Regisztráció Blogot indítok
Adatok
access denied

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánvaló, hogy a Kelet-Európába telepítendő amerikai nehézfegyverzet-raktárak nem növelik a háborús veszélyt. Éreztem, hogy baj lesz belőle, ha utat engedek Maria Zaharovának. Még el sem tűnt az Internet-tengerben az a beszámolóm, hogy a Kreml elragadó cégére –…..
„Wir schaffen das.” Igen, megcsináljuk? Gyurcsányi jellegű, megalapozatlan, teljesíthetetlen nagyotmondás csapdájába estek Németország vezetői? Angela Merkel német kancellár, a CDU elnöke pár napja még arról beszélt, Németország meg tudja oldani a migránsválságot, a…..
access denied 2015.09.16 19:52:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Most, kérem most.

pá cicus
access denied 2015.09.16 21:54:42
@1000bocs:

A környezeted a dzsungel, ahol élsz ahol dolgozol, a családod, barátaid. Mondtam már hogy te csinálod a magad dzsungelét, meg mások dzsungeljébe jársz át. Addig nem érted amíg nem cseréled vagy megváltozol, mert neked az a közösség, a klánod, hozzájuk akarsz hasonlítani, a léted a jövőd velük képzeled el.
de a konzik alkalmazkodásra képtelen együgyű csorda, max a főmarhának van önálló gondolata, a többi csak emésztetlenül visszabüfögi a dogmákat. A csorda pedig egyre idiótább lesz, a félnormálisak kilépnek vagy már be sem lépnek, és ezek a főnököt egyre nagyobb butaságra ösztönzik. Most itt tartunk valahol, a megriadt csorda már megindult és letapos mindent az útjából, ilyenkor minden értelmes ember félreáll.

magyarország nem számít, mesterségesen húzott értelmetlen vonalak. A "magyarság" a katolikusok kitalációja, aranyos mendemondák. A nemzet pedig összesen 200 éves, a nacionalizmus terméke, az uralkodóknak olcsó hadsereg kellett mert a zsidók 10-15%-ot kértek évente, így viszont megvolt ingyen.

YOU CAN ONLY GET SMARTER BY PLAYING A SMARTER OPPONENT

Az én verzióm erre:
Hülyébb leszel ha hülyébbel játszol.

ja hogy azt választottad? Akkor ok.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül olvashatók. * Lehetetlen lesz az integráció Szilvay Gergely (Mandiner) írása   Azon azért ne csodálkozzunk, hogy az egyszeri európai tart a illegális…..
Mai hír: Thomas de Maiziére német belügyminiszter szerint helyes Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azon felvetése, hogy a strukturális támogatások megvonásával gyakoroljanak nyomást a menekültkvótát ellenző EU-s tagállamokra. A miniszter emlékeztetett, hogy sok esetben olyan…..
access denied 2015.09.15 16:12:46
@bbjnick:

taps a nézőtérről.
access denied 2015.09.16 19:28:57
@telkoe:

A britek kifinomultabb törvényekkel rendelkeznek mint az únió, természetes hogy nem akarnak visszafejlődni. A bill of rights újraírása régi téma, nem a migránsügy hozta elő, csak reflektál az eseményekre.

>>...elkezd meredeken esni a bevandorlocsocselek tamogatoinak a hitelessege.
eddig sem figyeltetek ránk, mert nem tudjátok mit láttok, a félremagyarázatok pedig még inkább torzítják világképeteket.

Ti fogtok szalmán ébredni, mi meg majd megbocsájtunk.

Vagy nem, dafke. Akkor már inkább a szír migráncs.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül…..
access denied 2015.09.13 12:24:14
@Imrebá:

Nem fáj csak idáig érződik.

apps: soundcloud.com/mobile

Nem vicc.
access denied 2015.09.13 18:53:53
@Bell & Sebastian:

Folytassuk itt tovább a kettő összeér.

