Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SINGLETON999

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meghirdetett menetrend alapján igazi gyorsbusz indult a budapesti reptérről a belvárosba. Az útvonal kitűnő, felfűzi a pályaudvarokat is. A menetrend is zseniális, fél óránként jár. A valóság egy cseppet más, de a szolgáltatás valóban létezik, minibusszal. Sőt egy másik szolgáltató is belépett a…..
Durván leestek a jegyárak a Kanári-szigetekre. Tenerife és Gran Canaria is olcsóbb lett, de az igazi zuhanás a két kevésé ismert szigetre következett be - hihetetlen, de ezekre akár már 6 ezer forintért elvisz a repülő Budapestről.  Kurvaélet, a 8 ezres jegyünk drágának bizonyult, a Wizz Air…..
SINGLETON999 2016.11.14 19:46:35
@tygger: hogy csináltad ? mesélj :))) örül az ember, ha tanulhat :)
SINGLETON999 2016.11.14 19:47:17
@Repülős Rozi: miért tötöltze ki a tegnapi harmadik kommentemet ?
Harminckét év alatt eddig kilenc vendégnek nem ízlett a hamburger, a tizediknél viszont bezárja az Angyal utcai hamburgerezőjét a 74 éves Marika néni. A kicsi vendéglő a 32 éve alatt sok mindent átvészelt, bejött az országba a Meki, voltak más kifőzdék is a környékén, de a fiatalok akkor is, most is…..
Nagy nehezen, pár év késéssel belőtte az easyJet a ziccert, februárban indul az Amszterdam-Budapest útvonal. Ők nincsenek oda a magyar piacért, kínkeservesen bővítenek csak. A jegyek 10 ezer forint környékén vannak, sajna ez teljesen reális, érdemes őket megvenni, nem valószínű, hogy érdemben…..
SINGLETON999 2016.09.16 15:44:26
 Az előző bejegyzésben leírtam hogyan lehet Nokia és Sony telefonokat függetleníteni. Ebben a posztban az Androidos mobilok függetlenítése kerül a boncasztalra. Sajnos nem tudtam a kódot tesztelni amit a napokban publikált Tommy Brown angol blogger. A kód sokban hasonlít az…..
Meglepő és izgalmas élmény volt péntek este meglátogatni a Tiger nemzetközi boltlánc Magyarországon nyílt első új boltját. Több szempontból is újat és mást hozott a magyar piacra az eddig megszokotthoz képest. Stílusos, újat mutat, és mindezt jó áron. Egy mondás szerint művesz az, aki valami olyat…..
SINGLETON999 2015.11.17 10:40:59
Nemrég láttam Szijjártó Péter fotóin, hogy az eleinte csak diszkréten csúcsosra zselézett frizurája időközben egészen vad irányt vett. Miközben a meghökkentő hajkoronát nézegettem, lassan megfogalmazódott benne a kérdés: mégis kinek akar imponálni ezzel a viselettel? Kiket…..