Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luppio

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És az ok itt most természetesen filmet vagy sorozatot jelent. Méghozzá olyanokat, amelyekről részletesen még nem írtam a blogon. Így a Kódjátszma vagy Sarah Phelps Agatha Christie-feldolgozása, amelyekben Matthew Goode szintén remekelt, most nem kerül szóba, ahogy a Downton Abbey sem. Jön viszont…..
luppio 2022.03.27 10:52:39
Mint arról korábban hírt adtunk, egy Budapesten lévő (Erdőkerülő utca) erdős területet vásárolt meg a Lidl (300 millió Ft-ért), ahova az erdő (konkrétan 68 fa) helyett Lidl áruházat épít. Emiatt várható volt, hogy az összes fát kivágják. Vártunk is rá kb. fél évet, míg…..
Mai témát csak úgy elém fújta a szél...   Volt már egy "galambos" sztorim, de bizonyítani akarom magamnak, hogy elkezdődött nálam egyfajta grafomán evolúció, magyarul fejlődök. Szeretek mindenféle kellemetlen témát boncolgatni, mint a mai is, már csak azért is, mert egyrészt mindenki magára ismerhet…..
Most utoljára megemlékezünk az évfordulóról, amelynek milliók köszönhetik, hogy olcsón repülhetnek, még többen, hogy nem dob ki a közös pénzből az ablakon milliárdokat az állam. Ma öt éve állt le a Malév, azóta szárnyal a forgalom a reptéren, mára pedig soha nem látott útvonalbőség alakult…..
A Star magazinnak nyilatkozott a TV2-től decemberben elküldött Gaál Noémi, aki azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy 19 évet húzott le a tévénél (előtte a köztévénél volt 1990-1997 között), hidegzuhanyként érte a dolog: A csatornánál az utóbbi időben sok változás ment végbe, én pedig ennek a…..
Egészen bizonyos vagyok benne, hogy minden lemezjátszó-gazda sorstársunk fejében megszületett valaha ( előbb vagy később, mindegy ) az a dilemma, hogy mennyi az az összeg, amit hangszedőre érdemes egyáltalán költeni? Azoknak, akik valamilyen alapgéppel rendelkeznek ( Rega Planar…..
Észak-Korea és Tibet után a visszaszámlálás Mongóliában készült képekkel folytatódik.Condzsin Boldog - Dzsingisz kán 10 méteres talapzaton álló 40 méteres lovasszobra a ló fején lévő kilátóról fotózva.Az első étterem közvetlenül az orosz-mongol határ után. Dzsingisz…..
Mai főhősünket nyugodtan felvehetjük tiszteletbeli tagnak a WD40 és a Duct Tape mellé a "mindenre használható eszközök" díszes társaságába. Legalább annyira misztikus és sok mindenre jó készség, mint két legendás társa. Ő a tűzőgép, vagy bandanevén a takker. Ezt az…..
"grillhúsok" és kocsisor: az Üllői út a csütörtök délutáni dugó idején A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég belegondolni a berlini KuDamm, a frankfurti Kaiserstrasse…..
midi.blog.hu Nyomulnak a bakelitek 2008.06.16 07:36:00
A CNN-nél, úgy tűnik, rendszeresen olvassák a midi.blogot - úgy tíz napja zajlott le vitánk a fekete hanglemezek jelenéről, a nagy hírszolgáltató pedig három napon belül adatokkal válaszolt felvetett kérdéseinkre. Ezek szerint az Egyesült Államokban tavaly 36 százalékkal nőtt…..
luppio 2010.02.03 16:24:05
Minden az olimpiával van tele, úgyhogy simán le lehet vezényelni a kertek alatt egy kisebb háborút, de persze minket nem ez érdekel, hanem az, hogy a nagy médiazajban csöndben, halkan távozik a TV2-től Jakupcsek Gabriella. Legalábbis a Blikk szerint. Lehet, hogy nem örökre, de ez a mi…..