Továbbra is fogadják a szíreket, csak a regisztrációjuk ezentúl a határon lesz.

www.sueddeutsche.de/politik/fluechtlingskrise-fluechtlingskrise-deutschland-will-voruebergehend-grenzkontrollen-einfuehren-1.2646314

>>... mert ha így megy tovább, írmagjuk nem marad.
Épp most szaporítják magukat még tovább, vért frissítenek.

A mi nyakunkon a többi marad, nem kellett volna a muttival összeveszni.
access denied 2015.09.16 08:28:06
@Baldrick68:

"Miközben szegény Orbán Viktor...."
„A képmutatás nyugati alapérték, embertelennek lenni úgy kell, hogy közben mosolygunk hozzá. Az pedig, hogy Magyarország már nem is mosolyog hozzá, legalább annyira zavarja a nyugati közvéleményt, mint maga az embertelenség.”  A Fent és Lent szúrta ki, hogy ez a két mondat…..
access denied 2015.09.15 13:57:21
@Robinzon Kurzor:

nyomulnak a 444 helyére
Bodo Ramelow, Türingia szélsőbalos kormányfője, hóna alatt egy vörös Marx-szoborral Tudjuk, az európai progresszívok és a harmadik világból érkező menekültek elképzelt, áhított földi mennyországa Németország. Vagy legalábbis annak elképzelt, idealizált változata. Arról,…..
access denied 2015.09.15 13:55:13
@murcielago:

>>Valamiért a spanyolajkú eredet – ill. Kelet-Európában a cigány nem számít az arányoknál,
>>de ennek mélyebb rejtelmeit ezidáig nem sikerült megfejtenem…)

A cigók fehér emberek. Az arab is, meg a legtöbb közel-keleti, észak-afrikai nép.
Most, hogy Ausztria és Dánia után a németek is a határellenőrzés ideiglenes visszaállítása – értsd: a határ lezárása – mellett döntöttek, lehet, hogy elbúcsúzhatunk az elmúlt években megszokott szabadságtól, amivel az EU-n (pontosabban: a Schengen-zónán) belül…..
access denied 2015.09.14 19:30:50
@bontottcsirke:

Az úniót folyamatosan temetik.

Meg az únió gazdaságát és az eurót is.

A karaván halad, ....
access denied 2015.09.14 22:45:54
@Disznóvári:

>>....hogy Orbánék a tűzvészt próbálták megfékezni, ....
Próbálták. Szép volt fiúk, a részvétel a fontos....
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Két, élesen különböző magatartásminta látszik végzetesen összecsúszni a migrációs válság által próbára tett európai társadalomban: az önzés és a következményekkel számoló, felelős, nemet mondani is tudó jóság. Hadd…..
access denied 2015.09.12 11:05:55
@glinolid:

a plakátháború ügyes lopás volt, mint a többi. A világ most úgy tekint ránk mint a zsidókra, önjelölt felsőbbrendűségbe zárkózó idiótákra. Ennek a vége pedig

ACCES DENIED

A világban zajló folyamatokat kihasználni kell, nem pedig kimaradni belőle. Ezzel a hisztivel és balfaszkodással éveket, lehet hogy évtizednyit léptünk hátra.

A megújulás és alkalmazkodás hiánya fog minket is háborús ütköző zónává tenni. Ja hogy az voltunk eddig is? Véletlen?
access denied 2015.09.13 19:28:34
@glinolid:

A törésvonal a kárpátok. Donbasz simán átcsúszott, a maradék kelet-dél-ukrajna libeg. Ukrajna jobban utálja a nyugatot mint a keletet, és jobban féli a keletet mit a nyugatot. Moldávia lázad, már most sokezer nato(usa) katona támogatja a választáson vesztes pártból alakult bábkormányt.
A kérdés hogy tudjuk tartani a kárpátok vonalát vagy sem? Európának nincs megfelelő hadereje, az usa meg nem tud ennyi helyet egyszerre őrizni. Talán a románok, de kapnak valami cupákot és átállnak oda, nagyot buktak az únióval, erősen billegnek.

