Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henna4

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevándorlási hisztéria és ami mögötte van A bevándorlásnak úgy tűnik az a legnagyobb veszélye, hogy teljesen belehülyül a fél ország. Vagy talán az egész. Ki ezért, ki azért. Nem szeretem túlzottan Török Gábort, de évente azért van két-három kifejezetten jól eltalált írása. Asszem idén ez volt az…..
henna4 2015.09.23 08:04:22
@desw:
Így igaz.
A mormotáról pedig tudni kell, hogy mindenkinél mindent jobban tud és igaz liberálishoz méltóan hihetetlen energiával osztja a másként gondolkodókat. :)
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
henna4 2015.09.20 12:23:05
@Tamáspatrik:
Szerintem a szomszédaink maguk sem tudják, hogyan kezeljék ezt a káoszt, össze-vissza kapkodnak és hibáztatnak mindenkit (ők is). Olvasom a német, francia sajtót is, olvasói kommentekkel együtt (ahol megengedik a kommentelést): sokan kezdik szorgalmazni a saját országhatáraik szigorú ellenőrzését, sőt kerítést is a "kritikus" szakaszokon.
A migránsok pedig folyamatosan jönnek...
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
henna4 2015.09.19 14:56:38
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Köszönjük, látjuk hogy mindenhol ezt tolod, csak nem te írtad??? :)
Öreg Harcos Blog Orbán, a mágus 2015.09.18 10:21:10
Orbánék valamiért nagyon érzik/tudják, hogy miként rezonál a magyar nép lelke. Orbánéknak van valamiféle különleges képességük, amely alapján bármilyen méretű és bűzű varangyos békát le tudnak nyomni a torkunkon. Orbán igazi vajákosként keveri azt a maszlagot, amit…..
Lényegében semmi más nem történik, mint kerítéssel védi meg az Orbán-kormány azt a politikát, melyet eddig igazán csak mi, magyar állampolgárok értettünk, eddig ugyanis Európa csak találgatta, mi a valódi célja Magyarország vezetésének. Nos, ha eddig nem lett volna…..
henna4 2015.09.17 21:31:36
@5perc:
A szubjektivitás tekintetében egyetértek veled, a hivatkozott cikkből én más pontokat emelnék ki, paprikajancsi alatt szintén nem egy személyre gondolunk. index.hu/kulfold/2015/09/17/berlinben_lelottek_egy_iszlamista_terroristat/
Akkor tegnap a rendőrök most rátámadtak az ártatlan tömegre, vagy mi a fene történt? Ha a Fidesz kommunikációját jól értjük, akkor ami 2006-ban maga volt a gyalázat, az 2015-ben a jogos határvédelem. Nyilvánvaló, hogy a tegnapi röszkei események után a Fidesz 2006 óta…..
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
henna4 2015.09.17 15:41:57
@fidesz maszop dk egykutya:
Origo.hu, kb. 10 perce jelent meg.
"Kitört a káosz a tovarniki vasútállomáson – jelentik a helyszínről.
A horvát rendőrök próbálják fenntartani a rendet, gyerekek visítanak, asszonyok zokognak, emberek a földön – írja a BBC tudósítója...."
Miután Magyarország végleg lezárta a zömében szíriai, afgán és pakisztáni menekülthullám elől a Szerbiával határos 150 kilométeres déli határát, immár Horvátország is alternatív útvonal a háborús menekülteknek és a jobb életben reménykedő migránsoknak. A…..
henna4 2015.09.17 08:28:26
@bértrollbosszantó_kovi1970:
Szóval ti a feltétel nélküli, mindenkinek "behasalást" preferáljátok. :)
Magyarországon ma mindenki dühös. Háborog a futballhuligán, a migráns, a kormánypárti szavazó, a jobbikos, a liberális, a baloldali, a civil, az együttérző, a kirekesztő, az eddig semleges szemlélő, és dühös az is, aki egyszerűen felelősséget érez ezért a hányatott sorsú…..