Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felirat

0 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
felirat 2019.03.07 23:01:47
@diggerdriver: Ha lenne magyar schengeni határellenőrzés ott elég egyszerű: nem kéne beengedni őket.
Egyébként meg a kerítéses déli határunkon is lehet okmányok nélkül is menedéket kérni tudtommal (bár gondolom így kevés a pozitívan végződő elbírálás és ők nem is grasszálhatnak addig szabadon)
felirat 2019.03.07 23:47:32
@diggerdriver: Szerencsére már régóta nincs tengerünk vagy bonyolult szigetvilágunk (nehezebb lenne kerítést építeni). Egyébként ha nagyon zavar minket, hogy más államok máshogy alkalmazzák a szabályokat és nem őrzötten gondoskodnak a még ellenőrizetlen migránsokról (és félünk hogy a magyar-schengeni határainkon is jönnek majd a menekültek) akkor ott is ellenőrizhetünk. És ha az sem elég és nem tudjuk a többi ország viselkedését megregulázni, akkor ki is léphetünk ebből az egészből, nem?
Na jó éjt.
Igaz, ami igaz. Az értékek vonatkozásában semleges állam és a liberális demokrácia szükségszerűen a liberális eszméket juttatja dominanciához egy társadalomban azzal, hogy a konfliktusban álló eszmék között a versenyt (harcot) toleranciával és az eszmék közötti legnagyobb közös osztó megtalálásával…..
Az idő szalad, a megváltoztathatalan ballib elvek változnak, így kénytelenek vagyunk kiadni a Rövid ballib értelmező szótár új, 2017. évi, immár 3. kiadását. Helyhiány okából ismét csak a legfontosabb szócikkeket közöljük: A Abortusz - alapvető emberi jog, aki ellenzi, az…..
felirat 2018.01.01 23:20:48
Érdekes. Persze a legtöbb direkt durván elírt hülyeség (és mégcsak nem is vicces) de ezt birka is tudja. Viszont meglepő módon van egypár definíció amit csak kicsit kell módosítani, hogy tényleg jó legyen, például:

Abortusz - alapvető emberi jog, bizonyos keretek között
Ferenc Pápa - Én ateista vagyok ugyan, de le a kalappal Ferenc pápa előtt, hogy modernizálni, humanizálni akarja a katolikus egyházat
Homofóbok - látens homoszexuális egy jó részük, csak maguk előtt sem ismerik el (ami nem baj, persze).
Vallás – nevetséges elmaradott maradiság, de természetesen eltűrhető, ha nem bánt másokat.

Egyébként ugyan így meg lehetne írni a birkaszótárat is, csak ott még csak nem is kellene nagyon hazudozni-karikatúrozni sem, mondjuk:

Hagyomány - olyan kötelezően követendő szokás, amit akkor is be kell tartani, ha abba emberek ezrei nyomorodnak meg.
Hajléktalan - Olyan személy akit pofán kell vágni, aztán addig ütni-rúgni amíg be nem menekül valami haljéktalantanyára. Lényeg, hogy ne lehessen sehol látni őket, mert az nagyon kellemetlen a rendszerhű kisembereknek.
Homoszexualitás - Isten rossz kezemunkája, de átnevelőlágerrel vagy atombombával javítható.
Menekültek - Olyan háború elől emberek akiket gépissztolly-sorozattal vagy tarkólövéssel kell fogadni a határon.
Nagycsalád - Anyánként minimum 10 gyerek kötelező megszülése, akkor is ha a minimális feltételek sincsenek meg a felnevelésükre.
Korrupció - Elkerülhetetlen apróság, ami a lényegen nem változtat.
Liberalizmus - Bármi amivel nem ért birka egyet.
Putyin - Korunk egyik legnagyobb kaliberű, kiváló politikusa, aki kemény kézzel Oroszország felvirágoztatásán dolgozik 101%-os heteroszexuális sikerrel, aki a csőcselék fasiszta kapitalista hordák ellen vasököllel lép fel és csak azokat löveti hátba vagy itat velük polónium teát akik azt tényleg megérdemlik (mondjuk 2% fölé kezd emelkedni a politikai népszerűségük).
bircahang Gyerekhalál 2017.09.23 18:18:00
Meghalt egy magyar kisgyerek Kárpátalján. Nem tudom igaz-e a hír, mert egy bulvárlap közölte. Tekintsük igaznak! Mindegy, hogy magyar és mindegy, hogy hol történt. Az eset általános tanulságot hordoz. Rossz jegyet kap egy 9-éves gyerek, erre megöli magát. Ez nyilván…..
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
felirat 2017.08.20 00:13:17
@diggerdriver: Ezt ismertem. Szerinted Birca listájáról is ilyen egyszerűen lekerülhet aki rajta van?
felirat 2017.08.25 22:11:11
@Cascabel:
"Ez Unios eloiras, tudtommal, mindent halalra AFA-zni."

