Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apika001

13 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kevesen tudják, hogy a közúti balesetben súlyos sérülést szerzett károsultak valójában mekkora kártérítésre jogosultak! Talán Ön sincs ennek nagyságrendjével pontosan tisztában!Ha Ön ráadásul érintett ebben a kérdésben, akkor biztosan ki fog nyílni a zsebében a…..
Apika001 2011.05.09 19:54:46
@jános515: Nemcsak hazánkban, hanem a világ "fejlett" országaiban úgy működnek a biztosítók, hogy azok a bankokkal karöltve legálisan nyúzzák le az emberről a hetedik bőrt is.
Ez a kompánia a politikába és a világgazdaságba benyalva magát olyan törvény- és szabályozásrendszert hozott létre maguk körül, amely a jogaikat és lehetőségeiket gyakorlatilag korlátlanná tette, mi több - az embereknek egyszerűen nincs más választásuk: kötelesek begyalogolni az utcájukba, ahonnan nincs esélyük kimászni! (Kötelező biztosítás, kötelező szakmai felelősségbiztosítás, hitelhez kapcsolt biztosítás, kötelező bankszámlanyitás, soroljam még?)
Ha ma egy kereskedő pénzügyileg úgy ténykedne, mint amit egy biztosító legálisan és tömegesen művel, azt legalább három hatóság tolná le a pályáról! Ki tudja még azt megtenni törvényesen, hogy a szolgáltatásért előre kér pénzt (nem keveset!) és ha az ügyfél mégsem kéri a szolgáltatást, akkor nem adja vissza a szolgáltatás díját?!!! (Zillmerezés!) Ja, és az ügynöktől is visszaköveteli a pénzt! Ki teheti meg, hogy legálisan és törvényesen kapcsolja a termékeit?! (Hitelhez kapcsolt élet- és lakásbiztosítás, bankszámlához kapcsolt balesetbiztosítás) És sorolhatnám.
Kedves jános515! Ha az Ön ismeretségi körében van olyan ember, aki közlekedési balesetben súlyosan megsérült, kérem, ismertesse vele a fenti lehetőségről! Az általam képviselt céggel biztosan megszorongatjuk a biztosítót, és hozzájuttatjuk a sérültet a megfelelő mértékű nem vagyoni kártérítéshez!
Apika001 2011.05.10 07:53:56
@jános515:
Kedves János! Azt hiszem, itt lesz az ideje átterelni a beszélgetést négyszemközti csatornára. Előző kommentjével teljes mértékben egyetértek, de a siker érdekében ki fogom moderálni.
A leírtakkal kapcsolatban a következőket tudom elmondani:
Mivel Ön már tett jogi lépéseket kártalanítása érvényesítésére, követelése nagy eséllyel még nem évült el.
Amennyiben Ön meghatalmazza rajtam keresztül az Európai Kártalanítási Központot, akkor mi Ön helyett elvégezzük azt a fárasztó peren kívüli, majd szükség esetén peres eljárást, ami hozzásegíti Önt jogos kártérítési összeghez.
Teljesen igaza van abban, hogy a vagyoni káron kívül jelentős nem vagyoni kártérítési összegre jogosult, és meg is fogja kapni! Továbbá ha a balesetnek voltak további sérültjei, esetleg áldozata, akkor egy ügy lefolytatása alatt kérésükre ők, illetve közeli hozzátartozói kártalanítását is intézzük, amely természetesen nem befolyásolja az Ön kártérítésének mértékét és menetét.
Tesszük mindezt úgy, hogy Önnek már nem kell részt vennie a procedúrákban.
Ha elfogadja segítségünket, kérem, írjon a folkontra.bass@gmail.com címre saját e-mail címéről. Ott pontosítjuk az adatokat.
Üdvözlettel - Szabó István
 Ki gondolná, hogy a közelmúlttól számítva több, mint 125 ezren vannak azok, akik közlekedési baleset miatt szenvedtek súlyos, 8 napon túli sérülést, vagy haltak meg mások miatt az utakon?Ki gondolná, hogy ezen károsultak, illetve hozzátartozóik sokkal nagyobb…..
Ki gondolná, hogy a közelmúlttól számítva több, mint 125 ezren vannak azok, akik közlekedési baleset miatt szenvedtek súlyos, 8 napon túli sérülést, vagy haltak meg mások miatt az utakon? Ki gondolná, hogy ezen károsultak, illetve hozzátartozóik sokkal nagyobb kártérítésre…..
