Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ULászló Puskás

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban...
ULászló Puskás 2018.09.24 13:15:12
De azért ezt is megpróbálta „magyar érdekként” eladni. Ügyes...
ULászló Puskás 2018.09.24 13:06:42
@colonel Tigh: helyesen: Szíjártó nem magyarország "társadalmi neme", hanem régi kifejezéssel - képviselője, esetleg megszemélyesítője, bár az ez utóbbi az igazi katasztrófa...
Manapság 100 000 Ft alatt jó albérletet maximum külvárosban találni, a belvárosi, jó közlekedéssel bíró környékeken a legkevesebb, amit ki kell fizetni lakbérre, 120 ezer forint. Ezért a pénzért nem a szuperül felújított, mosogatógépes, minőségi anyagokból berendezett…..
Az emberek véleményét szondázni nem ördögtől való babonaság, a reggeli műsorok vagy a Napló csinálja is a mai napig, szóval az ötlet, hogy úgy mondjuk, tálcán hevert az utcán. Aztán hogy arra érdemes-e műsort építeni, hogy Szalay Piroska műkörömépítő hányszor szereti a férjét szájjal egy héten, az…..
"A rossz közgazdász egy döntésnek csak a közvetlen következményeket látja; a jó közgazdász a távolabbi és indirekt következményeket is. A rossz közgazdász csak azt nézi, hogy egy adott intézkedésnek milyen hatása van egy adott csoportra; a jó közgazdászt azt is érdekli, hogy ennek milyen…..
ULászló Puskás 2017.09.12 11:50:25
@zombigyilkos: Az ügyvívő hazaküldése, a Valutalap kirúgása után, itt az USA harmadik megfektetése: ha nem is az amerikai kormány, de NY állam tárgyalni kényszerül :) Micsoda sikerek !!
Itt a tavasz és egy hosszú hétvége, mivel is lehetne eltölteni, mint egy jó grillezéssel egybe kötött barkácsolással. Barátaink hívtak, hogy lenne néhány bepácolt hús, amit szívesen feláldoznának egy családi találkozó apropóján, de ha már épp erre járunk, akkor…..
A fejlettebb gazdaságú nemzetek és globális nagyhatalmak energiapolitikája sokat változott az elmúlt évtizedek során. Vegyük csak példának Németország esetét, ahol a megújuló energiaforrások felhasználása egyre nagyobb szerepet kapott a nemzet energiastratégiájában. A fejlődő országoknak azonban…..
A magyar nők legtöbbet a leszbikus pornóra keresnek a PornHub oldalán, ez azonban az európai nők többségéről elmondható. Érdekes módon a kelet-európai országokban az análpornó a legnépszerűbb, de Szerbiában és Macedóniában az idősebb emberek filmjeire keresnek a legtöbben. A videómegosztó oldal…..
ULászló Puskás 2016.12.18 18:35:17
@Tapmancs: Figyelik az előzetes és utólagos weblapkereséseket, reklámra kattintásokat a pornónézés idő-környezetében, az egérmozgásokat, a kattintások közötti időtartamokat, ezek férfiaknál és nőknél más-más,
ezeket az információkat is elemzik...
Azt is tudják, holnap mit fogsz vásárolni, kivel találkozol, ki fog felhívni telefonon és mire gondolsz a leggyakrabban ...