Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicely

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TSOnline Csak azt hiszed..... 2009.01.26 11:51:00
Az új név, nem, HRT, SRS megléte után azt gondolhatná az ember, hogy bátran hátradőlhet, és élvezheti az életet, mert végigjárta az álmához vezető utat.Nos a helyzet magaslatán, bátran merem állítani, hogy ez korántsem ilyen egyszerű.Valójában elgondolkodtató, hogy egy…..
Forrás: http://www.borsonline.hu/news.php?hid=15362 2008.11.13. 13:00 Nem Yvonne – most már Balian – Buschbaum az első nemet váltó sportoló, de a német rúdugró talán abban úttörő, hogy ő már a teljes nyilvánosságot vállalva vall transzszexualitásáról.  A…..
Ebben a bejegyzésben szeretnék megosztani egy rövidke szerelmi történetet Veletek. Amúgy is nemrégiben téma volt a fórumban, hogy elmeséljük-e a párunknak a múltunkat, hát most ebbe szeretnék belemenni, ha megengeditek. Az én sztorim máris nem áll helyet a témában, hiszen a két…..
Cicely 2008.12.24 08:39:19
Na, kérem, ne nézzük le a fiatalság érzelmi életét! :)

Éppen azért írtam, hogy soha életemben nem voltam még szerelmes ezelőtt, hogy le lehessen szűrni, hogy nem az a típus vagyok, aki minden héten másba szerelmes, csak mert ez jóképű, az okos, az meg kedves, vagy mittudomén.
Soha nem jönnék össze valakivel "jobb híján", lett volna rá lehetőségem többször, mikor már nagyon éheztem a szeretet, konkrétan a szerelmet, de nem tettem meg, szerintem annak nem lett volna értelme.

Mindig tudtam, hogy körültekintőnek kell lennem a helyzetem miatt, és csak abban bízhatok meg, akinél igazán azt érzem, amit éreznem kell.

Lehet, hogy csak 20 éves vagyok, de nagyon sok fiúval találkoztam már "randi" keretein belül, aki meg akart ismerni, és volt köztük mindenféle, tudtam tapasztalatot gyűjteni ilyen téren.
Azt hiszem, állíthatom, hogy felismerem, ha valaki nem önmagamért szeret.

Ezen felül csak hallani kellett volna a párommal folytatott beszélgetésinket, és rögtön kevesebb lenne a kétely.
Benne is megvolt az elején a dilemma: ha engem szeret, akkor ő most meleg? Vagy biszexuális? Dehát ő nem vonzódik a fiúkhoz!
Aztán egyszercsak odaállt elém, és azt mondta, hogy mindegy, mi ő, a lényeg, hogy a nőt látja és szereti bennem, és a lényeg, hogy együtt legyünk.

Én úgy szoktam mondani, hogy nekem nem az a célom, hogy olyasvalakivel jöjjek össze, aki éppen azért, vagy akár annak ellenére szeret, amilyen vagyok.
Inkább olyannal, aki ATTÓL FÜGGETLENÜL.

Tudom, milyen az, mikor látom, hogy a férfit pont az érdekli, hogy "jujj, félig fiú, félig lány...?", tudom, milyen, mikor mondjuk egy homoszexuális fiú közeledik egy transzszexuálishoz, mert azzal nyugtatgatja magát, hogyha velem van, akkor ő heteroszexuális, hiszen én nő vagyok. És persze felismerem azt is, ha valaki még komolytalan egy mély kapcsolathoz.

Márpedig én igazi, hosszútávú, mély kapcsolatra vágytam, amiben NŐKÉNT szeretnek és fogadnak el..
És meg is kaptam.
Ezért írtam, hogy sosem szabad feladni, mert egyáltalán nem lehetetlen.
én egy 25 éves Ts srác vagyok! sosem gondoltam volna hogy egyszer Blogot írok és hagyok hátra nektek segítségűl. amiben minden igaz levan írva amire szükségetek lesz hogy hogyan is induljatok el ezen a kemény rögös úton!és amikor a mélybe estek talán lelkileg erőt tudtok belőle…..