 Több helyen olvastam ennek a módszernek állítólagos tuti voltáról, azonban még sosem volt merszem kipróbálni. Akinek esetleg nem rémlik a szisztéma, csak röviden összefoglalom:Egy egység fogadást kell tenni valamely internetes casino rulettjén olyan eseményre, amelynek 50%…..
Sajnos sejtettem, hogy az előző bejegyzéshez nem sok hozzászólás érkezik. Tényleg nem cinizmusból érdeklődtem, hanem valóban érdekelnek azok a megoldások, amelyek igazi, legális és elfogadható mértékű jövedelmet biztosítanak az interneten! Sokan nem a milliókat keresik, hanem…..
 Pénzkeresés! Könnyen, gyorsan, kockázat és befektetés - na meg főként munka - nélkül gazdagodj!A fenti mondat az egyik legkeresettebb és egyben legelcsépeltebb jelmondat a pénzhiányban küszködők számára, és ezáltal a keresőszavakra utazók körében, és hát szinte már…..
Tiszta vizet... Gabonakörök 2009.06.22 21:55:33
 Már megint megettünk valami szart! Fejenként több mázsát. Már aki eszik gabonapelyhet.Márpedig sokan eszünk. Tett erről a média, az orvostudomány és a gabonapehely-gyártó multicégek reklámjai. Mindazon körök, akiknek fontos volt, hogy megzabáljuk. Ettem én is, meg adtam a…..
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
Apika001 2009.06.21 10:01:36
@Körömcsiga: Nem, ez egy sokkal kifinomultabb játék! Először kapsz egy levelet, hogy fáradj be ellenőrzésre (Ha telephelyed van, akkor megspórolják az utiköltséget, és kijönnek). Akkor már biztos lehetsz abban, hogy tudják, mit keresnek (csak te nem tudod!)
Ezután mit ad Isten, 5-6 év több ezer tétele között tényleg találnak valamit, és jól pofán csapnak.
Azután már számíthatsz arra, hogy rendszeres vendéük leszel (vagy fordítva), és kénytelen vagy elgondolkodni azon, hogy ki a kulcsember, hogyan kell megkeresni, és mennyit kell arra áldozni, hogy neki is megérje leállítani a gépezetet.
Ők nem fognak előre autót és pénzt kérni.
Rájöttem! Adatbázis 2009.06.18 14:39:00
Az adatbázis egy olyan lista, ahol a neveinket, telefonszámunkat, címünket tartják nyilván, sokszor a tudtunk nélkül. Általában közvéleménykutatás, vagy termékforgalmazás céljából használják, de van, hogy kikerülnek az adatok, és azokkal visszaélnek. Ezért nagyon fontos,…..
Apika001 2009.06.18 17:03:43
@Archenemy: Ja, bocs. Legközelebb inkább faszkalapozok.
Apika001 2009.06.18 17:15:43
@the dragon: Nem, csak kiborult a bili. Szerintem azért van a komment lehetősége, hogy véleményt nyilvánítsak - akár a posztról, akár pedig egy hozzászólásól. Namármost a "dilettáns" jelző szerintem nem sértő, csupán a tárgykörben a személy kompetencia-szintjét jelzi. A "szánalmas faszkalap" megnevezés azonban más szinten forgatja az ember bicskáját a zsebében.
Apika001 2009.06.18 17:39:24
@Archenemy: Azért megtisztelő számomra, hogy ilyen összefonódást vélsz mögöttem felfedezni. Meghagylak hitedben, és elmélkedjetek itt a nagy sárkánnyal együtt. Tényleg csak a poszt és a hozzászólások minőségére voltam kíváncsi, de nem csalódtam. Úgy látom, az anyázódás már korábban elkezdődött, és micsoda véletlen, hogy pont te szúrtál szemet másnak is. Hozzáteszem, hogy csak te anyázódsz a sárkánypöccsel egyetemben. Na, kellemes társalgást, és keressétek az összeesküvéseket!
 Az idén három ballagást és két tanévzárót látogattam meg – gyermekeimnek, rokonaimnak és munkámnak köszönhetően. Szép ünnepek ezek, és méltó befejezései egy tanévnek, vagy egy iskolai tanulmánynak.A rendezvényeken azonban egy különös dolgot tapasztaltam.Az első…..
