Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dday15

176 bejegyzést írt és 511 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Intrót köszönöm (ismét) Toto-nak!--- 2014 februárjában elértem a 100.000 követőt és az év végéig ígértem egy egyszeri RPCJS visszatérést. Kicsit meggondolatlan voltam. Több bemutatásra alkalmatlan alany után végül a Cold War-ra esett a választás, amit nem sokkal a RPCJS befejezése után vettem…..
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
dday15 2010.12.17 18:46:19
No. Good Games reflexióm. 2010.05.15 21:30:39
Ehhez szeretnék hozzászólni.Nos, miért kell egyből magyar módra mocskolódni? Most komolyan. Én direkt le is tiltottam a Juniort a BlockSite nevezetű Firefox add-onnal, mert nekem dinamikus IP-m van. Én nem is tudtam, hogy ez a helyzet, mert egyrészt ugye letiltottam önkéntesen az…..
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
dday15 2009.10.30 13:55:23
@Kandras:
Ne haragudj de az ORTT (volt)elnöke az ORTT honlapjára jogi pontokra lebontva kitette hogy miért volt ez a szavazás jogellenes és a többi és a többi úgyhogy joggal nevezhetem jogellenesnek és erkölcsileg és politikailag sem volt tisztességes csak a számokat kell megnézni és az érdekkapcsolatokat és az elötte lévő eseményeket.
Ja és meg kell nézni hogy hogy hívják a politikai tv-ket és abból nem egyből jön rá az ember hogy micsoda.
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Most minek húzzam a dolgot sajnos az a helyzet ált elő, hogy nem tudok törődni a bloggal annyit, amennyit az megérdemel és ezért úgy döntöttem, hogy egy időre abbahagyom, lehet hogy örökre ezt majd a sors (meg én)eldöntjük. Mit mondjak jó volt szép volt, de sajnos közbejöttek…..
ROFL-net TV2, leégetted magad! 2009.09.04 06:54:00
Nem tudom, milyen naívak a TV2 'Tények' szerkesztőségében, de most eléggé lejáratták magukat. Következő riport, a tegnapi adásból.   A klip végén egy Youtube-ról lerippelt videót mutatnak, ahol állítólag egy alvajárót filmeztek le. Nos, rákerestem arra a videóra. Már…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Azta mindenit. 27.-én abszolút blogrekord született. Igaz, kellett hozzá egy kis Index-es támogatás (olyanfél napig be voltam linkelve a főoldalra), de ez még akkor is egy olyan adat, amelyet sok blog megirigyelne. Nem szeretek ilyen konkrét adatokat kiadni, de a nagy rekordokat eddig is…..
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
Tesztelem hogy ez milyen ha belyön lessz még ilyen..
Mindenes blog 1 Éves a blog 2009.08.03 21:49:33
hát eljött ez a nap és mindenki boldog megy 1 éves lett a blog. Haljátok a tüzijáttékot????   Na? ......... Nem? Na? Semmit? na jolvan akkor a tüzijáték valszeg besült de itt a következő Na?? nem hall senki semmit? jolvan akkor itt az utolsó eséjem.   ha ez sem jön be…..
kisebb nagyobb szünetekkel tarkítva de ezt is megéltük vagyok lélegzem úgyhogy holnap szülinapi bejegyzések lesznek..
Edét az űrbe Kilövés után 2009.07.16 16:52:00
Ma negyven éve, hogy Neil Armstrong kétfős legénységével az Apollo-11 fedélzetén elhagyta a Földet, hogy meghódítsa a Holdat. Az utazás négy napig tartott, Armstrong volt az első ember, aki az égitestre lépett, ahogy 2009. július 20-án én leszek az első csótány, aki a Holdra…..
dday15 2009.07.31 21:26:03
Kár a hangért, egyébként pörgős A hangon van mit változtatni, eléggé 'messziről' szólt, illetve ehhez hozzájön, hogy néha elég 'motyogósan' beszéltél. A videó valóban pörgős volt, nem ragadtál le egy résznél. Az értékelés is tetszett (a gragika elírás ellenére),…..
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
dday15 2009.07.29 12:20:40
Üdv mindenkinek!Biztos vagytok páran akik nem ismernek, úgyhogy bemutatkoznék.-=RockerLaLee=- vagyok, körülbelül 1 éve készítek bemutatókat, illetve kiegészítő videókat a Rossz PC Játékok Sorozatban látott játékokhoz. Igazából a Rossz PC Juniorok oldal által lettek…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..