Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lola31

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
lola31 2018.05.14 19:39:31
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
lola31 2018.02.14 12:46:13
@Duplaxiii: "A mai neoliberális (bolsevik) alapú aktivistaszemlélet az élet számos területén akarja meghatározni a döntő többségnek, hogy feladja individualista életszemléletét és a mikroközösségek elveire váltsanak." Óriási fogalomzavar van a fejedben. Honnan veszed ezt az ostobaságot? Magyarország pont most megy visszafelé az időben százzal bele az ötvenes évek bolsevikizmusába és orosz befolyása alá. Ennek semmi köze semmiféle liberalizmushoz, kizárólag Orbán Viktor orosz kapcsolatai miatt tartunk itt. A szavazói közben pedig zagyválják a hülyeségeket.
lola31 2018.02.14 12:49:49
@Bela Vadas: Úgy látom, nem csak az én szememet ütötte meg ez a mondat.
lola31 2018.02.14 14:15:22
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Te pedig közben nyugdíjba mentél. Most már nem az unatkozó anyuk jönnek az életedben, hanem az unatkozó nagyik. Azután pedig a dédik.
A TV2 az RTL után elég nagy spéttel (a Válótársak már a harmadik évadot kezdi jövőre, a Mi kis falunk a másodikat) pipálta ki a fikciós tartalomgyártás heti sorozat címkéjű kategóriáját, de legalább biztos kézzel tette. A Korhatáros szerelem nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál…..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
lola31 2017.10.25 17:09:05
@eloi: Szerintem jól összefoglaltad. Továbblépve azt mondhatjuk, hogy senkinek sincs joga lejáratókampányt indítani, mert önbíráskodás nincs. Pláne nem húsz év múlva. Sárosdi Lillától meg különösen furcsa ez a szendeszűz arc. Ha megnézed a youtube-on elájulsz az tuti.
youtu.be/wDJbrZL4axM?t=26m57s
lola31 2017.10.25 19:18:10
@Darth Revan: Kisarkítod. Én nem beszélek ilyesmiről. Annyit mondok csak, hogy álszent dolognak tűnik ez a zaklatási mese attól a nőtől aki a színpadon ilyesmikre képes. Szeriintem ezt a szerepet nem sok magyar színésznő vállalta volna el rajta kívül. Mondhatnám egy sem. Nem az az abnormális, hogy Marton megmutatta neki a farkát, hanem az amit ő mutat nekünk ezen a videón.
lola31 2017.10.25 19:23:43
@szociál: Én még hasonlót sem mondtam, honnan jöttek a szádra ezek a kifejezések? Furcsa látencia.
Nincs film, darab, kiállítás, nincs kritika, most bennem csak megdöbbenés van, felháborodás, undor. Érzelmek és indulatok. Hitetlenkedés, sértettség, áldozathibáztatás, vádak, bizonyíték-hiány, hallgatás. Panasz, támadás, visszavágás. Háborús hangulat, ellenségek, kollaboránsok, árulók. Verbális…..
lola31 2017.10.23 17:32:12
@Leylandi: Mondhatnánk ezt szebben úgyis, hogy jó lenne olyan jogok keretei között élni, amiket mindenki komolyan vesz és legalább úgy-ahogy betart, és mindenkire egyformán vonatkozik. Akkor az ilyen esetek is kiegyensúlyozódnának.
Megdöbbentő volt olvasni az elmúlt napokban, hogy a Weinstein-ügy hatására mennyi nő osztotta meg eddig titkolt, szégyellt, de sajnos el nem felejthető élményeit #metoo hastag-gel. Ismerve az áldozathibáztatás népszerűségét kishazánkban, nem kevés bátorság kellett ehhez a részükről.  Amikor az…..
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
lola31 2017.10.20 00:52:03
@Dolgozzatok!: Látod mit tett vele az egykori fütyimutogatás? Húsz év alatt teljesen elterjedt benne a trauma, és ez lett a vége.::))
Sajnos életvitelszerűen nem vagyok hajlandó nézni sem a Sztárban sztárt, sem az X-faktor nevű műsort. Mégsem vonhatom ki magam a bűvöletükből, mert valamelyik családtag időnként felordít: "Gyere, ezt látnod kell!" Ilyenkor - engedve az önkénynek - belenézek ezekbe a vacakokba, csak tudnám minek.…..
lola31 2017.10.13 14:43:20
Hihetetlen, de igaz - a fiókomban figyel az alábbi szerződés ingatlanos által aláírt (a cég és a hozott ügyfél adataival kiegészített) változata. Az egyik legnagyobb hálózat irodavezetője írta alá, fogadta el pontról pontra.1 napra, 1 érdeklődőre kötöttük, másnap lejárt. Az én képeimet használta, az…..
lola31 2017.09.02 14:10:14
@bp13p9: Amiket leírsz, azokban nagyrészt nem az ingatlanos követi el a csalást, hanem Te.
