Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grabog

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzal áltatom magam, hogy nincs időm kézbe venni a nyelvkönyvet, vagy beiratkozni egy tanfolyamra, és ezért nem tanulok meg új nyelveket, nem frissítem fel elfelejtett nyelvtudásomat. Az utolsó menedékem a podcast. Hátha úgy majd sikerül, hogy bringázás közben hallgatom az…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Sajnos megint arra kényszerülünk, hogy politikával foglalkozzunk ezen a blogon. Elmebeteg időket élünk, ennek egyik legjobb bizonyítéka az internetadó nevű szörnyedvény megjelenése politikusaink elméjében. Sajnos az idiotizmus és a politikusi gőg néha annyira egymásra találnak,…..
Az eMarketer mérései szerint 2008-ban még csak 83 millió amerikai készít és oszt meg online tartalmakat, de számuk négy év múlva 108 millió fölött lesz. Jelenleg 100 millió amerikai fogyaszt más netezők által készített vagy megosztott tartalmakat a weben. A közösségi web…..
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság - nézegetve a nemzetközi hírműsorokban látható tibeti képsorokat - jobbnak látta, ha még egyszer felhívják a kínai kormány illetékesét, hogy akkor most ugye bizti tudnak majd szabadon netezni a külföldi újságírók az olimpia alatt. A kínai…..