Igen ez uniós előírás, de valahogy ebben nem akarjuk megállítani Brüsszelt, sőt stréberként túlnyomjuk. Mondhatni Magyarország jobban teljesít (a szegények és bérből élők kizsákmányolásban).
A napokban hír lett, hogy a Google elbocsátotta egyik alkalmazottát, mert az mást mondott valamiről, mint ami a liberális lobbi szerint a helyes vélemény. Abszolút nem egyedi eset ez. A korai liberalizmus addig harcolt a véleményszabadságért, míg ez érdekében állt, míg nem ők…..
A Fidesz frakcióvezetője (Kósa Lajos) összegzi a Fideszben működő erő vonalakat. Így működik a kormánypárt, a Fideszes politikusoknak ehhez kell tartaniuk magukat: "amit a gazda mond, azt kell csinálni és meg kell találni a jogi magyarázatát" Eléggé frusztráló lehet! A magánélet területén nagyon…..
Ass blaster Pozitívan? 2017.06.07 18:40:53
Sokáig gondolkodtam hogyan vezessem be ezt az írást. Talán egy történettel kezdeném. Egyik kedves ismerősömmel ebédeltünk egy olasz étteremben. Valami olyasmit mondott hogy a barátai készülnek kitelepedni de még nem döntötték el hogy vidékre vagy Londonba költözzenek. Én meg mondtam hogy nem…..
Az atv.hu-nak szivárogtatták ki kormányközeli források, hogy felhívta Orbánt, és közölte vele, ha felkérés érkezik, akkor nem mond nemet...
Átnéztem a korábbi jegyzeteimet az OECD-ről és a PISA-ról, hiszen a szép emlékű Nemzeti Tankönyvkiadó megbízásából mintegy tíz évvel ezelőtt pedagógus-továbbképzéseket tartottam a kompetenciafejlesztés témakörében. Már akkor felhívtam kollégáim figyelmét a PISA-mérések eredményeire és azok…..
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
felirat 2016.11.25 18:13:52
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Ezért a legjobb megoldás a baloldali ateista liberalizmus.
A legrosszabb pedig a jobboldali keresztény, vagy bármilyen más vallásalapú konzervatizmus.
Ha nem is szívjóság vagy nagylelkűség okán, de az első multis hetekben pusztán heveny unatkozásért kapjuk majd a fizetésünket. Bár kezdésünk időpontját már hónapokkal ezelőtt fixáltuk a buzgó HR-es kollégával és újdonsült főnökünkkel, érkezésünkkor mégis úgy fogjuk érezni magunkat mint a hivatlan…..
Volt egy kis szabadidőm, ezért a kommenteket olvasgattam, és egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék beszélni azokról, akik bedőlnek az álságos és undorító propagandaszövegnek, amivel a homofóbok előszeretettel takaróznak. “Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy…..
felirat 2016.10.31 19:24:56
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Szóval a 110%-os heteroszexuálisokhoz képest méginkább homokos vagy. Egyébkent az nem baj, a szerető Jóisten 120%-osan támogat a homokosságodban.
Oldalunkon már többször is írtunk LMBT gyilkosokról, illetve melegpárokról is, akik öltek. Ám most, hogy igazságot tegyünk, sorra vesszük néhány LMBT személy történetét, akiknek az irányultságuk okozta a halálukat. Harvey Milk A san franciscói Harvey Milk tanárnak tanult, de idővel részt vett a…..
felirat 2016.10.17 18:25:42
@bircaman maxval szerkesztő: Nem mindenki. De te nagyon gyanús vagy. Minden ilyenre rákattansz.
Szeretem az „összeesküvés elméleteket”, mert ugyanazokat a tényeket más sorrendben, vagy más megvilágításban nézve érdekes megállapításokat lehet tenni. Talán azok a következtetések a fontosabbak, amiket ilyen levezetések után át lehet ültetni valós történések előrejelzéseként. Itt van ez a török…..
felirat 2016.07.18 19:09:00
@a BircaHang Média szerk.: Rosszul tudod. Pont, hogy Putyinnak meg Orbánnak kell az ellenség(kép).
felirat 2016.07.18 19:13:34
