Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyujobbantudja

62 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párkapcsolat. Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda...És néha átkozottul meleg bunda! Mikor elmúlik az eufória egy probléma sikeres megoldása után és újra kezdődnek a hétköznapi játszmák, még a leggondosabb tervezés mellett is porszem kerülhet a gépezetbe. Nálunk ez a porszem a hétköznapi…..
Ahogy az előző bejegyzésemben írtam, hosszú kihagyás után azért jelentkeztem újra, mert az elmúlt 2 évemet azzal töltöttem nagyrészt, hogy az atomjaira bomló kis életemet összeszedegessem és ennek az útnak a buktatóit/ tanulságait kezdem most megosztani, hátha ezzel tudok másoknak segíteni akik…..
Ezer meg egy millió éve... Írogattam ezt a 'blogot', főleg saját szórakoztatásomra, aztán egyszercsak azt mondta az ihlet: "figyelj, van neked ettől jobb dolgod is mint körmölni a fióknak; néhány Index címlapkiemelés meg 5 perc hírnév nem nagy cucc, hagyd a fenébe!" - én meg huss, azzal a…..
Hello PainTech reggel! A múltkori arcmaszkos bejegyzésem után azon gondolkoztam, hogy megmutatom a méregdrága Foreo utánzatomat amit arctisztításhoz használok, elvégre a legjobb hatóanyagok sem érnek fabatkát sem ha nem tudnak beszívódni a bőrbe, amihez elengedhetetlen néhanapján a fizikai…..
Üdv Királylányok, hello Vadmacskák, Végre végre végre! -mondhatnánk, hiszen megérkezett az új, őszi Pixibox, ráadásul ez egy szülinapos kiadás, pink tickettel (mármint annak aki szerencsés volt - én pont nem kaptam), exkluzív termékekkel.  Részemről ez a doboz egy adag 'mehh', nem vagyok elájulva…..
Hello Macskák, hello Királylányok, Mára egy kis segítséget hoztam a szövetmaszkok közötti könnyebb eligazodáshoz. Rájöttem hogy két gyerek és munka mellett nem lesz időm kozmetikushoz járni, pedig ősszel jól esik egy kis feltöltődés a bőrnek is: vagy az eső esik, vagy a szél fúj, vagy a nap utolsó…..
Üdv Királylányok és Vadmacskák (vagy Pasik, megfelelő aláhúzandó) ! Ezer éve nem írtam... Harmad időhiány, harmad ihlethiány, harmad lustaság. Gazdagabb lettem idén tavasszal még egy gyermekkel; immáron ketten boldogítják életemet nővérével, az idő nagyobbik részében boldog (-és elfoglalt) anyuka…..
Anyuka vagy? Akkor ismerős lesz minden sor.  Életem 2 részre osztható: mielőtt nem volt gyermekem - és mióta van gyermekem. Mielőtt nem volt: munkamániás voltam, edzeni jártam, barátaim voltak és hosszúra nyúlt péntek estéim; csinos szandáljaim és rend a táskámban. Mióta gyermekem van, vége a…..
*Frissítés: kiskutya, nem macska látható a videóban Habzó szájú kommentelők. A halálbüntetés visszaállítását követelők. Pro és kontra vélemények egymásnak feszülése: ér-e egy macska élete annyit hogy emiatt egy rendőr elveszítse az állását? Friss videó terjed az egyik közösségi oldalon, melyen egy…..
Az utazás nekem olyan, mint másnak a csokoládé: kibírom ugyan nélküle, de elvonási tüneteim vannak. Éppen ezért már fél évvel ezelőtt, mikor kifizettem a foglalási díjat a Natura Hill egyik szobájára, nem is lehettem volna elégedettebb: úgy tűnt, sikerült tökéletes Valentin napi meglepetést…..
A Pixibox már közel 2 éve jelen van az életemben; ahhoz képest hogy az elején remegve vártam a rendelési időszak kezdetét amikor le lehet  csapni egy-egy dobozra, mára eljutottam odáig, hogy egyre szellősebben rendelek. Ennek az egyik oka az ár: egy doboz 5990Ft amiben bár benne van a szállítás is,…..
Már második napja futok bele egy bizonyos rádió adásában a nemzeti konzultáció hirdetésébe; bár a matek érettségim csak hármas lett, a magyart egészen jól teljesítettem és a hajam égnek áll ettől a kampánytól: a megfogalmazás, a direkt rávezető kérdések, a sugalmazások, az irányított kérdések - most…..
Mikor ezt a blogot írni kezdtem, megfogadtam hogy 3 dologról nem fogok bejegyzést készíteni, annyira megosztják a közvéleményt: politika, foci, vallás. Úgy vagyok ezekkel, hogy otthon a 4 fal közt a családommal és barátokkal megbeszélem, de nyilvánosan nem feszülök senkinek. Ez a bejegyzés sem a…..
Igaz hogy a cím általánosítás, mert nyilván nem minden huszon-harmincéves távozik másik országba, de biztosan mindenkinek van a rokonsági-baráti körében olyan, aki felállt, összecsomagolt és köd előtte, köd utána. Később ők lesznek azok akikről így folyik a diskurzus: "Hja, most XY épp tízszer…..
A londoni metrón vágott arcon egy reklám: "Senkinek nem lenne szabad egyedül lennie karácsonykor." (Elég ramaty magyar fordítás, angolul sokkal egyértelműbb a szójáték: No one should have no one at Christmas.) Üldögél egyedül egy nénike a kis fakórózsaszín kardigánjában, ugyanolyan rószaszínű…..
Már írtam korábban, hogy fogápolás-fetisiszta vagyok. Emlék a múltból: osztálykirándulás, 17 évesek vagyunk, megállunk hajnali fél 3kor az olasz autópálya mellett - én meg a kis fogkefémmel battyogok fogat mosni a benzinkút rötyijébe... :D Úgy vagyok ezzel, hogy félig…..
Egy újabb DM boxos poszt...Fortuna kegyes volt hozzám és októberben hozzájutottam a DM őszi varázsdobozához; azért írom hogy "varázs", mert ár-érték arányban ez az összeállítás toronymagasan nyerte az idei kört a Pixiboxhoz képest. Minden benne lévő dolognak nagyon örültem, és a termékek egyenkénti…..
Úgy érzed befuccsolt a kapcsolatod pedig te mindent megtettél? Erődön felül próbálkozol, mégsem látod párod arcán a kitörő lelkesedést? Mosoly helyett szájhúzgálást kapsz? Lehet hogy rosszul szereted őt! Íme a kulcs a megoldáshoz! Válásoknál gyakran "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva írják…..
Lehetőséget kaptam a Lenor új, innovatív termékének tesztelésére az Everydayme oldal jóvoltából, lássuk mi a helyzet ezzel az újdonsággal! Kezdjük az alapoknál: ez nem öblítő de illatosít, az ígéret szerint 12 héten át tartó frissességet biztosít (*apró betűs rész: szekrényben való tárolás…..
F5 Anya idegroncs 2016.09.20 10:00:00
 Lineth Egy baráti társaságban a gyerekes munkavállalás nehézségeiről beszélgettek. Az egyik anyuka épp most menne vissza dolgozni a második gyerek után, ha… És itt érkezett a hatalmas feltételes mód. Az anyuka szép reményekkel felvértezve kopogott be újra régi munkahelyére. Várták is…..
katrinanicet készítette ezt a képet...