Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VO

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
VO 2019.09.18 23:26:57
@Grinta: Köszi a megtisztelő választ, de - légyszi - ne dobálózz ilyen homályos ráutalásokkal, inkább küldd el a kebabost a tevék közé! Úgy tudom, ez itt a módi, ez itt az elvárható a kommentálási színvonal minimuma!
VO 2019.09.18 23:41:14
@Grinta: Látom, nem fogalmaztam kristálytisztán, bocsi!

"Utolsó kebabárus khedira takarodj!!! Allegri takarodj! Mi ez a szar foci!!! Szarri!!! Takarodj!!!"

Ezt kell csak bemásolnod minden kommentedhez, és te leszel ezen a fórumon a császár! Örülök, hogy segíthettem!
VO 2019.09.18 23:42:45
@MdewC: A színvonal, uram, semmi más.
A válogatott szünet után a Juventus a forduló előtt a tabella második helyét elfoglaló csapattal mérkőzhet meg, s ezt az előkelő pozíciót, némi meglepetésre nem valamelyik közvetlen vetélytárs, hanem a Sassuolo együttese foglalta el.  Ugyan a Napoli már szombaton lejátszotta mérkőzését, s így…..
A címvédő Juventus a Chievo elleni, nehezen kiharcolt győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban egy lényegesen nehezebb ellenfél, a Lazio látogat majd az Allianz Stadiumba, ahol első alkalommal léphet pályára a klub nyári sztárigazolása, Cristiano…..
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
VO 2018.03.05 04:28:48
VO 2018.03.05 05:46:14
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Na, lement a nagy tetemre hívás, ami szokás szerint, már ami az eddigi VV-s struktúrát illeti újfent dögunalomba fulladt. Persze könnyen beszélek, mint egy féllábú foci drukker a tévé előtt üvöltve, hogy bezzeg ha én ott lennék, akkor az összes labdaérintésem a jobb felső…..
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
Ha valaki azt mondja nekem, hogy egyszer megérem, hogy felbőszült kisnyugdíjasok üvöltik majd torkaszakadtukból az RTL Klub Nagytétényi úti székháza előtt, hogy Vissza Szulejmánnal! vagy El a kezeket Szulejmánról! akkor kiröhögöm és/vagy bezáratom az illetőt, mert…..
Ezt a címet igazából azzal kellett volna kezdeni, hogy HOPPÁ! Fincher, aki most a mozikban izmozik a Holtodiglan című regény adaptációjával, azt mondta az angol sajtónak, hogy ő lesz a rendezője az Utopia! című brit sorozat amerikai változatának, és minden egyes részt ő fog…..
VO 2014.09.30 12:45:47
A CBS egyrészről az egyik legkedvesebb csatornám (TBBT, Survivor, Big Brother, The Amazing Race, The God Wife), másrészről meg az, amit már régen be kellene szántani. CSIx4, NCISx3, ennyi elég is azt hiszem, a középkorú fehér férfi alakú kaptafáról úgy húzzák le a rőkabőrt,…..
Szögezzük le az elején: imádok Budapesten lakni, ahogy a valószínűleg a legtöbb olvasó is, és sokkal nehezebb lenne azt összeszedni, hogy mi a jó a fővárosban, mert bőven hosszabb lista lenne, mint hogy mit utálok benne. Lehet hamarosan összeírom azt is majd. Viszont csak azért,…..
A sorozat, amit agyonverni sem lehet (kétszer kaszálták el, egyszer a 2., majd a 3. évad után és egyszer csatornát is váltott) a negyedik, rövidített évaddal pont úgy búcsúzott a nézőktől, ahogy jött, nagyot ütött, de de voltak bukkanók, amiken csak nagy nehézséggel vergődtek…..
VO 2014.08.14 20:53:51
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
Lilu stylistja ma nem annyira érezte a $tílu$t Ilyen se volt még. A mai adás a színtiszta őszinteség, a megmásíthatatlan igazmondás, a legtökösebb trúság jegyében zajlik, minden galuskás kurvaanyázástól mentesen. Az első szegmensben Kispesti Amarózó szerelmi bánatából…..
Az országos bulika végeztévél vesszük fel a fonalat. Az illusztris társaság egyik fele már az ágyban várja a lámpaoltást, míg mások, na jó, leginkább csak a letyepetye egylet, azaz Iza, Bugyitlan és Dorka azon tépelődik, hogy Iza ki a rák mellett aludjon. Ez a villa 50 milliós…..
VO 2014.02.11 22:25:18
VO 2014.02.12 01:01:38
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
VO 2014.02.01 22:48:47
William Shatner, David Hasselhoff és Charlie Sheen után James Francot sem kímélik haverjai és hollywoodi kollégái a Comedy Central Roast műsorában. A formátum a megszokott: a főszereplőnek állnia kell a róla kialakult sztereotípiák, jelen esetben az önimádó és homofób…..
Elmerülve a nézettségi adatokban, egyből látszik, hogy egyre kevesebb embert érdekel az HBO szesztilalom idején játszódó sorozata, a Gengszterkorzó. Hiába jegyzik nagy nevek, de három év után sem tud a közbeszéd, illetve heves twitterezés tárgya lenni. Steve Buscemi a…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..