Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tüpptürüpp

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AL Sárkányok 2008.03.02 01:47:00
Sokszor halljuk az ellenkező neműek táborából, hogy ha valamit esetleg szóvá teszünk, hogy na mi van sárkánykodsz?Szerintetek lehetnek a  CSK tagok sárkányok?..
AL Nönapi elözetes 2008.03.05 22:49:00
Közeledik a nönap, nyujtsuk meg az ünnepet amennyire csak lehet. Egy kis hangulatfokozo videoval kedveskedünk az AL tagoknak, romantikus háttérzenével. Megtekintése csak nagykoruaknak ajánlott a hajtás után. Mosolyogtato látvány következik, van aki nem csak csöcsörészni szeret?…..
tüpptürüpp 2008.03.06 03:23:40
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
A jelek szerint nem egyedi esetről kaptunk jelentést 3 hete, amikor úgy tűnt, a T-csoport hardvertelepítő munkatársai szándékosan szabotálják a munkát, illetve az ingyenes modemcsere helyett a Szuperszervíz fizetős szolgáltatását nyomatják. Lall egy wifi router boldog tulajdonosa…..
tüpptürüpp 2008.03.05 12:13:44
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Boglárka elmondása szerint a Jysk bútorüzletben tanúja volt, ahogy az üzletvezető némi ordibálással egybekötve elhajtott egy nyugdíjas vásárlót a kerti székével együtt. A cég honlapján 2 év szavatosságot vállal minden termékére, jótállást viszont csak a 10 ezer forint…..
Katatu levele szerint az OBI fakeret beszállítója nem veszi figyelembe a megrendelésen szereplő cikkszámot, és a kért termék helyett sokadszor is egész mást küld. Még szerencse, hogy a keretező alkalmazott tud fenyőből bükkfát csinálni. Január 18-án megrendeltünk a Fogarasi…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
Ma este megyünk jelmezbálba, és fingunk sincs, mi legyen. Azaz nem volt, aztán Ern0 elküldte ezt a képet, és elkezdtünk reménykedni. A modell eleve rokonszenves, mert nem kell varrni hozzá. Homár Borisznak (5,5) ketten három napig varrtuk a csontvázjelmezét az ovis farsangra bónusz…..