Még csak most kezdődött, európa mindig nagy reményekkel ment az orosz ellen.

Köszönöm a címkézést és a szokásos ballib-mszp-szdsz maszlagot, figyelmen kívül hagyom, úgy szoktam.
access denied 2015.09.14 14:54:16
@glinolid:

Engem nem zavar ha az oroszok a szomszédban lesznek, csak felemlítettem a realitásokat.
Az már jobban zavar ha az usa harci egységeket telepít ide, de ez már megint a realitás, minket nem lehet őrzés nélkül hagyni.
1. Használj olyan nyelvészeti torzszüleményeket, mint a „ciszheteró”, és az öt egyetemi és jogvédő haverodon kívül senki nem fog érteni. Főleg használj ilyeneket, ha amúgy költő vagy. 2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye…..
access denied 2015.09.12 18:59:07
@Imrebá:

>>... hogy a keresztény kultúra az ószövetségi zsidó alapokra épül.

Akkor nincs semmi baj, mert az iszlám is. Egy nagy család az egész.
Milyen dolog az hogy összefog a két idősebb testvér a kishúg ellen?! Nem féled hogy hazagyün a gazda?
A szótlan ember, aki momentán államtitkár, csúsztatott, s talán az adatokkal is manipulált. Soltész Miklós egyik szürke robotosa az országot uraló gárdának. Baljós hallgatásával nem egyszer szembesültem az első Orbán-kormány alatt. Egy nagy állami cég kommunikációs…..
Köszönettel fogadtuk az Örülünk, Vincent? blog Őrjöng a jobboldali sajtó című bejegyzésének utolsó két bekezdésében megfogalmazott leheletfinom utalást, az önzetlen, jó tanácsot. Mi nem szoktunk ugyan se akasztásról, se lincselésről fantáziálni, de megértjük, hogy…..
access denied 2015.09.12 10:09:15
access denied 2015.09.13 10:00:52
@maroz:

Menni fog. Vannak nehéz időszakok mint most. De az értelmesebbek már biztonságban, a maradék neve meg jól mutat majd a gránit falakra vésve, ha egyáltalán lesz igény a rájuk emlékezésre.

ja, hogy "magyarság"? Élt nagyjából 200 évet, a nacionalizmus hibás terméke.

Jött látott vesztett,

opsz,

későn jött nem látott könnyen vesztett.
Mi vezetett a mai napig tartó kaotikus állapotokhoz a Közel-Keleten? Hol csúszott félre az ígéretesen indult közel-keleti arab emancipáció? A 1916-os brit-francia Sykes–Picot-egyezmény az arabság legnagyobb kollektív sérelme. Itt csúszott félre az arab „megújulás” Lugosi…..
access denied 2015.09.11 09:26:06
access denied 2015.09.12 18:45:44
@Bell & Sebastian:
Most találtam, no comment, csak érdekes:

időpont: 1950,

en.wikisource.org/wiki/James_Warburg_before_the_Subcommittee_on_Revision_of_the_United_Nations_Charter#We_shall_have_world_government

"We shall have world government, whether or not we like it. The question is only whether world government will be achieved by consent or by conquest."
„Vajon mikor tiltjak be a 444-en a kommentelest? A totalis narrativaosszeomlas fenyeben, mind a hivatkozott kulfoldi cikkeknel, mind a 444-es kommentek eseteben. Szabaly: reszleges betiltas kenyes cikkeknel is ervenyes. Vagyis ha csak a cicas gifeknel szolhatsz hozza, akkor effektive be van…..
access denied 2015.09.10 20:24:51
@panelburzsuj:

Már csak egy barlang van.

ugyanez van a kínai blogokon, az oroszoknál, peruban is.

csak te érzed magad különlegesnek, de ugyanaz vagy mint a többi.
access denied 2015.09.10 21:29:36
@Ad Dio:
Nincs fegyver, húzzák a kerítést hogy ne is legyen, jönnek az ami tankok, nem ellenfél az orosz atgm-eknek.
access denied 2015.09.11 07:58:37
@Pillanatragasztó:

>>Tehát akkor kimondhatjuk,...

