Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stabika

5 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
Meghalt a Doktor, éljen a Doktor! Az utóbbi években BBC-s hagyománnyá vált karácsonyi Doctor Who-különkiadás készítőinek vállát idén nemcsak az az elvárás nyomta, hogy egy kellemesen érzelmes, "feelgood" mesével járjanak a tévé elé telepedő, likőrtől, sült pulykától és karácsonyi pudingtól…..
stabika 2013.12.28 17:13:55
Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító…..
Közeleg a meleg front – nem túl eredeti viccelődés, de fantáziátlanul viccelődni nem emberi jogi téma (reméljük). Ám ez esetben önmagában is tilos viccelni. Meg bármit is mondani, ami minimálisan az egyet nem értést fejezi ki a Pride, vagy általában az LMBTQ-IDKFA stb.…..
A táppénzszabályok júniustól tovább szigorodtak, miközben a már eddig is gyakori népbetegségek egyre súlyosabb méreteket öltenek Magyarországon. A hosszan tartó munkaképtelenség anyagi vonzataival mégsem néz szembe a magyar, ha egyáltalán van életbiztosítása, többnyire csak…..
stabika 2013.06.26 07:26:32
@VT Man:

élet, havi 5000
betegség, havi 1000
lakás,havi 1500
kocsi, havi 1500

Ez összesen havi 9.000,-Ft
Ha ez a fizetésed fele, akkor egyébként is már rég éhen haltál...

Hullák meg nem írogatnak ide. :)
A Guns N" Roses hosszú évek óta Axl Rose különcködésével egyenlő, amit még a tizenakárhány év szünet után kiadott Chinese Democracy sem volt képes tompítani. Pedig különcködésben jó volt a zenekar régebben is, hiszen már a második sorlemezre (a Liest nem számoljuk…..
Az októberi Michael Jackson-emlékkoncert szervezői kihúzták a nemzetközi fellépők sorából a Kiss együttest, mert basszusgitárosa annak idején elítélően nyilatkozott a néhai popsztárról. A Global Live Events koncertszervező cég azt közölte, hogy a korábbi bejelentés ellenére…..
Adott egy kerületrész: kőbánya gyárdűlő része. Az Önkormányzat egy városrehabilitáció keretében szépen lassan, de új lakóövezetet alakít ki ezen a területen. L2-es besorolású építési területté minősíti a ’80-as évek végén szabadárassá vált termékek…..
Úgy tűnik beindult a Fidesz Nagy Nyári Népszerűség Vadászat akciója. Első lépésben Szijjártó Péter fizetését felezték meg, másodikban pedig bevetik a párt bulvárnagykövetét, Rogán Antalt. Bár, ha belegondolok lehet csak a kormány újragondolt családpolitikájának leszünk…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Michael Jackson - Michael (Sony Music) Új lemeze jelent meg a napokban Michael Jacksonnak. A szupersztár persze már másfél éve halott, de hát az ilyesmihez nem kell élni. Pláne manapság, és főleg akkor nem, ha róla van szó. Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, az egészben…..
Hitelkárosultak blogja A hetedik 2010.09.12 08:42:00
Olvasónknak már hat különböző problémás hitele van, ennek ellenére egy újabb hitelben látja a megoldást.2007-ben vásároltuk ingatlanunkat melyre előbb vásárlási, majd 2008-ban szabad felhasználású jelzálog alapú hitelt vettünk fel. A két hitel törlesztő részlete akkor…..
stabika 2010.09.12 16:47:27
@hitelkarosultak: A helyzet az, hogy aki pl lizingeli alakássát és időben eladja a tulajdonjogát pl másnak akkor a szeméyli kölcsönt nem tudja behajtani a bankok. Max ha rátalálnak a jövedelem forrásra, ami vagy 60-80% feketén van, és max a minimálbér 33%-át vonhatja, többen pedig a 50%-át vonhatják le.
esetünkben, ha pl valakinek 250.000,.-FT lenne a havi törlesztő és max 5-8 év múlva megtalálják és levonják az akkor i pl bejelentett 4 órás állásából az 50% ot, ami kb 50.000,-Ft lesz... És az adóssága már akkor a késedelmi kamatokkal havi 350.000,-Ft lenne. Hát sok sikert a behajtó cégeknek! Szükségük is lesz rá! :-))
stabika 2010.09.12 17:41:52
@1017mini:
A gond az hogy nekem is lógnak 7.5 millával. És hiába van közjegyzői okiratba, mégsem tudom behajtani. Ha ennyit segít a Magyar Törvénykezés, akkor Én is így fizetem. Hogy értsd:
Felvettem 1.2 hitelt. 6 évből 3 évet fizettem tisztességesen. A felmondás után lett 1.6 milliós a tartozásom úgy hogy fizettem 36 * 35.000,-Ft ot azaz az 1.2 milliós hitelből visszafizettem 1.250.000 (!!!!!) Ft ot és még így is 1.6 milliót követelnek rajtam. ja és hozzá havonta 9000 Ft a behajtó cég követelése. és a sima hitelre megy a kamaton felül éves szintem még vagy annyi késedelmi. Hülye lennék tovább fizetni. és akkor ez csak 1 hitel a sokból!!!!

