Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tőzsér0267

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
tőzsér0267 2019.09.19 23:31:45
@AzUtazó: Igen, ha a szomszédot érdekli a te problémád. Ha hozzád becsöngetne a szomszédod egy 20 méteres kábellel a kezében, hogy akkor innentől most felezzük a neted, te belemennél?
tőzsér0267 2019.09.21 13:18:53
@CCnick: Hát akkor egy jótét lélek vagy. Én tuti nem osztozom internet esetében. Volt, hogy hozzám is becsöngetett egy új szomszéd, hogy kérné a wifi jelszavam mert 2 hét, amíg bekötteti az övét. Kérdeztem tőle, hogy most viccel ugye? Ráadásul programozó volt az ember. Aztán ment kunyizni, mindenki elhajtotta, kivéve egy lányt, aki ritkán volt otthon. Na a vége az lett, hogy az új szomszéd lemondta az internetigénylést és használta a lányét. Aztán a lány, hozzánk jött sírni, hogy most mit tud csinálni mert ha vmi miatt elmegy a net akkor az új szomszéd akár este 11kor is nála dörömböl. Nekem ez nem hiányzik.
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Múltkor találtam néhány képet Fortepanon a Széchenyi fürdőről, amit nyomban fel is töltöttem a FB-oldalamra. 1929-30-ban készült fotók voltak, rajtuk vidáman fürdőző pesti polgárok, a férfiak is még a régi, hagyományos testtrikóban; dugig telt napozórészek, mintha egy stadion lenne VB idején. Párom…..
Nyolc Oscar-jelöléséből négyet megnyert ez a vietnámi háborúban játszódó film, amit Oliver Stone írt és rendezett. A film az ő háborús tapasztalatain alapul: kétszer sebesült meg vietnámi szolgálata alatt, amiért megkapta a Bronze Start. A Szakasz az AFI legjobb filmek listájának 86. helyén áll, és…..
Fent/Bent vagyok a Linkedin-en, a szakmai fészbukon - egy valamirevaló munkavállaló 2018-ban nem lehet meg enélkül... Természetesen vannak előnyei is a tagságnak, például rég nem látott egykori kollégákkal lehet örömködni egymásnak. Olvasgatni lehet a remek önéletrajzokat - gratulálhatunk a pár éve…..
tőzsér0267 2018.07.11 23:24:38
Mindannyian nagyon szeretjük és büszkék vagyunk a kisföldalattira, amely Budapest első és Európa második metróvonala, a londoni után. Turisták százai keresik fel naponta és gyönyörködnek egy-egy állomás szépségeiben (Csak a Mexikói útra ne tévedjenek :). Persze, amennyire aranyos és szerethető,…..
Auschwitz a legszörnyűbb mementója annak, hogy milyen iszonyú tettekre képes az ember saját embertársai ellen. Az a legenyhébb kifejezés, hogy felkavaró és megrázó. A többi megmaradt tábor közül is a legjobban Auschwitz szembesíti a megtörténtekkel a látogatókat. Aki már ott volt, annak örök…..
Elképesztő méreteket ölt a gyilkosságok száma a főváros utcáin. Három héten belül 13 embert öltek meg késsel, többségüket nappal, a nyílt utcán. A rendőrség külön akciócsoportot állított a problémára...
tőzsér0267 2017.05.19 02:54:26
@Könnyen elkaptuk, uram!:

A fehérek soha sem késeltek jobban, mint a más bőrszínűek ellenben a feketékkel, muszlimokkal vagy a cigányokkal, akik az első szóra rögtön szurkálnak és ez ugyanígy van Budapesten, mint Londonban is. Főleg Londonban, ahol lassan elvétve látsz fehér embert. Egyébként meg:
- Londonban csak az idén 33 késelős gyilkosság történt. Ebből 32 esetben az elkövető fekete-afrikai, a maradék egy pedig török.
Forrás: www.amnation.com/vfr/archives/010696.html
Balesetem óta a kínok kínját élem át minden mozdulatnál, a számítógép klaviatúráját is harsány feljajdulás közepette kezelem. De az érzés, hogy írnom kell, a gyógyulás biztos jele, mert egy hétig még arra is képtelen voltam.   Azon az estén is a kutyámat vittem sétálni, és mivel nem tartozom az…..
Van is, meg nincs is. Tér is, meg nem is. Rengeteg ember fordul meg itt nap mint nap, mégsincs tele üzletekkel. (Pedig már 1988-ban annyi ember járt erre egy nap alatt, mint Győr lakossága!) Budapest egyik legfurább pontjának még neve sincs. Úgy beszélünk csak róla: Árpád híd, metróállomás. A…..