Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozsef Koczka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tájékoztató kampányt indít a Fidesz Bangóné patkányozása miatt, Mészáros Lőrinc nevét kiejteni se akarták...
Jozsef Koczka 2019.05.03 08:37:40
@Oxica: DE JÓ MOST OILVASTAM HOGY VALAKI AZ O1G_T VALAKI LE LÓTOLVAJOZTA! ! ! ! NEM LÓTOLVAJ ANNÁL ROSSZABB! ! ! AAPÉNZTÁROS LÖLÖVEL NYÚLJÁK LE AZ EUS PÉNZEKET GYÁRTJÁKA SZÁMLÁKAT LEGALIZÁLJÁK A LOPOTT PÉNZEKET! ! ! ÉRDEKES A PÉNZTÁROS GÁZSZERELŐ NYERTE A BELGRÁDI VASÚT ÉPITÉSÉT IS EZ A GYÖKÉRKEFE! ! ! MEGÉPITETTE A FELCSÚTI KISVASÚTAT AZÓTA A VASÚTÉPITÉSHEZ IS ÉRT AZ EZERMESTER! ! ! ! MEKK ELEK! ! ! ! ! VAJON AUTÓKAT FOG E GYÁRTANI MIUTÁN A GÁZKARÁNOKAT MÁR EJTETTE! ! ! ! ! AZ MÁR NEM BULI! ! !
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Jozsef Koczka 2016.12.20 18:47:58
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
Erre a napra vártam 1 éve és 11 napja. Hosszú idő volt, de megérte. A Kúria mai napon átvett végzésében hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú és a Szegedi Ítélőtábla tavalyi másodfokú döntését és megszüntette a büntetőeljárást ellenem. A Szegedi Ítélőtábla 2015. április 24-én…..