Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cca.

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ballibek a fiatalokra összpontosítanak, ez alatt azokat értve, akik ma 35 év alattiak. Ez az a réteg, melynek vagy nincsenek semmilyen emlékei a magyarországi kommunista rendszerről, vagy ilyen emlékeik csak általános iskolás diákként vannak. Mivel ezeknek a fiataloknak nincsenek…..
bircahang Azok a rohadék oroszok! 2016.09.21 07:07:00
A 90-es években aktív voltam az akkor kezdődő bolgár internetes közösségekben. Különösen a 90-es évek első felében volt jellemző, hogy a legtöbb netező bolgár nem bulgáriai volt, hanem Bulgáriából nyugatra - elsősorban Észak-Amerikába - kivándorolt ember. Ezen emberek nagy…..
A közszolgálati média új csatornája, az M5 oktatási műsorokkal is vár bennünket, melyek között vannak igen érdekesek is. Na, de valamin fennakadtam. Lesz egy irodalmi-történelmi beszélgetős műsor, melynek egyik házigazdája Takaró Mihály lesz...
Vendégszerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) A rendőri tanúvallomások alátámasztották az általam indított eljárásban tett kifogásaimat. Határozat még nincs. Az eljárás tanúvallomásai és okiratai minden esetben, legalább egy keresztmetszetben alátámasztják kifogásaimat.…..
 A fegyverben amúgy nem volt golyó, de sebaj!..
cca. 2016.09.14 17:23:15
bircahang Az ország megosztása 2016.09.14 07:07:00
Folyton halljuk a ballib megmondóemberektől, hogy micsoda szörnyű dolog, hogy Orbán megosztotta az országot. De mi is a valódi helyzet? A normális az, ha egy ország meg van osztva. Az emberek természetszerűen oszlanak csoportokra, valamint az emberek más dolgokat gondolnak…..
Inkognitót ígért a műsorvezető interjúalanyának, de eleinte hangjával, majd legalább nyolc adattal tette őt azonosíthatóvá. Képzelje el az olvasó az elképzelhetetlent: egy budapesti befogadó otthon nevelőjeként rendszeresen molesztálja, sőt szexuális szolgáltatásokra kényszeríti a gondjaira…..
cca. 2016.09.09 23:11:09
@lobster thermidor: Mindig is ott volt.
Azt már tudtuk, hogy a magyar és a japán nép - piros farpöttyén keresztül - szoros rokonságban áll egymással. Most már a törököket is bevettük a buliba...
  Horvátországot megdöbbentette, hogy a volt Jugoszláviában elkövetett háborús bűncselekményeket feltáró Hágai Nemzetközi Büntetőbíróság az összes vádpont alól felmentette a véresszájú háborús uszító Vojislav  Šešeljt...
bircahang A 20-as évek 2016.03.28 15:15:00
A XXI. sz. 20-as éveinek legfontosabb eseménye az EU megszűnése lesz. Az EU mint olyan nem tartható fenn belső feszültségei miatt. A két fő oka ennek: a pénzkiszívás a keleti tagállamokból a nyugati tagállamokba és a közös értékrend hiánya. Ezt erősítik az amerikai és az…..
Több száz csehországi hivatal, iskola, galéria tette ki szombaton a tibeti zászlót, amely az 57 évvel ezelőtt erőszakkal levert tibeti felkelésre emlékezik...
cca. 2016.03.19 21:09:35
@Csehszlovák Kém: Vörös csillaggal az avatarodban nem meglepő, hogy ilyen kínai módszerrel operálsz, csak akkor nem értem, mi bajod van velük.
Sokak  Magyarországa Ez  a  program  magáért  beszél.  Bemutatja  a  Jövő  Magyarországát.  Azt  az  országot,  ahol  lehet  élni,  munkából  megélni.  Ez  a  Demokratikus  Koalíció  programja. És  aki  bemutatja,  Gyurcsány  Ferenc.  Az  a  Gyurcsány,  aki  még  mint  MSZP  elnök  elmondta az …..
A Facebook, a Twitter és a Google is bejelentette, hogy olyan intézkedéseket fognak bevezetni Németországban, melyek segítségével 24 órán belül törölni tudják majd a gyűlöletkeltő bejegyzéseket és kommenteket. Németországban a menekültválság okozta konfliktusok során újra…..
cca. 2015.12.26 14:37:22
@Modor Tibi: Ne aggódj, Tiborom, csinálnak is ezek a mi derék demokratáink!
