtalanítás alkalmával kihívta…..
Élt egyszer egy sárkány, aki legyőzhetetlen volt. Mikor már az egész világ félelemben hevert a lábai előtt, meghallotta, hogy él egy mester a világ másik sarkában, aki nem hódolt be ereje előtt.Éjt nappallá téve repült a sárkány, hogy megleckéztesse a mestert. Ahogy sötét árnyéka elsuhant a városok…..
Mi a fasz történt a világgal? Mi a faszért nem tudtam ezt a blogot megnyitni, visszaolvasni? Miért nem működik itt az enter a tableten? Mi a fasz?      Utolsó szar az egész. Ezt a bejegyzést is csak azért teszem most, hogy a blog ne tűnjön el.    Sárkány vagyok. És nem tűröm az ellentmondást. Ha úgy…..
Sz: A mocskos szemét, rohadt, korrupt politikusok! Kilopják az országot alólunk! Lőjük a Dunába mindet! P: Na, na! Ennek erős történelmi áthallása van. Talán nem kellene. T: Lámpavasra velük! Sz: Vagy dobáljuk le őket a Gellért-hegyről. T: Vagy húzzuk őket lámpavasra! P: A, te mit gondolsz? A:…..
Történetek könyve A létra 2015.11.16 17:55:29
Kitolta magát, és feljebb kapaszkodott. Talán nem is képzelgett az előbb, a levegő valóban más.Tisztább és békésebb. Megint.Lassan, mélyen lélegzett, hogy minden beszippantott oxigénmolekulát felhasználjon, és hogy minden felesleges széndioxid-molekulától megváljon a vére. - Egyre nyugodtabb vagyok…..
e-tananyagfejlesztés módszertan kerekesszékes-hinta, újratöltve oktatáspolitikai tervek Kalózpárt és likvid demokrácia szubliminális üzenetek a tanítás-tanulásban alapszókészlet szótár alsós gyerekeknek mesekurzus szakdolgozat..
Ha énekelnék, olyan dalom lenne, amitől örömömben sírsz. Ha bányászkodnék, olyan mélyre fúrnék, hogy szemed ellát.   Ha szántanék, olyan földem lenne, amin nem vetnélek. Ha szobrászkodnék, olyan szobrot állítanék, hogy elakad tőled a lélekzet.   Ha bűvészkednék, olyan varázslatom…..
Történetek könyve A szikla 2015.04.27 20:00:01
megmasztam egy hegyet.onnan egy sziklat loktem meg.zugva,gorogve indult meg:fold es eg remeg meg! de, hogy egyre lejjebb ert,tomege egyre kevesebbet mert.s vegul mar csak kavicsompattogott halkan a toparton. nezd! epp hullam sirba veti magat,igy razva fel a viz fodrat... tovaterjed!lassan mozgo…..
Tudnék-e olyan lenni, mint más?Kérdezte magától Kis Balázs. Akarnék lenni űrhajós?Vagy inkább varázsmágus,csillagjós?Vagy tűzoltó, katona, juhász?Barna szuperhős? Miami Vice? ... Inkább elnöke egy óriás cégnek!Védelmére kelnékvíznek, zöldnek, égnek! Vagy legyek…..
 lj - tj   A nyúl kertje - Látjátok? Ezt a kertet tartja a legszebbnek mindenki! – látszott a nyúl szemén, büszkeség hajtja, hiszen az ő kertje volt az. - Mi lehet a nyitja ennek a szépségnek? – susmorogták egymást közt az állatok, de egyik sem mert hangosan szólni. - A…..
árja szerelmem árja..
Történetek könyve se 2014.06.23 11:39:51
se le ulni koszos kore se.lehullo szemfodore se a husra se a rakra atkozodo boszorkanyra nincs kedvem se elmenni itt maradni magam reszet kiharapni se bezarni se.kinyitni panaszokat meghallgatni nincs kedvem se leirni se mondani eltancolni kioldani ures szoval…..
Történetek könyve Apus opus 2014.06.15 10:50:03
Ziesel is weasel.That's meanagyafúrt ürge.He didn't knowthe big Großtrappe. One day he wanted a new friend.The story is starting,don't wait the end! He was walking over the field,he was watching the sky,when somebody shouted him:"Hova mész, te?! Állj!" He met a Mauersegler.Please, be…..
Egyszer volt, hol nem volt, még abban az időben, amikor az emberek nem pislogtak, volt egy csodálatos kert, melyben minden élőlény szerette és tisztelte egymást. Veszekedésnek és vitának még csak nyoma sem volt benne! Akárki, aki belépett ebbe a színektől ragyogó, illatos kertbe,…..
Történetek könyve Az űrkaland 2014.04.10 13:54:06
Az űrkaland   Zab Zakariást ezúttal az egy távoli bolygóra indul segíteni a játékembereknek, mert városukat lerombolták. Ehhez toboroz majd segítőket 2014. 03. 28-án 17 órakor az Állatkert Játszóházban.  Mint minden rendes űrhajósnak, előbb egy kiképzésen kell átesniük a…..
Róka Rege: Sziasztok, gyerekek! Ej, de jó, hogy itt talállak titeket! El kell mesélnem valamit nektek, jól figyeljetek! Valamikor régen, még Zab Zakariás ükapjának az idejében, élt egy öreg és haragos király. Rettentő rosszindulatú és buta volt! Sötét és keserű szíve csak…..
  A szomorú király interaktív mese-játék   időpont: 2014. feb. 28. 16:00 becsült időtartam: ~37p Előkészület: mókus kesztyűbáb király kesztyűbáb babakonyhai asztal áthelyezése babakonyha felkészítése ügyességi eszközök zenei eszközök nagy rajzlap…..
A kalóz kalapja interaktív mese-játék   időpont: 2014. feb. 14. becsült időtartam: ~35p Előkészület: kalózsapka elrejtése kesztyűbábok előkészítése tavi levelek kihelyezése róka fejfedő Felvezetés: A szerelősaroknál lévő sátorjáratba bebújok, onnan a róka…..
Történetek könyve Két kerék 2014.03.20 23:07:41
Egyszer egy műhely polcán találkozott két kerék. Az egyik több ezer kilométert futott, tapasztalt kerék volt. Abroncsa már megkopott, felnijén több horpadás hirdette korát. A másik kerék fényes, friss gumi illatú, ami épp akkor került ki a gyárból.- Arról álmodom - szólt a…..