Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Smit Pal...

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
A Bentley azt kérte egyetemistáktól, képzeljék el, milyenek lesznek a luxusautók három évtized múlva. És ők jól elképzelték, mi pedig most elmeséljük. Eunji Choi terve..
Nem értetted, miért nincs villanykapcsoló a fürdőszobában, csak egy zsinór? Hogy miért jön a víz a mosdóba két külön csapból, egy hidegből és egy melegből? Miért szükséges élesztőt enni? És egyáltalán, mire fel a sok sorbanállás? Most megtudhatod, ha kattintasz!..
Igen, én is tudom, hogy 21 után 22 jön, de kicsit megcsúsztam a vágnivalóval, és most, hogy lett időm feldolgozni rövid idő alatt mindent, úgy döntöttünk Grathtel, hogy az eseményekhez kötődő adásokat előrevesszük, másként szólva dobunk egy Larry 4-et. Szóval a lenti adás előtt felvettünk még…..
Dr Smit Pal... 2018.10.20 17:26:58
@Generic Jingle: ja jo lenne, ha lehetne hang uzeneteket kuldeni a blogokra, mint a kommenteket. :))
Írt egy jelentést Magyarországról Judith Sargentini. Erről a jelentésről sokan beszélnek, de igen kevesen olvasták. A jelentés nem Magyarországot ítéli el, hanem annak vezetését. A jelentésnek nincs köze a migrációhoz (egyetlen pontja említi csak), egyéb súlyos problémákat feszeget. Ezekre a…..
Már meg sem lepődünk, ha egy kedvenc klasszikusunkat újra kiplakátolva látjuk a moziban. Szükségszerű volt, hogy eljöjjön a nap, amikor a Ragadozó ismét vadászni kezd ránk.....
Az irodai munkát végzők nagyrésze sokszor órákon át ül egy helyben, a rájuk zúduló feladatok megoldására koncentrálva - ezzel azonban renegeteget ártanak egészségünknek. Ha félóránként megszakítjuk az ülést, azzal máris csökentettük a korai halálozás illetve a különböző életmódbetegségek…..
A nőket, több esetben a férfiak ellen irányuló erőszakról hála az égnek egyre többen mernek beszélni mind hazai, mind világsajtó szinten. Egyre több sztár mondja el, hogy az adott rendező, fotós miként is zaklatta szexuálisan, vagy kényszerítette rá bizonyos dolgokra. Ám itt nem áll meg a #metoo…..
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Nem tudom KI, HOGYAN is képzeli el, mit gondol a világ működéséről, de néha az az érzésem, hogy NAGYRÉSZETEK elfelejti, hogy VIDÉKEN IS ÉLNEK EMBEREK.  Ha jól emlékszem Vona Gábor volt az, aki vidékjárás címszó alatt beállt 2016-ban két-három órára dolgozni…..
Goró Oszkár után Samu Tamás Gergőt mutatjuk be, akinek szintén hasonlít az esete Ahmed H., a tíz évre fegyházra ítélt menekült történetére...
A Mars egy meglehetősen furcsa, hibrid sorozat, egy kicsit azokra a tévéfilmekre hajaz, amik ismert bűneseteket dolgoznak fel az ügy valódi szereplőivel, mondjuk a halottkémmel, aki látta, amint kihúzzák a halott szőkecsajt a mocsárból – és közben a Melrose Place…..
Dr Smit Pal... 2016.11.12 23:02:19
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Dr Smit Pal... 2015.09.06 13:32:14
@Ez a nick még nem létezik: Ez a nick még nem létezik: "Azt az egy alapszabályt ne felejtsük, hogy egy felmérés szerint MINDEGY, hogy mi megy főműsoridőben, azt a lakosság nagyobb fele nézi."

Egyetertek, ez a valodi oka, az ilyenek musorok nezetsegenek. Hiaba van akar 40-60 csatorna a legtobb haztartasban, a lakosag egy jelentos csoportja megszokasbol, kenyszerbetegseg szeruen tv2-t vagy rtl-t nezik, BARMIT is adnak. Abban a musorsavban BARMIT lehet adni, ugyis nezik, mert megszoktak, hogy a rendszervaltas elott, csak 1 csatorna volt, tehat azt kellett nezni.
Ha Majka belefingana Gyozike szajaba, es ebbol csinalnanak egy 3 oras somusort, azt is neznek, meg akkor is, ha azzal parhuzamosan 50 csatorna kozvetitene eloben, a MARS-ra szallast.
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Dr Smit Pal... 2015.09.05 03:48:25
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!:
Ez jo otlet. Egy ideig meg hagyni kellenne ezt bevandorlasi kaoszt, es minden cigot atszallitani a nemetekhez, aztan korbe zarni az orszagot 20 meteres betonfalal.