Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrinkTeam

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
DrinkTeam 2024.03.30 18:09:51
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő Villarreal következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat a rendkívül gyorsan megszerzett idegenbeli vezetés tudatában visszahúzódott, az…..
DrinkTeam 2022.08.25 14:34:31
@Thuglife!: tavaly is így volt, hogy tovább sem jutunk, aztán elsők lettünk. Sosem a csoportból való tovabbjutás a probléma, ott tudunk érvényesülni. Akkor van baj, amikor elkezd igazán tétje lenni a kieséses szakaszban, és bemákoljuk az utóbbi években a kiscsapatokat pl. Lyon, Villareal vagy hasonló és mégis viszlát van.
Andrea Cambiaso a Juventust választotta nemrégiben, azonban a 22 éves balhátvédet a klub továbbpasszolta a Bologna együttesének, ahol Siniša Mihajlović vezérlete alatt fejlődhet és bizonyíthat. A játékos ügynöke, Giovanni Bia tegnap este a Sportitalia műsorában beszélt a játékos helyzetéről, és…..
A Juventus kerete idén nyáron komoly átalakuláson megy át, hiszen a védelem két kulcsembere mellett távozott Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, azonban további távozók is felmerülhetnek, amint a Sportmediaset cikke részletezte. A védelem másik távozója Daniele Rugani lehet, aki bár kisebb…..
A Juventus a mai napon bejelentheti Gleison Bremer leigazolását, azonban nincs kizárva, hogy a védősor közepére további erősítés érkezik, miután Matthijs de Ligt és Giorgio Chiellini is elhagyta a keretet. A holland hátvéd játékjogáért viszonylag magas összeget kasszíroz a Juventus, és nem zárható…..
A Juventus számára igencsak meghatározó volt a hétfő, hiszen elutazott Münchenbe Matthijs de Ligt, s egybehangzó pletykák szerint a Juventus közelebb került Gleison Bremer leigazolásához. Romeo Agresti velős beszámolója szerint a hétfői események könnyen összefoglalhatók, a Juventus megelőzte az…..
Arthur Melo torinói jövője nem tűnik túl bíztatónak, az elmúlt évben sem tudott Torinóban maradandót alkotni annak ellenére, hogy sérüléséből felépült, és Massimiliano Allegrivel akár előrelépést is várhattak a szurkolók. A 25 éves brazil játékos 20 bajnokin vett részt, de mutatói csalódást keltőek…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította Mattia De Sciglio szerződését, s a játékos 2025 júniusáig a torinói klub kötelékében marad. "A történet folytatódik. Mattia De Sciglio és a Juventus további három évig, 2025 június 30-ig együtt maradnak.…..
DrinkTeam 2022.06.16 17:08:04
@Leram7: ez csak addig jó, amíg a padon is marad, de orbitális szívás, ha a szezon elején lesérül valaki, és ő lesz az egyik első számú szélsőhátvéd. Ha a középszerűségnek neve lenne, de Sciglio-nak hívnák.
Juventus FC blog Pénteki pletykák 2022.06.10 05:35:55
A La Gazzetta dello Sport újságírója, Fabiana Della Valle beszámolója szerint a Juventus megegyezett Filip Kostić képviselőivel, a játékos hároméves szerződéssel érkezhet, bére pedig nettó 2,5 millió euró lehet. A klub egyelőre még nem állapodott meg az Eintracht Frankfurttal, viszont hamarosan…..
DrinkTeam 2022.06.10 11:59:01
@venember83: igen, és sajnálom is. Nehéz lesz kotodni hozzá is ezentúl, hisz már ott lóg rajta az árcédula. Pedig pont ez hiányzik a legtöbb jatekostol, hogy érezzük, hogy ők tényleg itt akarnak játszani, minden egyéb érdek nélkül.
Olasz értesülések szerint a Juventus úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Federico Bernardeschi nyáron lejáró szerződését. A 28 éves szélső az idei évben, amikor csak egészséges volt, a Juventus egyik alapembere volt, különösen Federico Chiesa sérülését követően, azonban az olasz lapok szerint a…..
A Juventusnál Adrien Rabiot mindeddig nem váltotta be a reményeket, ennek ellenére a középpályás folyamatosan játéklehetőséget kap Massimiliano Allegri csapatában, részben a keretet sújtó sérülések miatt. Azonban egyes pletykák szerint a vezetőség szeretné egyértelművé tenni a középpályás helyzetét…..
DrinkTeam 2022.04.15 08:44:39
@venember83: tisztaban vagyok ezekkel és egyet is értünk mindenben, amit leirtál, én is gyenge spilerek tartom és ha adnának érte egy fél üveg hideg Borsodit, már elengedném.
De mégiscsak a Juventusban játszik, nem igaz, hogy nem lehet eladni kicsit drágábban, amikor a sajnos egyre gyengébb olasz bajnokság alsóbb házi csapataiból mi meg 30-40 milliókért szemezgetunk olyan játékosokkal, akiknek volt egy jó idenyük, plusz lehet egy kis csapatnál jók, de egy nagy csapatnál még nem is bizonyítottak. De félre ne értsd, kb. bárkire lecserélném Rabiot-t, de nem értem ezeket az elszállt árakat még nevenincs spilereknél.