 Kevesebb villányi bor készülhet idén  Átlagosan 20 és 50 százalék között van a villányi szőlősgazdák jégkára. Ez összesen elérheti a százmilliós nagyságrendet is. A villányi hegyvidék negyedét verte el a jég szerdán este.A jég Kisharsány,…..
Tiszta vizet... Jeges hangulatban 2009.06.17 15:07:09
 Őszintén együtt érzek mindazokkal, akik az elmúlt napokban így, vagy úgy a jégeső áldozatává váltak! Én a lakóhelyemen eddig kimaradtam a buliból, de elfigyelve a folyamatokat csak idő kérdése, hogy a szárazság után mikor tör ránk az égi átok. Anyagi javaink…..
 Várható volt, hogy nem fog következmények nélkül maradni Liane Lane fotósorozata: a magát művésznek valló hölgyemény többek között a turult örökítette meg, csőrében egy feltehetően gumiból készült alkarral, természetesen "minden politikai felhang…..
Tiszta vizet... Időzavar 2009.06.16 09:05:00
 Engem nemsokára máglyára vetnek, vagy más megtorlásnak tesz ki az egyház, amiért az ő tanításaikat – legalábbis azok bizonyos pontjait - a hozzászólásaimban és alant is enyhén szólva kétségbe vonom. Nem nagy dolgok ezek, csak pici apróságok, de ezek az…..
Rájöttem! Kenyér 2009.06.15 16:46:00
A magyar ember kenyeret eszik, vagy legalábbis evett évszázadokon keresztül. Friss, fehér, puha kenyeret, amely tápláló és egyszerű is. Sajnos, mint annyi szép hagyomány, ez sem maradt meg: előbb megjelentek a különböző préselt, "extrudált" kenyerek, amelyek inkább…..
Apika001 2009.06.15 21:52:06
@DrJohnson: Tudod - a biblia írói (másolói, szerkesztői) évszázadok alatt úgy kezelték a történetet, mintha népmese lenne. Volt, ami nem tetszett, mert nem illeszkedett az egyház dogmáihoz, azt elvették belőle. Meg volt, ami nagyon dukált volna a kor gazdasági, politikai és vallási elvárásaihoz, de nem volt az eredetiben, azt pedig hozzáírták. Így aztán kivették a vad és rakoncátlan kis Jézus gyermekkorát a sztoriból, nem található meg Júdás evangéliuma és egy csomó érdekesség, ami teljesen más megvilágításba helyezné az egyház szerepét. Írtak viszont bele igazolhatatlan évszámokat, valójában meg nem történt eseményeket, és a fehér kenyeret, a korhoz és éghajlathoz jellemző pita, vagy egyéb laposra sütött keletlen tészta helyett (Ja, azok is lehetnek fehérek, csak fogalmazás kérdése).
Persze ettől még egyáltalán nem biztos az sem, hogy a fehér kenyér a XIX.sz. találmánya. Csak mi, XX-XXI. századi emberek hisszük, hogy mi szartuk a világot, és előttünk csak őskor volt, így miért ne lehetett volna akkor is fehér kenyér, csak mi most újra feltaláltuk, mint megannyi más dolgot.
Apika001 2009.06.15 23:46:32
@ladislav: DrJohnson hozzászólására írtam, aki viszont állítja, hogy igen. Neki mi volt a forrás-irodalma?
 Az alábbi történet kitalált eseményeken alapul! Bármilyen hasonlóság a valóságban létező és előforduló személyekkel, csoportokkal, történettel csak a véletlen műve lehet!A világ legtermészetesebb dolga, hogy a ballagás után a legkellemesebb időtöltés egy jó kis…..
Vasárnap este óta tudom, hogy van egy közös álmunk a szőke dívával: mi nem leszünk második Palesztina. Ennek nagyon örülök, szeretek közös pontokat találni, közös célokat kitűzni. És ha ennyien együtt akarjuk ezt, biztos meg is valósul. De milyen az a Palesztina, amilyenek mi…..
Apika001 2009.06.14 13:08:05
@DeMarco: Respekt DeMarco!
 Nem múlik el nap, hogy ne hallanék a globális klímaváltozásról, illetve annak várható hatásairól. Ami egyre jobban bosszant, az az, hogy mindezt a ember tevékenységének számlájára írják, és a témában publikálók szinte kivétel nélkül arra élezik ki mondanivalójukat,…..