Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PhoeniXfromUT

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Bull Salzburg két finnországi mérkőzését is megnyerte a European Trophy pénteki és szombati napján. Pierre Page csapata előbb a Tappara otthonában diadalmaskodott hosszabbításban 4-3-ra, majd a finn bajnok TPS Turkut nullázta le hárommal. A küzdelmek szerdán folytatódnak, a…..
PhoeniXfromUT 2010.08.15 20:53:04
@durex26: Kösz az infot, ezek a Hartwall arenában lesznek, azt nem tudod esetleg?
PhoeniXfromUT 2010.08.15 20:57:24
PhoeniXfromUT 2010.08.16 13:24:20
@durex26: Háááát, max cserélem, pénzben nem mérhető :D Itt az emailem: lehtinen@freemail.hu Írd le, hogy mit tudsz ajánlani cserébe!! És köszi a segítséget!!
Nem egyszerű az élet a francia bajnokságban sem. Hétfő délelőtt írtuk, hogy megmenekült Szélig Viktor csapata, de estére az események újabb fordulatot vettek. A francia szövetség (FRHG) hivatalos közleménye szerint a Briancon mégsem teljesített minden feltételt, így nem indulhat…..
Közeledik draft, a scoutok és a bennfentesek elkészültek a listákkal, sorra kötik az átigazolási megállapodásokat a csapatok. A korábbi évekhez hasonlóan 2010-ben is az észak-amerikai fiatalok dominálnak, nem túl sok európai reménykedhet első körös helyekben. Az európai…..
PhoeniXfromUT 2010.06.23 00:03:53
A román jégkorong-szövetség vezetői úgy döntöttek, lecserélik a hagyományos sárga színű mezt a válogatottnál, a jövőben a piros mellett fehér szerelésben játszik a csapat. Hat modellt választottak ki, ezután a szurkolókon a sor, hogy eldöntsék, melyikben szeretnék látni a…..
A norvégverés után nemcsak az eredmény, a mutatott játék miatt is jobb hangulatban nyilatkoztak a játékosok szövetségi kapitányostul. A jó produkciók miatt nem ment zökkenőmentesen a keretszűkítés. Videócsokor következik, először a vasárnapi értékeléseket láthatják, ezt…..
PhoeniXfromUT 2010.04.12 15:22:52
PhoeniXfromUT 2010.04.12 15:23:51
Legnehezebb ellenfelét verte meg a legkönnyebben a végső sikerre is esélyes svéd válogatott. Forsbergék nagyon megnyomták az északi presztízsrangadó elejét, az első két harmadban megnyugtató előnyre tettek szert, Loui Eriksson két gólt ütött, Backström 1+2-ig jutott, az…..
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
Az Alba Volán 19 leigazolta a magyar válogatott legjobb támadósorát – erről ezekben a percekben beszél sajtótájékoztatóján Ocskay Gábor szakosztályfőnök. Székesfehérváron folytatja pályafutását Ladányi Balázs, Peterdi Imre és Vas Márton. Fehérvárra…..
Teljes a november 6–8. között esedékes Pannon Hoki Gála mezőnye. Azt már megírtuk, hogy biztos az újfent A csoportos Olaszország érkezése, azóta pedig meglett további két riválisunk is. A divízió 1-ben egyre meggyőzőbb teljesítményt mutató Horvátország…..
Körvonalazódik a felnőttválogatott következő évi programja. A tervek szerint legközelebb novemberben láthatjuk Magyarországon a legjobb hokisainkból álló csapatot, komoly tornát szervezünk, az A csoportosok közül Olaszország is ellenfelünk lesz. És egy nagyszerű, új…..
Két góljával a vb magyar gólkirálya Peterdi Imre, a Dab.Docler csatára lett. Nem csoda, hogy szavazásunkon 65 olvasónk őt tette meg a legjobb játékosnak. Az sem lenne meglepő, ha a lejárt szerződésű jégkorongozó jövőre nem Dunaújvárosban játszana.A közel 120-szoros…..
A kedd számunka legfontosabb mérkőzése – mármint a magyar–fehérorosz mellett – nem a két csoportrangadó volt, hanem a német–francia a B-ben. Ma sem a cseh–finnre és az amerikai–svédre fogunk figyelni elsősorban, hanem a dán–norvégra és az…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
PhoeniXfromUT 2009.04.25 01:29:36
A finn jégkorong-válogatott tud ennél sokkal szebben és összeszedettebben is játszani, állapította meg FTP nevű kedves olvasónk. Akiről azt kell tudni, hogy finn, de régóta Magyarországon él. Úgy gondoltuk, megkésve is érdekes lehet közreadni beszámolóját, amelyben egyebek…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Olyan mérkőzésen vagyunk túl, amely után túl sok jót nem írhatunk a válogatottról. Simán kikaptunk, nem találtuk a ritmust, fáradt játékot mutattunk be. Az elmúlt tíz mérkőzésen nem lehetett panasz a fiúkra. Kívánjuk, vasárnap újabb tízes széria induljon, az ukránok…..
A magyar válogatott csütörtökön belekezd története leghosszabb és legkeményebb tétmeccssorozatába. Legalább kilenc hatalmas csata vár ránk, három az olimpián, hat az A csoportos világbajnokságon. Ha hozzávesszük, hogy felkészülésileg a finnekkel, a norvégokkal és az…..
A Toronto Maple Leafs szeretne csatlakozni a Florida, Buffalo, Pittsburgh, Carolina kvartetthez a Keleti Főcsoport 7. és 8. helyéért folytatott küzdelemben. Tegnap épp a Florida Pantherst fogadták, győzelemmel 6-7 pontos közelségbe kerülhettek volna a rájátszást érő 8. helyhez. A…..
PhoeniXfromUT 2009.02.05 10:42:02
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
Megcsinálta a Nike az A csoportos magyar jégkorong-válogatott civil egyenruháját – vagy hogy is nevezzük ezt –, tehát azokat a cuccokat, amelyekben a jégen kívül fognak közlekedni az urak Svájcban. Mi pedig megmutatjuk tovább alatt a dolgokat. ..
PhoeniXfromUT 2008.11.30 14:27:35
Ötletgazdag blogbarátunknak adunk posztnyi esélyt nagy terve megvalósításához. Tesszük azért is, mert Lazlee régi kedves kommentezőnk, részben neki köszönhetjük a magyar válogatott új vb-mezét. Annak idején ő találta ki, legyen meztervezés a Nem Hungary, Magyarország…..
Vasárnap két nagyon izgalmas mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. Az SC a listvavezető HC Csíkszeredát fogadja, míg az Alba Volán Dunaújvárosba látogat. Mindeközben az EBEL-ben a fehérváriak a Villach ellen kísérelik meg a negyedik győzelem begyűjtését.Óriási konfliktusokkal…..
Csütörtökön és pénteken 17.30-kor, szombaton 13 órakor játszik a Megyeri úton Magyarország barátságos juniorválogatott-mérkőzést Franciaországgal. U20-asaink első komoly erőpróbája következik. Bár az ötnapos júliusi edzőtábor során négy mérkőzés játszottak az UTE…..
Korábban már foglalkoztunk a svájci A csoportos vb jegyáraival. Továbbá azzal is, hogy az IBUSZ értékesít idehaza. Most a kőkemény valóságot tárjuk kedves olvasóink elé, a napijegyárakat hivatalos hazai fizetőeszközben kifejezve. Szavazást indítunk újfent.A jegyértékesítés…..