Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0citizen

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázat! A poszt nyomokban rosszindulatot, irigységet és modorosságokat tartalmaz! Létező személyekkel, oldalakkal (különösen a miénkkel) és a valósággal való bármilyen hasonlatosság kizárólag a véletlen műve! (Kivéve, ha nagyon találó vagyok, mert akkor nem). Ha valaki egy…..
0citizen 2015.11.20 15:44:10
Van még a "jobban tudom mindenkinél" blogger, aki alapból két szinttel feljebb helyezi magát a konkurenciájánál, és ezt pl. olyan filmek ismeretével igazolja, amit szerinte más korlátoltabb egyének - e korlátoltságul folytán - nem láthattak vagy ha látták is nem érthették meg. Ezt a feltevését igazolja az is, hogy ha körbenéz a neten, a két szinttel alatta lévők szánalmas módon gyakran olyan blockbusterekről írnak, ami neadjisten aktuális vagy akár az olvasókat is érdekelheti. Eleve igazolja a többség hülye mivoltát, hogy leszólnak zseniális filmeket, vagy épp a szart imádják, mert hát bloggerünk saját véleménye az ami mindenkor hiteles és irányadó, igazából a szakma origója, eltérő vélemény az csak valami fogyatékos tévedés eredménye lehet.
Ez a fajta kritikus ha nem éppen autentikus filmélményeknek hódol, akkor a többi blogger írását méricskéli, de nem azért, mert maga is bizonytalan lenne önnön munkásságában vagy irigyelné mások sikerét, hanem hogy megbotránkozzon azon a felszínességen, amit mások mutatnak. Stílusa mindig eredeti és szellemes, de ha véletlenül valaki más is hasonlókat ír egy film kapcsán, mint ő, akkor - bár nyilván őt majmolják - inkább témát változtat, mert nem akar a fősodor posványába belesüppedni. Egy meg nem értett zseni ő, aki kényszerűségből osztozkodik csak a műveletlen fajankókkal az internet filmes szegletén - akik mind pitiáner sablonok mentén próbálnak elevickélni valahogy -, de tudja, hogy az ő szintjét más úgysem képes elérni soha, akárki akármit is mond.
0citizen 2015.11.20 22:32:17
@danialves: Az én kis lelkembe sehogy, merthogy nekem tökmindegy, sőt jól szórakozom ezeken a paródiákon, csak a modoros blogger hívószó kapcsán nekem is eszembe jutott egy típus.
0citizen 2015.11.24 11:04:52
@danialves: Nem e poszt ellen, hanem azon mentalitás ellen, hogy egyik filmes blogger lenézi a másikat. De akinek nem inge...
A Boyne-völgyi prehisztorikus emlékekről biztosan sokan hallottatok már, ezek közül is a newgrange-i az egyik legnagyobb és talán pont ezáltal a legismertebb is Írországban. A mára már meglehetősen újjáépített, ovális alaprajzú halom az egyik legkülönlegesebb prehisztorikus építmény az egész világon…..
0citizen 2015.11.21 12:23:22
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Szomorú, hogy eljutottunk odáig, hogy még egy olyan filmőrült is, mint én, több kritikát is elolvas, és csak azután megy el egy Ridley Scott-filmre, ha olyan egyöntetűen áradozó az általános vélemény, mint most a Mentőexpedíció esetében. Mintha nem is kamaszkorom kedvenc…..
Ha nem tudnánk semmit az egykori Szovjetunióról, az alábbi munkavédelmi plakátok megtekintése után azt hihetnénk, hogy valamiféle Muppet-show-szerű államalakulat volt. A már-már a Targoncás Klaus-féle klasszikus kisfilm színvonalát súroló - olykor véresen realisztikus - plakátok készítői…..
Régen is volt az már, mikor a Jobbik a néppártosodás rögös útjára lépett. Voltak határozott nyilatkozatok, ígéretek, elhatárolódások mindenféle vadhajtásoktól, egy kis polkorrektség, türelem, higgadtság, megértés, minden, ami a néppártosodás nagykönyvében meg van…..
  Valljuk, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság. Valljuk, hogy az egyéni szabadság csak másokkal együttműködve bontakozhat ki. Valljuk az elesettek és a szegények megsegítésének kötelességét. Valljuk, hogy a huszadik század erkölcsi megrendüléshez vezető…..