@a BircaHang Média szerk.: Nekik kell és csinálnak is.
Holnap huszonhetedik alkalommal nyitja meg kapuit a Bálványosi Nyári Szabadegyetem, ismertebb nevén Tusványos. A Tusnádfürdőn lévő rendezvény igen népszerű Erdélyben, manapság a fesztivál rengeteg fiatalt vonz Magyarországról és Románia más részeiről is. Csakhogy Tusványos az…..
  Vagy uborkaszezon van, vagy az égiek játszanak össze ellenem, de ismét egyre gyakrabban botlok bele agyament cikkekbe úgynevezett női lapokban, amelyek tételesen (és lehetőleg sorszámozva, mert az szerintük tök jó marketingfogás azok számára, akik kiválóan elboldogulnak tízes számkörben, három…..
felirat 2016.06.21 07:02:40
@BircaHang Média szerkesztősége: Te mondtad, hogy az emberek döntenek arról, hogy hol a határ az agressziónál és hogy abba nem szabad beleavatkozni.
felirat 2016.06.24 21:09:45
@BircaHang Média szerkesztősége: Ezzel pont magadnak mondasz ellent.
felirat 2016.07.17 22:51:35
Kőkemény ballib mítosz, hogy a kitántorgók az ő híveik. A szavazatok azonban ezt számokkal cáfolják. Normál parlamenti szavazás esetében nem tudható, hogy hogyan szavaztak a külképviseleteken szavazók, ugyanis a szavazatokat nem számolják meg helyben, azokat…..
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
felirat 2016.06.21 07:19:59
@BircaHang Média szerkesztősége: Akkor miért vagyunk Uniós tagok? Miért nem lépünk ki?
felirat 2016.06.24 21:13:49
@BircaHang Média szerkesztősége: A te illiberális illogikus gondolkodásod alapján azért, hogy "megállítsuk a pénzpumpát ami kiszívja a jólétet Magyarországról". Meg, hogy nehogymár a "brüsszelita burokratáknak" legyen igazuk. Meg dacból, csakazértisből. Hogy pofont adjunk a szarnak. Mert ilyen az igazi illiberális illogikus hozzáállás esszenciája.
Ass blaster Felmondás. 2016.06.19 18:25:39
A minap kezembe akadt egy felmondás. Egyik ismerősöm felkérésére írtam majdnem tíz éve.  Előzménye az hogy ismerősömet és az egész munkacsoportot a főnökük a leggusztustalanabb módszerekkel terrorizálta. Amikor besokallt akkor megkért hogy írjam meg neki a felmondását. Ennyi idő után azt hiszem…..
felirat 2016.06.24 21:05:58
@BircaHang Média szerkesztősége: Nem feltétlenül. Ha baromi sokat fizetnek akkor abból össze lehet esetleg pár év alatt annyit gyűjteni, hogy életünk hátralévő részében már munka nélkül is fenntartható a fő életcélunk. Pl. kommentelés és blogírás.
bircahang Civil-e? 2016.06.20 07:07:00
Civil csak az lehet, aki független. Vigyázat: a függetlenség nem jelent semlegességet. Sőt az igazi civil nem semleges, hanem erősen részrehajló, hiszen kiáll valami mellett. Ez nem gond. A gond csak az, ha valakinek a léte attól függ, amit támogat. Ha ez a helyzet, az az ember nem…..
Ateista Klub Isten és a melegek 2016.06.18 10:56:41
Az alábbiakban a vallási homofóbiáról szeretnék néhány szót szólni. Köztudott, hogy az orlandói mészárlás egyik vagy fő motivációja a muszlim Omar Mateennek a melegek iránti ellenérzése volt. A Pulse a melegjogok védelmének szimbolikus helye volt. Seddique Mateen, az elkövető apja elmesélte, hogy…..
felirat 2016.06.20 07:02:38
@BircaHang Média szerkesztősége: Terelsz. Természetesen bizonyos fokig a társadalom a kiskorúak védelmének érdekében bele kell, hogy szóljon a "párválasztásba". Viszont felnőttek esetében ez már nincs így.
felirat 2016.06.21 06:51:33
@BircaHang Média szerkesztősége: Rosszul tudod. Nem másodlagos.
felirat 2016.06.21 06:56:22
@BircaHang Média szerkesztősége: Isten egy kitalált dolog. Hogy mi a "véleménye", az ezek után teljesen lényegtelen.