Kimondhatod de attól még nem lesz igaz.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
access denied 2015.09.09 23:16:54
@@ndtomas:
Nővel próbáltad már?
access denied 2015.09.09 23:24:43
@@ndtomas:

Akkor maradj a tehénnél, és még apunak sem kell hogy szólítsalak.
access denied 2015.09.10 18:18:49
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
access denied 2015.09.09 21:53:22
@Furore Carcosa:
>>....vigilantizmus.
Szerintem pont ez hiányzik. Példaképek kellenek, egyszerű kis mindennapi emberek, spontán reakciók, meggondolatlan egyéni cselekedetek. Majd az emberek eldöntik hogy követik vagy elvetik.

A social engineering hatása alatt vagyunk, minden megtervezett, előre látható. A birodalom kezd leállni, a hit hogy minden jól halad leállítja a javítási iránti kényszert. Emlékszel mit írtam az államba vetett hitről?

Áldozatok így is úgy is lesznek.
access denied 2015.09.10 10:55:39
@Jean Sol Partre: @IdomitottFoka:

Miért kell sarkosítani?
Az önkéntes határvédő határt véd a segítő meg segít. Inkább összedolgoznak. Majd ha a segítő túllépi a segítség fogalmát legalább lesz kontrollja. Úgy látom a kopóknak kellene valami kontroll, utasításba kaphatták hogy hagy szaladjon aki tud, ez pedig már anarchia néven fut a lexikonban, na ilyankor lehet/köteles a civilnek beavatkoznia.

A felrúgás például nem militáns, naponta lehet gyakorolni a fociban. Védi a franc a libát, én a felrúgás jogát védem. Ha felrúgta hát felrúgta, ő így gondolta jónak.

Én inkább a kopók helyében azt a sok kamerás marhát tonfáznám, ahogy elnézem mindig az ő irányukba törnek ki.
access denied 2015.09.10 17:48:00
@IdomitottFoka:

Akkor legyen elég hasonló bánásmód a libával is. Felrúgta? Búúúúúúú, nem volt szép. Csókolom ennyi. De nem lehet hadjáratot indítani ellene. Nem azért ment oda hogy felrúgja. Vagy esetleg legyen elfogadva mint adott helyzetben megoldás, "akkor még jó ötletnek tűnt".
De legyen "joga" megtenni, mert ha nem akkor csak tovább szűkülnek a lehetőségeink, és az bizony a neolib média működésének egyik célja, a konzervatívok saját magukat szivatják amikor bedőlnek ilyen ócska trükknek.

Viszont az ultrák balhéja mellett elmentetek, pedig tudatosan célirányosan szervezetten elkövetett girnyóság. Vagy nekik lehet, mert védett személyek és állami feladatot látnak el? Nem tűnik fel hogy ugyanaz a média mekkorát hallgat róluk? nem nevesíti, nem fényképezi premier plánban, nem tudni mekkora reg adót nem fizetett be, etc....
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
access denied 2015.09.10 15:08:59
@GNDL:

És ki akadályoz meg abban hogy több csirkével élj együtt?
access denied 2015.09.10 15:34:40
@GNDL:

Ne mond már hogy nem tudod úgy alakítani hogy a csirkék maguktól kérnek rá. Családtag lesz, hozza a pénzt nem viszi.

