Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badlucktotem

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz az apologéták egyáltalán nem észszerűek, nem  is értelmesek, hanem pont az ellentetjei. Irracionálisak és illogikusak (esztelenek), továbbá nagyon erősen áltudományosak. Vagy ha árnyaltabban és ironikusan akarunk fogalmazni, akkor 'tudományosak a maguk módján'. Ezt a néhány kérdést kellett…..
      Az a pasi nárcisztikus - mondják egyesek, de mit is jelent ez? Egy mondatban megfogalmazható: menekülj! De honnan ismerheted fel, hogy egy nárcival van dolgod? A nárcisztikus a legjobb manipulátor a világon, ahogy ezt a politikában is látjuk jelenleg. Kapcsolati téren  értelmezve a…..
A Borghild-projekt A szexualitásnak, a meztelen test bemutatásának, az árja testkultúra részeként mindig is volt helye a Birodalomban. A tökéletes állampolgárok létrehozásának tervéhez - akik majdan benépesítik a meghódított végtelen keleti területeket - nem lehetett a női és férfi test látványát…..
badlucktotem 2019.07.31 21:11:46
@Brix: a Schwarzwaldklinik mint társadalompolitikai hivatkozás :))))))
a tetthelyben viszont fehér német férfiak gyilkolásztak ártatlan embereket évtizedeken keresztül, ne feledd!
Két hét telt el a 3-as metró északi szakaszának átadása óta. Tarlós István átadta, a városlakók pedig birtokba vették a felújított állomásokat. Néhány napig vártam a részletesebb beszámolót, a felújított állomások építészeti bemutatását, de hiába. Aztán úgy döntöttem, hogy további várakozás helyett…..
badlucktotem 2019.04.15 10:00:26
@altimus: persze, de van egy kis különbség aközött, hogy beküldesz egy takarítóbrigádot, vagy rögtön ipari alpinistákkal kell tárgyalnod, akik pár millió alatt meg se jelennek.
Sorozatunkban most a lengyel „kötelezőket” listázzuk – egy nagyon szűk, ötös listán, ami természetesen egyéni preferenciák alapján bővíthető, kiegészíthető. Továbbra is olyan filmeket kerestünk, amelyek nemcsak közelebb visznek az ország filmművészetéhez, de az adott ország kultúrájáról,…..
Valamikor 2017 első felében készítettem egy autós üldözések best-of listát, amelyben igyekeztem a kedvenc jelenteimet, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az első listánál lefektettem egy fontos szabályt,…..
badlucktotem 2018.08.31 08:41:04
Te is hallottad már azt a mondatot, hogy a magyar a világ legnehezebb nyelve? Nos, valószínűleg sejted, hogy talán az elfogultság beszél azokból, akik ezt hangoztatják. Némi valóságalapja ugyanakkor van, legalábbis annyi biztosan, hogy valóban nem tartozik a könnyen tanulható…..
badlucktotem 2016.12.28 17:09:11
@paráznabillegető:
a baszk az kegyetlen. egy barátom tanul, nekem is van egy nyelvkönyvem, semmire nem hasonlít amit eddig megismertél, még ha gagyogsz is pár idegen nyelven.
Mads Mikkelsen 20 éves karrierje jó példa arra, hogyan kell ingázni az európai és a hollywoodi filmgyártás között. A dán születésű színész első komolyabb szerepét 31 évesen kapta attól a Nicolas Winding Refn-től, aki többek között a Bronson (2008), a Drive – Gázt! (2011) és a Neon démon (2016)…..
badlucktotem 2016.12.13 06:59:59
"A mai rendhagyó Napi érdekest - a nagy örömömre újra aktívan blogoló - Izak2 szerkesztette a közelgő ünnepre való tekintettel. Igyekezett a hírességek első és utolsó fotóit összeválogatni. A téma miatt néhány 18+-os kép is becsúszott, szóval csak vigyázzatok!" - Jtom Grace Kelly:  A csecsemő…..
Irene Maslin Irene Maslin egy kisvárosi drogdíler volt Ausztráliában, akitől mindenki rettegett a környezetében. Sokan Charles Mansonhoz hasonlították. A nőnek elpanaszolta a barátnője, Karen Randall, hogy zaklatja őt az ex-pasija, a drogos Paul Snabel. Irene Karennel és két másik nővel…..
Idén márciusban jelent meg a kanadai thrash csapat, a Powered By Death bemutatkozó anyaga "It's Only Getting Worse" címmel (lemezkritika ITT). A korong nincs híján a gyermekbetegségeknek, de pontosan az a nyers, polírozatlan hangzás és hozzáállás jellemzi, ami olyannyira hiányzik ma az újhullámos…..