Kell a sokk Európának, aminek szívében, Brüsszelben a második világháború óta először zárják be szombaton a zsinagógákat. Vajon igaza van a város főrabbijának, és valóban nincs már jövőjük a zsidóknak Európában? Egy biztos: a Saul fia 4 rangos díjat kapott a hétvégén:…..
cca. 2015.11.24 15:23:10
@maxval bircaman BircaHang Média: Nem, de már több díjat nyert, mint ahány jegyet eladtak rá.
Terjed az egyelőre csak „PRK-szindrómaként” emlegetett, súlyos feledékenységgel és nyilvánvaló tények letagadásával járó tünetegyüttes. A szakemberek annyit is megállapítottak, hogy a jelenség összefüggésben áll az Európa felé tartó tömeges migrációs hullámmal. A…..
cca. 2015.11.18 16:12:22
@Doomhammer: Hát, persze, már megint a magyarok a hibásak. Jól van, bibsi, leülhetsz.
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Több forrás is közölte, hogy Németországban a legtöbb elfogott embercsempész magyar; némelyik azt is megemlíti, hogy a második helyen a románok állnak - annak ellenére, hogy Romániába (egyelőre) nemigen mennek a migránsok. Azt azonban a "mértékadó" (magyarul: polkorrekt)…..
A Hírtv bemutatta új stábját, élén Veiszer Alindával, Szöllősi Györgyivel, objektív, meg tököm tudja milyen fasza műsorokkal. A Fidesz nem bojkottálja a tévét, már ez is biztos. Mondjuk el lennénk Turi Kovács Béla féle, harminc éve semmi érdemlegeset nem csináló vénemberek…..
cca. 2015.09.24 18:32:27
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: A szőkék ugyanaz az egy nő.
Nem is tudom, lehet-e feljebb jutni annál a magyar közírásban, hogy a Kuruc kiszerkeszti az embert. Most ez történt: vezető hírében vázolta fel a szupertitkos, zsidóbérenc, „alja patkány” Bayer-Seres-Rajcsányi tengelyt a legendás, szebb múltat is megélt Kuruc. A Szalonna János…..
Megszólaltak a magyar szerzetesrendek menekültügyben. Nem véletlen, hogy most. Eddig a háttérből, szinte illegalitásból támogatták azokat a civil szervezeteket, melyek közvetlen segítséget nyújtottak a menekülteknek, de az utóbbi napok egyértelművé tették, hogy a társadalmi…..
cca. 2015.09.21 15:49:33
Számos hasonlóság fedezhető fel Orbán Viktor 2006-os és 2015-ös politikai cselekedei között. Ő diktálta akkor is a gyűlöletet, az országmegosztást - és most is. 2006-ban is hónapok alatt készítette elő a fizikai erőszakot és ezt tette 2015-ben is. Kilenc éve az őszödi…..
cca. 2015.09.20 19:23:35
Csak ámulunk és bámulunk, no és persze szörnyülködünk azon, ami az utóbbi napokban történik a magyar határ két oldalán. A nemzeti együttműködés rendszere vagy vízágyúkkal veri vissza a hazánkon keresztül nyugatra igyekvő migránsok rohamát, vagy a tranzitzónákba csalogatva…..
Orbán Viktor és tettestársai szerda este nyilván pezsgőt bontottak. Nagy nap nekik ez. Sikerült addig hergelniük a menekülőket, amíg azok össze nem csaptak a rendőrökkel. Ronda képeket sugároznak a tévék – lehet ujjal mutogatni, hogy hát tessék! Ezt akartátok? Ezeket, értitek,…..
cca. 2015.09.17 14:49:09
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nem, ez a barom komolyan gondolja.
Üzenet jő, reagálás az írásomra, mély, „magyar és emberi” érzelmeket megírva röviden, tömören. Egyre több ismerősöm fogalmazza meg felém, hogy oké, segítsük a menekülteket, de ezek állatok, ezek nem emberek és most már Magyarország határait támadják! …és mint…..
bircahang A Gáza-övezet határán 2015.09.17 07:07:00
Látom, hogy a Gáza-övezet határán a Hamasz aktivistái küzdenek az izraeli megszállók ellen. A szemét izraeliek meg képesek voltak megvédeni magukat, pedig a szabadságharcosok között volt 3 nő és 5 gyerek is! Botrány! Pedig a szakemberek szerint Izraelben demográfiai válság van:…..