Ami a letétes dolgot illeti, én még nem láttam olyan szerződést, ahol valaki vételi ajánlatra köteles lenne közvetítői díjat fizetni, hanem csak létrejött vételre. A letétnek is van neve, foglaló, előleg stb. Abban az esetben máris része az ügyletnek. Ha nem ez a kategória, akkor a szerződés szempontjából értelmezhetetlen.
Persze sokféle csalás van ingatlanügyekben, de azoknak a többsége büntetőügy, nincs köze az általános esetekhez.
lola31 2017.09.02 16:19:44
@bp13p9: "Az összes ingatlanosnál úgy szerepel a vételi ajánlat, hogy ha az eléri a limitárat, köteles vagy elfogadni - és ha nem fogadod el, akkor is jár a közvetítői díj, mivel az ingatlanos teljesítettnek látja a feladatot."
Igen. Hiszen ez szerepel a szerződésben.
De ez nem azt jelenti, hogy a vételi ajánlatkor kellene közvetítői díjat fizetni. Ezt csak te akarod valószínüsíteni. Ha ez így menne, akkor sok tízezer bűnvádi eljárás folyna, hiszen ez sima köztörvényes csalás. De nem hallani ilyen esetekről.
Viszont az is csalás, amikor összejátszol eladóként a vevővel, és a közvetítőt kijátszva a háta mögött a vevő egy rokonával kötöd meg a szerződést. Ha ilyenkor a közvetítő a bírósághoz fordul, akkor előbb utóbb kifizeted a közvetítői díjat, a kártérítést, és a milliós bírósági költségeket. Nem fogja a bíróság beszopni a romantikus történetedet arról, hogy fogalmad sem volt a rokonságról, hiszen az akció egyetlen értelmes célja, hogy a közvetítő-sokszor valóban eltúlzott-díját egymás között elosszátok. Ha nem így lenne, akkor akár az eredeti vevő is megvehetné.
lola31 2017.09.02 16:23:38
@Los Alamuszi: Nekem van egy ilyen alamuszi cipészem, zöldségesem, lakberendezőm és idegsebészem. Majd őket is jól elijesztem.
Vagy csak mondjam nekik azt hogy nem?
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
lola31 2017.08.23 10:24:12
@sixx: Nem kell magyarázkodnod. A kommentelőknek úgysem fogsz tudni megfelelni. Ez nem az írásodról szól, hanem önmaguk marketingjét intézik ilyen módon.
Egyetértek azzal, hogy a valódi intellektualitás jóval megengedőbb ennél. Az álintelligens örökösen abban a kényszerhelyzetben van, hogy önmaga kvalifikálása érdekében folyamatosan felülről bíráljon dolgokat. Pedig sokkal jobb mindent a saját szintjén értékelni, és ott megtalálni a kapcsolódási pontokat. Ehhez a legfontosabb a műfaj felismerése. Ha az sikerül, akkor a többi már adja magát. Mondjuk ha Mi kis falunkon valaki számonkéri a vidéki élet jellegzetességeit, akkor az nyilvánvalóan műfajtévesztésben van. Ha tehát megvan a műfaji besorolás, akkor már szabadon lehet élvezni az adott darab saját szintjén nyújtott élményeit. Én például kifejezetten szeretem megtalálni nagyjából azokat az értékeket és érzeteket amikről írtál. Vannak néha nagyszerű dolgok látszólag bugyutának szánt műsorokban is, és természetesen ez fordítva is igaz.
Pár óra múlva megkezdem a rám szabott börtönbüntetés letöltését. Császy dr. egy hónap múlva csatlakozik a klubhoz. A harcot persze nem adjuk fel, minden lehetséges jogi lehetőséget igénybe fogunk venni az ítélet megváltoztatása érdekében. Néhány hete megjött a Kúria döntése írásban is - hát abból…..
Pár hónappal ezelőtt az Instagram saját Instagram fiókján egy nagyon figyelemfelkeltő és esztétikus műlábat ábrázoló posztra lettem figyelmes. Ahogy ilyenkor szokás ennél a felhasználói fióknál, azon a napon az adott képhez tartozó történeteket Instagram Storyban mutatták be, amiből megtudhattam,…..
Fotó: Bene Krisztián a Kúrián vezetőszáron (© Zsolnai Péter) Miközben már jelenlegi partnere, Noémi sem kíváncsi a lúgos orvos perére, Bene Krisztián és ügyvédje szintet lépett az arcátlan védekezésben a Kúrián: rágalmaznak. Bene Krisztián és ügyvédje, Dr. Szekér Gyula, a Szekér Ügyvédi Iroda…..
lola31 2017.06.14 16:06:22
@csokosszaju: Teljesen egyetértek. Ugyanezért írkálok ide.
lola31 2017.06.14 16:27:58
@Aurora Borealis den Norrsken: Tényleg? Nem megyek bele ennek az elemzésébe.
