Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zola82

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gianluca Di Marzio szerint a Juventus az idő ellen küzd Luis Suárez átigazolása kapcsán, az uruguayi csatárnak a jövő héten kell olasz nyelvvizsgát kell letennie, amely elengedhetetlen az EU-s útlevél megszerzéséhez. Azonban az idő lassan elfogy, ezzel pedig tisztában van a torinói vezetőség is.…..
Zola82 2020.09.10 12:24:57
@simoni: Én is így gondolom, de állítólag nincs pénz nagy igazolásra! Morata viszonylag fiatal és ügyes! Mellesleg van kötődése is a klubhoz
A Juventus ma este a Sampdoria ellen lép pályára, és továbbra is a csapat előtt áll a lehetőség a bajnoki cím matematikai bebiztosítására, ehhez pedig elég egy győzelem, akár most a genovaiak ellen. A bajnokság őszi szakaszában, december derekán Maurizio Sarri játékosai 1-2-re nyertek Cristiano…..
Amit sejteni lehetett, bekövetkezett. A horvát harcos, rengeteg szurkoló kedvence, a döntőspecialista, a levegő ura,  azaz Mr. No Good továbbáll, és Katarba folytatja pályafutását, Medhi Benatiával az oldalán, az Al-Duhail csapatánál. Mario már elbúcsúzott a szurkolóktól, úgyhogy itt az ideje, hogy…..
A Juventus győzelemmel zárta az AC Milan elleni mérkőzést, de a csapat még továbbra is adós a jó teljesítménnyel és a meggyőző játékkal, most Paulo Dybala találata elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy visszavegye a tabella első pozícióját az Intertől. Közben készülődik a vihar Torinóban, Maurizio…..
Az utóbbi három összecsapáson a bajnokságban kínkeservesen gyűjtötte be a pontokat a Juventus. Úgy tűnik, hogy jelenleg gödörben van Sarri együttese, de az eredmények többé-kevésbé jönnek. Jelenleg a Juve az egyetlen csapat a TOP 5 ligában, amely veretlen, nem mellesleg a Bajnokok Ligájában sem…..
A Juventus 2:1-es győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a meglepően bátran és agilisen játszó Hellas Verona ellen, s ma este az első osztály egy másik újonca, a Brescia lesz az ellenfél. A házigazda nyáron a Serie B bajnokaként tért vissza az élvonalba, ahol két győzelemmel és két vereséggel a…..
A Juventus tegnap kihirdette keretét a Bajnokok Ligája csoportkörére, s mivel a zebramezes csapat játékosai erős ragaszkodást mutattak a klub irányában, így végül Gonzalo Higuaín, Mario Mandžukić és Blaise Matuidi sem fogadta el a kérők ajánlatait, a klubnak pedig több játékost is ki kellett hagynia…..
Adrien Rabiot hétfőn orvosira érkezik Torinóba, számol be a fejleményekről több forrás, majd a futballista négyéves szerződést fog aláírni a pemonti együttessel. A felek megegyezésre jutottak a héten, azonban a torinói vezetőség úgy döntött, hogy megvárja, amíg a mai napon lejár a francia játékos…..
Zola82 2019.07.01 16:57:48
@gomorra21: Rendben, de EGYEDÜL? Kb minden 3. meccsen sérült/eltiltott lesz!
Az olasz bajnokságban igenis fontos a stabilitás.
Zola82 2019.07.01 19:39:20
@gomorra21: Legyen igy. Sajnos nem látom a lottószámokat :) viszont úgy érzem h Pjanic nem nálunk kezdi a szezont :(
Ne legyen igazam
Őrült pletyka indult világhódító útjára az olasz sajtóban, s az először a Tuttosport által közölt történetet mostanra a Marca és a portugál A Bola is megerősítette. A nyári átigazolási időszak eddigi legmeglepőbb pletykája szerint az európai babérokról álmodozó Juventus komoly lépésre szánta el…..
Zola82 2018.07.04 10:00:33
@mpite: Azért azt ne vegyük el tőle h Spanyolba klasszis!:-D Khedira egyértelmű volt h bevállik:-D
Zola82 2018.07.04 16:15:03
@mpite: Nyilván itt nem lő szezononkét 50-et! Érdekes lenne talán itt látszodna meg az olasz bajnokság ereje/nyengesége
Torinói sajtóértesülések szerint Sami Khedira kétéves szerződéshosszabbításban részesülhet a Premier League-ből érdeklődő klubok elbátortalanítása érdekében. A középpályás kulcsszereplője Massimiliano Allegri csapatának, idén pedig kilenc gólt szerzett, miközben öt…..
A calciomercato.com értesülései szerint Juventusszal felvették a kapcsolatot a PSG-nél kevés sikert elért Grzegorz Krychowiak ügyében. A lengyel válogatott kész elhagyni Párizst a nyáron, miután a Parc des Princes gyepén nem sokat mutatott, miután tavaly a Sevillától átigazolt a PSG-hez annak…..
Már csak megközelítőleg egy hónap van hátra az átigazolási időszakból, a Juventus pedig továbbra is fokozott erőkkel keresi a keretből hiányzó középpályást, és olasz források szerint ismét felmerült a Barcelona mezében kevésnek bizonyuló André Gomes. A bianconero…..
Zola82 2017.08.02 11:28:24
A Juventus a hírek szerint érdeklődik az Arsenal kapusa, Wojciech Szczęsny iránt, és évi 4 millió eurós bért kínál a lengyel válogatottnak. A hálóőr az elmúlt két szezont az AS Roma kereténél töltötte, ám a fővárosi klub nem rendelkezik kivásárlási záradékkal. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak,…..