A 820 éves hollandiai, Észak-Brabant tartománybeli városka egyik praktikus előnye, hogy a fapados Wizzair járatok ottani bázisállomásául szolgáló Eindhoventől mindössze 38 kilométerre található, így tartalmas nyitó- vagy záróprogramja lehet a Hollandiában töltött napoknak. Az elnevezés a régies…..
Smoking Barrels Showgirls (1995) 2016.09.03 06:00:00
Minden idők egyik legrosszabb filmje. Azért ezért a címért nagyon keményen meg kellett dolgoznia mindenkinek, aki részese volt a 90-es évek talán leglátványosabb buktájának. Karrierek törtek ketté, legendák hulltak a porba, mert Hollywood kegyetlen, egyetlen óriási hiba miatt…..
athletichungara Utazunk? Utazzunk! 2016.08.26 13:43:06
Az imént sorsolták az Európa Liga csoportjait. A nemzetközi versengésben a F-jelű kvartettben következő ellenfelek várnak ránk december közepéig. A csoportunk: Group F Athletic(ESP) Genk(BEL) Rapid Wien(AUT) Sassuolo És az időpontok: szeptember 15. Sassuolo…..
badlucktotem 2016.08.26 14:15:30
Elég régóta morogtak már a hazai képregényrajongók amiatt, hogy a tavaszi Képregényfesztivál és az őszi Képregénybörze (valamint a Hungarocomix) között sosincs lehetőség egy geek dzsemboriba oltott bolhapiacon könyékig túrni a Kandi Lapokkal teli dobozokban. Így most a Kingpin Kiadó kísérleti…..
HamPLÓ Vonat az utca közepén 2016.07.09 18:00:00
Az Egyesült Államok tömegközlekedésileg gyakorlatilag ismertlen terület számomra: sosem jártam ott, és mivel túl messze van ahhoz, hogy érzelmileg kötődni tudjak ottani üzemekhez csupán képek alapján, bevásárláskor is rendre ki szoktak maradni a kosárból a róluk szóló könyvek. Egyszer kaptam…..
Az egyszeri rockernek nagy öröm, hogy kedvenc zenészét egy mozifilmben látja feltűnni pár mondat erejéig. Bár az alábbi listában szereplők közül van, aki talán egy hosszabb szerepet is megérdemelne a képességei alapján, de talán egyszer ennek is eljön az ideje. Emlékezetes vagy éppen feledésbe…..
Amekkora felhajtást csapott a premier körül az HBO, még talán az is elhitte, hogy az Aranyélet forradalmi alkotás lett (persze a magyar mozgóképgyártás tekintetében valamennyire tényleg az), aki egyébként cinikusan áll a magyar produkciókhoz. Az évadzáró (talán az HBO Go-ra már jóval előbb felkerült…..
Ha megnézed a torontói Davy Force és Nick DenBoer fergeteges Ragyogás-parafrázisát csirkékkel, mindent láttál. Erre szokták azt mondani, még szerencse, hogy Kubrick ezt már nem érte meg. Igen, a rövidfilm pont olyan, mint ami a fantasztikus plakátja alapján elképzelhető...
A múlt héten robbant a bomba, hogy Iggy Pop új lemezt ad ki, melynek társszerző producere és gitárosa a Queens Of The Stone Age főnök Josh Homme volt. A Loma Vista Recordingsnál Post Pop Depression címmel megjelenő lemez 9 dalt fog tartalmazni. A lemez rögzítésében a két rocksztárt…..
badlucktotem 2016.01.27 22:56:08
@Vizilabda:
ha nem értesz hozzá, nem írsz.....ennyi.
Január 7-én került bemutatásra a magyar mozikban Quentin Tarantino hányattatott sorsú (kiszivárgott forgatókönyv és torrentoldalakra felkerült verzió) nyolcadik filmje (illetve, ha a Kill Billeket kettévesszük és a Négy szoba epizódját is idevesszük, kilenc és fél), az Aljas nyolcas (The Hateful…..
Movie Tank A visszatérő (2015) 2016.01.07 15:34:06
Már jó néhány éve tudjuk, hogy Alejandro González Iñárritu rendkívül tehetséges filmrendező, azonban a 2014-es Birdmannel már a legnagyobbak közé emelkedés felé is tett egy jókora lépést. Nem csoda hát, hogy új alkotását, A visszatérőt minden filmkedvelő epekedve várta, nem csak azért, mert a…..
A magyarok szeretik a szólásokat, közmondásokat – az ezekkel foglalkozó kiadványaink népszerűségéből legalábbis erre következtetünk. És miért is ne szeretnénk mi, magyarok a közmondásainkat, hiszen olyan gazdag szólásaink tárháza, hogy abban mindenki megtalálhatja a számára kedves darabokat.Akár…..
badlucktotem 2015.11.24 23:29:10
@Primátor: remek! ...a Primátor is.