Legyen annyi elég, hogy rajtad kívül viszont mindenki más felismeri annak a férfinek a szagát és tapintását stb. aki öt éven át"hetente kétszer" belehatol.
Ráadásul ők több mint harminc éve ismerik egymást.
lola31 2017.06.15 14:22:30
@Ilonka*: Pont az, hogy nem bizonyították. Sose kerültek elő az sms-ek. Ha előkerültek volna, akkor az újságok rég lehozták volna a szövegeket. Mi az hogy nem szorul bizonyításra? Valami lincselős alapelv? Egy jogrendszerben minden bizonyításra szorul. Kíváncsi lennék az arcberendezésedre, mikor valaki veled kapcsolatban azt mondja
-Ez nem szorul bizonyításra! Nézzenek csak rá! Látszik hogy bűnös! Most megkapja a magáét!-és bumm.
És akkor még hol vagyunk attól hogy bebizonyítsuk azt, hogy aki írogatott a másiknak az bűncselekményt is elkövetett ellene. Szerintem te is írogattál már életed során valakinek. Mégse ítéltek el. Kellett volna emiatt?
A "lúgos orvos" áldozata, Renner Erika mellett egész kálváriája során kősziklaként állt a társa, Balogh Attila, aki most nyílt levelet írt a harmadfok ítéletére váró Bene Krisztiánnak. Így kell embernek lenni...
lola31 2017.06.13 16:20:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mondtam már, hogy a feleségeddel használd ezt hangot Józsi.
Ami pedig azt illeti, én annak örülök, ha valakit valódi bizonyítékok alapján itélnek meg, ítélnek el. És nem kibicek vagy fizetett trollok lincshangulatkeltései alapján.
lola31 2017.06.14 16:30:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem mindenki. Csak te Józsi.
Az ugrás után mutatjuk a videót is. A helyi papot mindenképpen becserkészni kívánó fitnesszaktivista szerepében Ripli Zsuzsa látható, aki korábban vetkőzött sokat, most meg csak akkor, ha nagyon indokolt. A jelentben a pap azt mutatja meg, hogyan kell egy fuldoklót kimenteni a patakból, és ugyan…..
lola31 2017.02.27 13:07:38
@Dr. Trejo: Ha ez az én cikkem lenne simán törölném az efféle színvonal alatti megjegyzéseket.
Kivetíted a frusztrációidat? Vagy mire kell ebből gondolnunk? Esetleg nem ártana magadról is betenned egy képet, hadd mulassunk mi is egy kicsit. Komolyan én érzem magam kínosan a taplóságod miatt.
Külföldön párra lelni legalább annyira nem könnyű, mint Magyarországon, sőt, a helyzetet a kulturális különbségek is nehezíthetik. Nehezítik is, legalábbis ez derül ki Era új-zélandi posztjából, ami (félig komolyan, félig szatirikusan) mesél a kalandjairól. Neked is van…..
lola31 2017.01.09 15:17:51
@erabery: Nem jól csinálod ezt a típusú társkeresést.
Roppant hatékony, de más alapokról kell használni mint a hagyományos esetekben. Eleve nem is szabad találkozni, csak 5-6 hét telefonálgatás után. Addig belülről kell építkezni. Ezalatt az idő alatt lebontódik az előzetesen önkéntelenül magadban felépített "etalon", aminek úgysem tud senki sem megfelelni egy azonnali személyes találkán. És ha megfelelő a partner, akkor nyitottá válsz a leendő partnered irányába. Ha ebben az időszakban kétségeid támadnak, akkor az első esetekben még csak reflex, a harmadik esetben inkább kezdd újra mással. De ha rögtön erőlteted a találkozásokat, akkor 150 randi alatt se fogsz találni megfelelőt. Ennek pszichológiai okai vannak.
 Fotó: Pixabay  A következő négy posztomban hat hétnek az eseményeit fogom feldolgozni, ami annyit jelent, hogy egymáshoz szervesen kapcsolódó sztorik következnek három különböző helyszínen. Nem értem azokat az írókat, akik a fantáziát hívják segítségül, hogy legyen miről írniuk. Az életnél nagyobb…..
Sokan kérdezik tőlem sajtkóstolókon, hogy "miért vágod le a sajt kérgét, azt meg lehet enni még?" És általában a válasz, "ha nagyon szeretnéd persze, nyugodtan kóstold meg." A nagy kérdés ilyenkor, hogy akkor "mely sajtok kérgét ehetjük meg?" source: http://mentalfloss.com/ Ajánlott minden…..
Penelopé Cruzt a francia Elle aktuális számának címlapján, illetve az ehhez kapcsolódó fotósorozaton láthatjuk viszont. A képeken a spanyol színésznő gyönyörű és elragadó. Ki gondolná, hogy már 41 éves?   A fotókat Nico Bustos  készítette. ..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
lola31 2015.10.27 08:47:32
@Frederick Zoller: Ahhoz képest hogy Gwen Stefani 46 éves, kurva jól néz ki. De még abszolút értékben is.