Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rihard

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Rihard 2010.11.21 00:09:40
@brazileiro: a Facebookon percek alatt óriási csoport alakult ellene. a valóvilág oldala túlterhelt lett, 10-ből 7 beíró Stohlt kurvaanyázta (ő meg élőben lereagálta kb, hogy hát ő ezt sajnálja, de hát így jártak : D), itt téma és mindenütt. tudod miért? mert senki nem tudott róla, csak egy-két ember, a felső szinten -> milliók kapcsoltak át az rtl-re, vagy kapcsolták be a tévét. azért mert nem előre jelentették be. ez a dolog lényege. ezzel biztosan ez volt a cél, nem a jogászkodás meg a promo.
Rihard 2010.11.21 00:46:21
@Brawn1: Nézzél ki Amerikába, vagy Nagy-Britanniába. Esetleg Olaszországba. Nincs igazság, nincs tökéletes és jó világ sem. Az a Mátrix, amiről te álmodozol, nem létezik. Ha valakinek csak egy kicsi esélye is van, hogy megússzon valamit, az meg is fogja. Te is megpróbálnád. A többi olyan lejárt lemez, mint a vallások és az un. erkölcs tanainak nagy része. Üdv, ez itt a való világ.
Rihard 2010.11.20 23:55:13
@sixx: Ok, ez jogos. De te is tudod, hogy a magyar médiában szinte mindenkinek meg van a másik száma, a kör nagyon kicsi. Mégse futott körbe ez az infó sem.
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Bizonyám, holnap reggelre - mondom nektek - olyan biztos lesz a kezem, mint Dirty Harrynek fénykorában. Életemben ennyi behúzott képet nem készítettem, mostanra már simán lekövetem röptében a legyet koppra húzott telével, támasz nélkül. Mert barommód száguldó versenyautókat…..