Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Realista vagyok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, nem hazudtam a címben! Sőt! A kisebbik még csak 8 hónapos, de már ő is szobatiszta, csak a biztonság kedvéért adok rá pelenkát, ő pedig nagyon jól nevelt, és abba intézi... Nézem, ahogy nyaranta újra és újra felkapják a témát, és egyre-másra licitálnak az anyukák, mintha valamit…..
Frankfurti mesék Reagálok 2016.08.14 00:49:58
Olvasni nem emlékszem mikor kezdtem el, csak arra, hogy az első könyv amelyet anyukám a kezembe adott a Két Lotti volt. Nehezen ment, elolvastam két oldalt belőle, de fárasztott, inkább visszaadtam volna, hogy nem tetszik. Végül mégis befejeztem, mert Mutika a rá jellemző visszafogott és csöndes…..
Praxis A gyermekorvosok szégyene 2016.03.18 07:19:05
Szégyen, hogy egy fiatal, harminc akárhány éves doktornő, aki még a kiégéssel sem védekezhet, így mer bánni egy gyerekkel, egy beteggel. Ha pedig utálja a gyerekeket, akiknek a gyógyítására esküdött fel, sürgősen válasszon más foglalkozást. Kedves Praxis!   Rengeteg tapasztalatot tudnék írni…..
Néhány napja a Migration Aid önkéntesei arról számoltak be, hogy elképesztő állapotok uralkodtak a menekülteket szállító szerelvényeken, ráadásul a hányatott sorsú gyerekek, nők és férfiak órákig kényszerülnek bezárva várakozni az álló vonatokon a határon, mire…..
Orbán Viktor és tettestársai szerda este nyilván pezsgőt bontottak. Nagy nap nekik ez. Sikerült addig hergelniük a menekülőket, amíg azok össze nem csaptak a rendőrökkel. Ronda képeket sugároznak a tévék – lehet ujjal mutogatni, hogy hát tessék! Ezt akartátok? Ezeket, értitek,…..