Aki kitalálta ezt azt is küldheted a börtönbe. És akkor már ezzel az erővel a stílusod miatt meg te is mehetsz pár napra! :-))
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
A 2002-es választásokkor ígérték meg először a kerületi embereknek a kőbányai kamerarendszer telepítését. Nyolc évet kellett rá várni, de minden jel szerint pár hónap múlva megkezdődik a kamerák tesztelése, így végre nem az a kérdés mikor, hanem az, hogy hová helyezik el…..
Jól kezdődik az év! Méghogy gazdasági kilábalás? Ezt a véleményt úgy látszik az Ace után az April sem osztja. Vagy csak már megszedte magát?2009.12.21-én kelt levelében tájékoztat az April CEE Development, aki korábban átvette az ACE ügyfeleit, hogy a BG jövedelempótló…..
8ker Drogosok 2009.12.02 10:47:00
Lecsúszott emberből bőven van a kerületben. Nem csak a hajléktalanok képviseltetik magukat, hanem a szenvedélybetegek is szép számmal vannak jelen. A Kék Pont szervezett egy konferenciát a Kesztyűgyárban, azt a címet adva neki, hogy "Narkógettó Józsefvárosban".…..
stabika 2009.12.03 14:48:46
8ker Az új polgármester 2009.11.22 20:37:00
Végre lezárult ez a hét, amikor a kampány hevében mindenki mindenkit vádolt, cáfolt, felszólított és teljesen úgy viselkedtek a politikusok, mint a nagypolitikában. Pedig előtte mindenki a helyi dolgokat tartotta fontosnak, aztán a célegyenesben rákapcsoltak.De vége! Végre vége,…..
Nagy vihart kavart az a pártvezetés részéről egyelőre még nem kommentált hír, miszerint a Magyar Demokrata Fórum országos listáját a 2022-es választásokon – ha sikerül rendezni néhány alkotmányjogi kérdést – Brúnó, a tavalyi délkelet-ázsiai cunamik idején…..
Manóvezér levele kapcsán bukkantam rá egy sokadik hamvába hullott kerületi projektre az Origo City, más néven Kőbánya Kapuja elnevezésű beruházásra. Elvileg már tavaly februárban elindult volna a fejlesztés de a mai napig nem történt semmi. A blog mindössze…..
Budapest X. kerülete egészen a múlt század végéig önálló település volt és az 1950-es évekig a főváros peremkerületének számított. Ez a kép mára jelentősen megváltozott, hiszen a város földrajzi középpontja jelenleg Kőbányán található.   A kerület történetét…..