Zola82 2017.06.02 14:06:04
@Mitya10: Toulouse! Valóban ügyesnek tűnik bár nem sokszor láttam
Egyes jelentések szerint a Juventus megfigyelőket küldött a Porto Benfica elleni találkozójára szombaton, méghozzá kimondottan Yacine Brahimi ügyében.  A 27 éves támadó középpályás leigazolását már régóta fontolgatja a klub a Tuttosport szerint, ezért volt szükség arra, hogy ismételten felmérjék a…..
Zola82 2017.04.03 18:02:28
@Juveboy92: Bal oldalról a védekezés hiányzik?? Mandzukic többet védekezik szinte mint bárki más!! Sandro és Asamoah sem szokott fenntmaradni
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus is komolyan érdeklődik a Fiorentina csillaga, Federico Bernardeschi iránt, akit az Inter és a Chelsea is szemmel tart. A Calciomercato.com beszámolója szerint az Öreg Hölgy késznek mutatkozik arra, hogy 40 millió eurós első ajánlattal…..
A Juventus torinói hírek szerint kész negyvenmillió eurót fizetni Corentin Tolisso szolgálataiért, így a Lyon középpályása akár az Öreg Hölgyhöz csatlakozhat. A huszonkét éves futballista a francia klub akadémiáján nevelkedett, és már 2013 óta tagja a felnőtt csapat keretének. A Tuttosport…..
Zola82 2017.03.13 10:30:15
@Drughi Di Bianconeri: Nekem nem kell bízonyítanod, hogy Juventino vagy! Azt sem mondom, hogy Khediranál nincs jobb! Amivel nekem bajom van az a stílus( nem nálad)!
A zsinórban hatodik bajnoki címe felé menetelő Juventus ma a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytathatja kalandját, amely során kísérletet tesz arra, hogy 1996 után először visszatérjen az európai labdarúgás trónjára. Az Öreg Hölgynek azonban szerda este egyáltalán nem…..
Zola82 2017.02.23 07:33:25
@GGábr81: Teljesen egyetértek veled! Ma már teljesen más a foci mint kb 10 éve! Szerintem is nézhető sőt helyenként élvezhető is a játékunk! Ma már mindenki a biztos védekezésből indul ki és gyors támadásokra törekszik!
Az olasz sajtó egybehangzó információi szerint a Juventus védőjátékosa, Leonardo Bonucci kihagyja majd a holnap esti, FC Porto elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést. A védő a Palermo elleni, győzelemmel záruló bajnoki mérkőzésen keveredett heves szóváltásba a zebramezes csapat mesterével, Massimiliano…..
Zola82 2017.02.21 20:13:39
@babo0410: Szerintem meg egy fiatal játékos húzza meg magát! Nyilván hibázott Bonucci de max a bajnokikon lehetne büntetni! Eléggé rossz előérzetem van a meccsel kapcsolatban! A Porto mindig jól játszik hazai pályán!
A Juventus és az Inter következő nyáron harcba szállhat Domenico Berardiért, hiszen az Öreg Hölgy mestere által alkalmazott új rendszerben egy új szélső könnyedén helyet találhat magának, és valószínűleg prioritás is lesz a nyár folyamán, miközben az Inter kínai tulajdonosai kimondottan szeretnének…..
Zola82 2017.02.18 17:14:36
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta beismerte, hogy nem reális Marco Verratti megszerzése a Paris Saint-Germain együttesétől. A középpályás többek szerint a Juventus szurkolójaként nőtt fel, és természetesen felmerült a neve egy torinói átigazolás kapcsán. „Hogy…..
Az Inter trénere, Stefano Pioli az 1-0-ra elveszített derby után a játékvezetőt hibáztatta, aki szerinte két egyértelmű tizenegyestől fosztotta meg csapatát. A tegnapi mérkőzést Juan Cuadrado bombagólja döntötte el az első játékrész utolsó percében, de Paulo Dybala és…..
Massimiliano Allegri "őrült ötlete" eddig szórakoztató és látványos játékot, valamint két fontos győzelmet hozott a Juventusnak, s remélhetőleg tovább folytatódhat a sorozat, amikor a bajnoki címvédő a Sassuolo otthonába látogat. A Juventus keretébe ismét visszatér a Milan…..
A Juventusnál mostanában munkájával és harcosságával rendkívül kitűnő Mario Mandžukić az egyik legutóbbi riportban a csapatnál alkalmazott új formációról beszélt. Massimiliano Allegri az elmúlt néhány meccsen rendkívül támadó felállásban küldte csapatát a pályára, és lényegében a keret teljes…..
A France Football értesülései szerint tovább gyűrűzik a kínai futballőrület, s Dani Alves lehet a soron következő, Európában szereplő játékos, aki csillagászati ajánlatot kaphat a távol-keleti országból. A francia hírforrás azt állítja, hogy három kínai klub: a Hebei…..
Azt követően, hogy Nikola Kalinić, ellenállva az európai labdarúgást próbára tevő legújabb őrületnek, nemet mondott a Fabio Cannavaro által irányított Tianjin Quanjian szédületes ajánlatára, a kínai klub most a Juventus támadójára, Mario Mandžukićra vetheti ki hálóját. Az elmúlt hetek pletykái…..
Zola82 2017.01.22 09:52:22
@babo0410: Szerintem a két játékos mentalitását össze se lehet hasonlítani! Berardi többször nyilatkozta,hogy Inter szimpatizáns Mandzu meg felszántja a pályát a csapatért!