Amikor úgy gondolod hogy valami nem megvalósítható, akkor nem feladni kell hanem másképp gondolkodni.
access denied 2015.09.10 16:11:35
@IdomitottFoka:

Milyen ellenség? Nekem olyan nincs. Adj egyet!
Ármány, gyilkosság, szex és embervadászat, Gryllus Dorka pedig egy igazi szemét ribanc. Isten látja lelkem: szkeptikus voltam és nem is kicsit, hiszen amikor egy magyar filmet az _első_magyar_thrillerként_és műfajteremtőként harangoznak be, az azért meglehetősen merész kijelentés.…..
access denied 2015.09.09 20:17:00
@Doomhammer:

Te hoztad elő. Engemet az egész nem érdekel, csak szóltam hogy rossz irányba nézel. Aztán megint. majd megint.
Hogy mit akarsz kihozni belőle az sem érdekel. A téma galícia, ez a galícia nem az a galicia, szinonímája a zsidónak, a magyarság nyakára telepedett bevándorló zsidónak, onnan jöttek,
www.holokausztmagyarorszagon.hu/index.php?section=1&chapter=1_2_1&type=content
engedd be a házadba a zsidót...., nálad kimaradt, ennyi.

pá.
access denied 2015.09.09 20:58:53
@Doomhammer:

>>Nos, nem. Galiciát, a spanyol tartományt az a másik nikk hozta elő,
>>én soha le nem írtam.

Hazudsz kutya:

Doomhammer · tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.09.09. 07:47:14
@pervie but hot:
Nem értem, hogyan jön ide Galícia, onnan nem jönnek migránsok, mivel az Spanyolországban van és az európai kultúrkör része.
access denied 2015.09.09 21:31:54
@Doomhammer:

Galícia nem spanyolországban van.

(vagy én értettem félre, és tényleg a galiciából jövő zsidókról írt :-))))

A többiek már a sörnél tartanak, én adom a zenét:
soundcloud.com/dirtybirdrecords/db-126-justin-jay-hit-it
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása.   Magyarázatának kell annak lennie, hogy a baloldali pártok miért olyan magától értetődően válnak a liberális pártok szövetségeseivé és viszont, nem csak Magyarországon, egész Európában. Pedig nem volna logikus: a baloldaliság,…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
A menekültválság egyik újabb mellékjelensége, ahogy az amúgy is rossz sajtójú Magyarországot jobbról-balról pofozzák a nemzetközi médiában. Mindezt nagyon sokszor úgy, hogy szó sem esik arról: a meglévő hazai, nemzetközi és uniós jogot próbálja alkalmazni hazánk a…..
access denied 2015.09.08 22:02:18
@Bell & Sebastian: @gyalog.galopp:

Csak eszembe jutott amikor irak került a szóba. Nem lőttem, ti gondoltok rosszra. Hogy nézne az ki hogy a németek a saját zsidójaikkal összefogva elfoglalnák a közel keletet? Hát nem volt elégszer mondva hogy holokauszt?
www.haaretz.com/news/israel/israel-navy-gets-fifth-dolphin-class-submarine-from-germany.premium-1.518239
www.liveleak.com/view?i=ac3_1440060540

Még a végén azzal jöttök hogy a 2vh újrajátszása folyik, ukrán fasiszta bábállam, meg iraki puccs(isis), meg észak afrikai hadművelet(líbia), meg hogyan lehetne az angolokat lenyomni, meg a franciákat igába fogni, az olaszokat partnerségbe venni, hogy aztán a görög ellenállók meg lázadjanak, etc...

nincs itt semmi látnivaló.....
access denied 2015.09.08 22:18:13
access denied 2015.09.09 10:42:06
@Jean Sol Partre:

Uram.

Már 8 éve írom, csak az aktuális újabb információkkal újra összerakva újra kiírom. Részletekben, kis adagokban, úgy jobban hat.

Az angol-germán összecsapás régóta tart, az euró megjelenése és a hitelpapírok frankfurti forgalmazása megszüntette a city finanszírozási monopóliumát. Ezzel borult a családok közti egyensúly. Régen ilyenkor már lőttek volna.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken keresztül…..
access denied 2015.08.31 11:09:24
@Mr Falafel:

Nem lesz atomháború.
A doktrína ezelőtt az volt hogy hogy bármilyen oroszországot érő támadás esetén automatikus és totális atomcsapás. Tavaly az oroszok lemondtak az atomfegyver használatról convencionális háború esetén. Most már csak elég közel kell kerülni, és több oldalról folyamatosan támadni. Pont ez történik.

