Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad00

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George Lucas második világháborúban játszódó filmjének második előzetese is befutott. A  főszereplők afro-amerikai pilóták, akik két fronton is harcoltak. A németeken és szövetségeseiken kívül saját a seregen belüli rasszizmussal is meg kell küzdeni.Get More:…..
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
bad00 2010.03.06 13:20:36
Van-e Budapesten két olyan ember, akinek pontosan ugyanannyi hajszála van? Lehetséges,hogy több ilyen is van? Legalább hány? (Egy embernek legfeljebb 250.000 hajszála,Budapestnek legalább 1.600.000 lakosa van.)Múltheti rejtvény: Autóverseny megoldás:Két mérföld befutása 30 mf/ó…..
Filmdroid 2 kép a Centurionból 2009.10.05 21:37:17
Még januárban írtam róla , hogy Neil Marshall a a 9. légióról fog filmet készíteni. A történet i.sz. 117-ben játszódik, a kilencedik légiót éppen azzal bízzák meg, hogy öljék meg a pikteket. A főhősök Michael Fassbender és Dominic West lesznek, Olga Kurylenko pedig egy pikt…..
Néhány napja betörtek Lindsay Lohan házába, a színésznő természetesen eléggé feldúlt volt az eset miatt, mivel ellopták a privát videóit és fotóit. A színésznő apja szerint a rablás belső munka lehetett, a nyomozók is így vélik, magát Lohant vádolják azzal, hogy…..
Flash Játékok Cube Field 2007.07.21 11:00:00
Kockák között kell irányítanunk egy kis nyilat. Az első pálya viszonylag egyszerű, utána azonban egyrészt be is gyorsulunk, másrészt átmegy a játék monchrome módba, majd fekete sziluettjeit látjuk már csak a kockáknak... Hogy azután mi jön, arról fogalmam sincs, valaki írja…..
bad00 2009.02.14 19:29:33
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Azt ne kérdezd hogy miért mert én sem tudom, de kb 8 évvel ezelőtt anya kiment a temetőbe halottak napján lefényképezni a nagyszülei sírját, csinált pár képet, de csak ez lett ilyen, a háttérben ott egy sírkő ami "világít", azt gondoltuk biztos a vaku... DE, akkor a…..
Br1koo küldött 2 nagyszerű képet a ElChupacabraról és az Argentín Gnómról. Jah és még azt is tegyem hozzá, hogy a saját készítése. Engem nagyon lenyűgözött.. :) Köszönjük, br1koo!!..