Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róka Béla

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől is jó egy testőr, és milyen képességek kellenek ahhoz, hogy ezt a szakmát valaki magas szinten tudja űzni? Erre a kérdésre igyekszik rávilágítani ez az írás. A személyvédelem az élőerős biztonsági szakma egyik speciális ága, amiről sok mozifilm készült, és a legtöbb embernek is nagyjából…..
Róka Béla 2019.10.27 20:25:40
@Executive Services: Már a blog címe is — a legenyhébb kifejezéssel élve is — NAÍV!... (Ennek okán már nem is láttam érdemesnek elolvasni a cikket..)

Egon Bahr óta tudjuk (egy VALÓBAN profi biztonságtechnikusnak már Bahr előtt is tudnia illett), hogy: „A biztonság csak a múltban abszolút, a jelenben relatív, és a jövőben kiszámíthatatlan.”.

Aki viszont Bahr fent idézett — egyébiránt meglehetősen közismert — bonmot-ja után is olyan címet mer adni egy biztonságtechnikával foglalkozó blognak, hogy "Abszolút biztonság", az jobb, ha felhagy a szakmával...
Róka Béla 2019.10.27 20:31:05
@Executive Services: Tartok tőle, hogy az "Executive Services" rejteknév mögül válaszoló, még csak NEM IS ÉRTETTE, mire is utalt tulajdonképpen 'dr. mesterséges színezék'!...

(Sajnálatos, de ezzel is csak azok meglátását erősíti, akik szerint a testőrök, pusztán csak izomagyú vizesnyolcasok...)