Nekem úgy tűnik mintha az oroszok becsületes bukásra játszanának, de ha a nyugat már megint elbaltázza kapnak újabb dicsőséges 50 évet. A nato szélhámos operettkatonák gyülekezete, buta propaganda meg lehúzás az egész, tényleg nem ellenfél a ruszkiknak. Viszont a warlordok(academi, g4s, vinnell, isis, ....) zsoldosai simán elverik az orosz néphadsereget, nem véletlenül szerveznek már ők is magánhadseregeket(rsb, moran, alfa, ....)

@Bell & Sebastian:
Az orosz védekező doktrína, a támadó fél hibáiból építi a támadó stratégiát. Eddig bejött.....
access denied 2015.09.08 22:15:58
@murcielago:
izland ezzel az aránnyal világbajnok lesz, 300k lakos összesen. Inkább valami vérfrissítés szaga van, nagyon rájuk fér, erőltetett bevándorlás volt eddig is.

Remélem nem egy újabb beszálló a közel-keletért vetélkedőbe. Úgy tudtam hogy érvényes az 1300 éves megállapodásuk, miszerint a balti tengertől északra ők, délre a zsiványok kereskednek.
Mandiner blog Faló 2015.09.08 12:01:00
Ekkor a kedves dalnokot is bevezette a hírnök,Démodokoszt, kit a nép tisztelt: ültette közébüképp a középre; nagy oszlophoz támasztva a hátát.Így szólt ekkor a hírnökhöz leleményes Odüsszeusz,háthúsból kanyarítva − maradt még több a gerincen −hófogu disznó…..
access denied 2015.09.08 13:42:49
@Virág et.:

Erre van vevő.

Összenő ami összetartozik, most már együtt retteghet a két jó barát, teljes a zsidó-keresztény összhang. A konzervatív meg csak bámul, nemhiába kapta a szamár jelzőt.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
access denied 2015.09.07 18:08:40
@Brix:

>>Innentől kezdve soha többet egyetlen illegális migráns sem fogja
>>komolyan venni az EU törvényeit és karhatalmi szerveit.

Na meg a többi marhaság, nem idézem ide, minek.

6 év fórumozás alatt nem voltál képes megtanulni gondolkodni, ez már inkább genetikai probléma. Mi lenne ha inkább innál?
access denied 2015.09.07 18:36:40
@Brix:

Minek érv oda amikor :

>>... akkor most nem tartanánk az EU szétesése szélén..
>>... és ráerőszakolta Magyarországra is, a káoszt és anarchiát...
>>...soha többet egyetlen...

Ez mind túlzás, hülyeség, nem igaz. Meg a többi is. Minek ismételni?

Sört és/vagy vodkát?
access denied 2015.09.08 08:46:08
@nu pagagyí:

Sohasem voltunk nemzet. A törzseknél nagyobb méretben már nincs homogenitás, az ember nem képes 200-nál több személyes kapcsolatot menedzselni. A családi- helyi- üzleti kapcsolatokkal is kb 10k lehet egy együttérző összetartó közösség maximális mérete. Ahol pedig nincs rendszeres kontakt vagy közös élet, ott már nincs közösség sem. A magyart könnyedén lebontom sokszáz önmagukat egyediként definiáló különböző csoportra, ahol van a magyarságnál erősebb jellemző. Plusz az öndefiníció nélküli kóborlók.

Széchenyi a zsidók hatalmát irigyelte, egy saját bankházzal beiratkozott volna az érinthetetlen kasztba.
Szigorú hangvételű szerkesztőségi cikkben foglalkozik Orbán Viktor és a magyar kormány migrációs politikájával a brit Guardian. A The Guardian view on Hungary and the refugee crisis: Orbán the awful című írásban nem fukarkodnak a kemény megállapításokkal és…..