Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tosca962

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem hoz lázba minket egy háromheréjű koala mackó és egy tízfejű birka, ahogy azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy Marika néni véletlenül felgyújtotta a lakást, amikor keresztrejtvényfejtés közben elfeledkezett a sütőben fortyogó pulykáról. Merthogy a Habony-Vajna tandem…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
Vannak olyan események, amelyekkel az ember azért sem foglalkozik, mert úgy érzi, hogy az azokban való legkisebb részvételtől maga is beszennyeződik. Ilyen történés -a most ismételten napvilágra került- Kiss László szövetségi kapitány 1961-ben megesett -csoportosan elkövetett- nemi erőszak ügye,…..
Tosca962 2016.04.08 14:56:14
Újra elkezdődött az össznépi sport! Nagy magyar magyarok rugdossák már megint a döglött oroszlánt!

Akkor olvassátok ezt:

"Kossuth egy estve jelentékenyebb összeget vesztett. S mivel a legpiszkosabb tartozás, a kártyaadósság kiegyenlítése nem tűr halasztást, fizetnie kellett. Saját pénze nem futotta. De volt nála nehány száz forint, melyeket ép az nap hajtott be a grófnő részére. Ehhez a félig-meddig idegen pénzhez nyult és fizetett. Potom 3-400 frtra rugott az egész összeg s Kossuth mindjárt másnap kiegészítette magáéból a hiányt. A grófné egyik közel rokona, Andrássy György, mégis himet varrt a dologból, fölingerelte a hiszékeny agg delnőt, pörbe keverte Kossuthot s bajba dönti és megöli társadalmilag, ha nincs kezében ennek a grófnő jogilag kifogástalan fölhatalmazása egy magánlevélben, mely korlátlan intézkedési joggal ruházta föl őt mindenben és mindenről... Andrássy György a pozsonyi diétán azzal torolta meg aztán a fölsülést, hogy dobra ütötte Kossuth fiatalkori állítólagos ballépését s anyagot szolgáltatott így egykorú irigyeken felül az «új korszak» Tacitusainak is farizeusi sajnálkozástól kisért - gyanusításra a világtörténelem egyik legtisztább jellemű nagy embere ellen.
/Vajda Emil/

Akkor most Vajda Emil micsoda az igazság bajnoka, vagy rohadt gaz szerecsenmosdató?
Döntött az idő -nem szobrot-, azt állított Kossuthnak.

Ma is "botcsinálta Tacitusok" forgatják, faragják a híreket a maguk kisstílű, vélt igazának bizonygatásához.
Egy fiatalkori botlás utáni világraszóló eredményekkel teli életút - én ezt látom változatlanul Kiss László pályájában.
Az álszent farizeusok pedig pedig kushadjanak patkánylyukaikban.