Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyetemi tiltakozás

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma, szeptember 9-én, újra bebizonyosodott, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem elutasítja a szétdarabolását, ezért felszólítjuk Balog Zoltán miniszter urat, hogy tartsa tiszteletben a szenátus mai döntését. Egyetemi autonómia nélkül nincs színvonalas felsőoktatás. A Corvinus…..
Egyetemi tiltakozás Felhívás 2015.09.07 18:31:25
Tisztelt Szimpatizánsok, Egyetemünk és a Budai Arborétum jövőjéért aggódók! A médiában eddig megjelenteknek megfelelően a Felsőoktatási Államtitkárság, lesöpörve a szakmai érveket és kihagyva az érintett karok képviselőit az egyeztetésekből, benyújtotta a felsőoktatás…..
Bevezető A Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), mint a minőségközpontú magyar felsőoktatás egyik meghatározó szereplője, azon belül az egyetem budai karai a Nemzeti Együttműködés Programjában és a „Fokozatváltás a felsőoktatásban” című dokumentumokban megfogalmazott…..
Petíció - A Budai Campus karainak 12 pontja   Tisztelt Miniszter Úr! A magyar felsőoktatás minősége iránt elkötelezett állampolgárokként fordulunk Önhöz azzal a kéréssel, hogy ne hagyja jóvá azt a javaslatot, amely a Budapesti Corvinus Egyetem budai karait – a kari…..