Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakbear

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Santa Bros 1 asztal 5 stílus 2016.05.11 09:38:59
Gondoltuk írunk nektek egy villám bejegyzést arról, milyen könnyen is barangolhatunk a stílusok között otthonunkban! Velünk számtalanszor megesik, hogy unjuk már azt a miliőt ami körbe vesz minket, ilyenkor felforgatunk mindent hiszen itt az ideje egy kis újdonságnak! Vettünk egy asztalt, aminek…..
Aki nem ismeri a sorozatot, annak mindenképp ajánlom, mert szerintem zseniális. „Egy lenyomat arról, hogy hogyan is néz ki a mai Magyarország" - jellemezte Ónodi Eszter, az egyik főszereplő. A történet egy magyar család mindennapi életét mutatja be, ahol a családfő svindlerkedésből és csempészésből…..
Lakbear 2016.11.09 09:21:18
Számomra a bőröndök és utazótáskák a felfedezést, az újdonságot és az ezzel járó izgalmakat jelentik. Gyerekként a családi nyaralásokhoz, kamaszkorban a táborozásokhoz, mostanában pedig önálló utazáshoz pakolom tele...
Lakbear 2016.10.15 07:39:57
Meggymag vagy vad meggymag? Mindegy! Töltsd párnába! Sőt a cseresznye is jöhet!  A meggymagnak számos jó tulajdonsága, gyógyító hatása van. Melegíthető vagy éppen hűthető, sokáig megtartja a hőt. Remek eszköz gyerekek mellé, legyen szó hasgörcsről, lázról vagy akár szúnyogcsípésről. A srácoknak…..
Olyan egyszerű... és annyira zseniális! A kicsi lányom mindig meglep a kreativitásával, az ötleteivel, a szívével... Mások ilyenre flashmobokat szerveznek, meg akciókat, neki meg csak így jön szívből és magától :) ..
Gyerekkorom egyik meghatározó játéka volt a LEGO. Összeraktam, szétszedtem, átépítettem, játszottam vele sokat... nagyon sokat. Az általános iskola végére viszont fokozatosan tompult ez az érdeklődés, majd a sok építőelem bekerült egy nagy dobozba a pincébe...
Santa Bros MI van a dobozban? 2016.06.23 17:21:06
Lakbear barátommal egy aktuális kreatív projekten tőrjük a fejünket, amit hamarosan megmutatunk majd nektek is! Ehhez kaptam tőle és a Pentarttól egy igazán különleges csomagot! Muszáj volt megmutatnom nektek, annyira menő! DIY bloggerhez hűen jött a bőségcsomag, csupa kreatív anyaggal! A doboz…..
Ennek a képnek a születése is hasonlóan kezdődött, mint sok más tárgyamé. A technikával már korábban találkoztam és lementettem a DIY mappámba a Pinteresten - jó lesz még egyszer. Így is lett, mikor egy megunt, kicsit sérült festményreprodukció sorsáról kellet dönteni a legutóbbi költözés során...
A kis bútorok története egy korábbi karácsonykor kezdődött, amikor keresztlányommal játszottam - természetesen babásat. Ilyenkor jobban megnézem a játékait, mi a divat, milyen újdonságok vannak, valamint kicsit műszaki szemmel is megvizsgálom - ötlet, anyag, kivitelezés, használhatóság. Így volt ez…..
Lakbear 2016.05.28 09:42:45
@Kollár István: Igazad van :) Vigyék autóval :) :) :) Én is szeretem ha van súlya a tárgyaknak, a mai könnyűségek nekem valahogy hiteltelenek. M.KISSEN-nek igaza van tényleg olyan mintha rendes méretűek lennének :)
A pincében egy ideje már pakolgattam jobbról balra egy doboznyi bakelit albumot, jó lesz még valamire címszó alatt. Ugyanakkor vallom a kevesebb több nézőpontot is. A közös nevező a továbbhasznosítás lett. A lemezek sorsát gyorsan kitaláltam, mert korábban sok jópofa ötlettel találkoztam. Többek…..
Kicsi a lakásom, de nagyon szeretem más adottságai miatt - napfényes, csendes és jó az elosztása. Gyakran művészet az ilyen méretű tereket úgy berendezni, kialakítani, hogy ne menjen a komfort rovására. Így volt ez a növények választása esetében is. Számomra a tökéletes szobai növény az anyósnyelv.…..
A közelmúltban fedeztem fel a csírákat, mint kiváló zöldségpótlót - főként télen és kora tavasszal. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, azonban fogyasztásukkal kapcsolatban néhány fontos szabályt érdemes betartani. Utána néztem az otthoni csíráztatás folyamatának, minden szépnek és…..
Bécsi fekete A kukások boltja 2015.10.16 18:55:51
Szeméttelepről összegyűjtött ócskaságok, kiválogatott, megunt tárgyak kelletik magukat egy menő üzletben. A boltot a köztisztasági vállalat üzemelteti. Nemrég új helyen nyitottak, hogy elérhetőbbek legyenek. Ószeresek már régóta nincsenek Bécsben sem. Nem jár senki házról házra, taligával, nem…..