DrinkTeam 2022.04.15 08:48:54
@rockitbaby: ha ő úgy dönt, hogy kevesebb fizetésért mégis marad, bár nekünk amúgy nem kell, akkor az az én szememben töketlenség. Nem vagyok boldog attól, hogy ugyanolyan nulla játékot tesz le az asztalra, csak kevesebbet keres.
Egy kemény kezű vezetés el tudja dönteni, hogy kell-e a csapatba, és ha nem, a játékosnak mennie kell és pont.
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
DrinkTeam 2022.04.03 18:49:34
@venember83: jelenleg ennél jobb csapatot nem lehet pályára küldeni. Nyerni fogunk.
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
Romeo Agresti hírei szerint a Juventus érdeklődik Raoul Bellanova szolgálatai iránt, a 21 éves olasz futballista a Girondins Bordeaux játékosa, és kölcsönben idén a Cagliarinál játszik. A bianconero együttes kész 8-9 millió eurót fizetni a játékosért, hogy a jobbhátvéd júniusban a kerethez…..
DrinkTeam 2022.03.07 12:20:05
@kovta23: nem értek egyet, vagyis annyiban igen, hogy máshol is vannak gondok, azokkal is, akiket írtál, de az ő posztja is nagy gond, amit már régóta nem tudunk megoldani, olasz negyedik helyre jó (de ott sem kiemelkedő), BL-re kevés. A kezdőcsapat felét cserélni kell minőségi játékosokra.
DrinkTeam 2022.03.07 12:21:52
@Lanzafame: ebben van valami, viszont amit lerak az asztalra, annyit talán egy fiatalunk is tudna, van is a keretben, de nem meri Allegri bevetni valamiért. Rosszabb pedig nem lehetne.
A Juventus hét közben rendkívül szerencsés körülmények között aratott 1:0-ás győzelmet a Fiorentina otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Vasárnap kora este a csapat a bajnokságban, egy olyan mérkőzéssel folytatja, amelyen a zebramezeseknek kötelező mind a három pontot Torinóban…..
DrinkTeam 2022.03.06 18:50:45
@RunnerLaca: Isten vagy, köszi, el is mentem a linket magamnak örökbe.
DrinkTeam 2022.03.06 21:29:42
@Csak Csucsu: az mindent elmond a mostani csapatról, hogy arról beszélünk, hogy Khedira milyen jó volt... Maradjunk annyiban, hogy amelyik csapatban Khedira, Matuidi, Rabiot vagy Arthur stabil kezdő, az BL-ről ne is álmodjon. De Bruyne szintű futballistakrol kellene beszélnünk, ha a BL a cél, ehhez képest meg.. . Hagyjuk is.
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja szereplését, s a zebramezesekre könnyűnek aligha nevezhető mérkőzés vár kedd este, hiszen a Villarreal otthonában kezdik az európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszát. A Goal.com előrejelzései szerint természetesen Wojciech Szczęsny áll…..
A Juventus komoly erősítéseket eszközölt a téli átigazolási időszakban, azonban Paulo Dybala végeláthatatlan szappanoperája továbbra is lezárásra vár. Az olasz sajtó értesülései szerint amennyiben az argentin támadó nem hosszabbít, s nyáron elhagyja Torinót, az AS Románál szereplő Nicolò Zaniolo,…..
Az FC Barcelonánál megelégelték Ousmane Dembélé hozzáállását, aki megtagadta, hogy új szerződést írjon alá jelenlegi klubjával, ezért már most januárban megszabadulnának a francia szélsőtől. Dembélé nem kapott behívót az Athletic Bilbao ellen készülődő keretbe, s a katalánok igazgatója, Mateu…..
A Juventus egy dicsőségesnek aligha nevezhető hetet tudhat a háta mögött, s a Chelsea otthonában elszenvedett megsemmisítő vereséget, valamint a három évtized után Torinóban ismét győzni tudó Atalanta elleni bajnoki mérkőzést követően most papíron könnyebbnek ígérkező összecsapások várnak az Öreg…..
DrinkTeam 2021.11.29 13:03:52
@steven.h: elfogadom a véleményeteket, de én nem így látom. Voltak jó dolgai, érezte a játékot, a passzsavot stb., de ugyanakkor meccseket alibizett el. Ne felejtsük el, hogy a Juventusrol beszélünk, nálunk olyan játékosokrol kellene tarsalognunk, akik minden tulajdonsagukban megfelelnek, előre és hatrajatekban is, az, hogy volt haszna, az a minimum, elvégre azért hoztuk ide. De sosem volt az, akire szükségünk volt, egy kulcsjatekos. Mégis erőltette Allegri. Ugyanez van Rabiotval is, vannak hasznos dolgai neki is, de ez ide kevés. Az a, probléma, hogy nem jellemzők miatt hozunk ide játékosokat, sem Sami sem Rabiot nem azért jott, mert ők kellettek nekünk, hanem mert ők voltak ingyen, ami meg szánalmas kategória, és még is látszik, hogy ingyen játékosok.
DrinkTeam 2021.11.29 13:05:16
DrinkTeam 2021.11.29 15:06:03
@steven.h: leirtad a rá legjellemzőbbet, hogy nem ártott a csapatnak. Nem tartom elégnek egy Juventusnál, hogy valaki nem log kifelé, ez kevés. És mielőtt rossz irányba elmegy ez az uzenetvaltas, tisztázzuk, hogy Rabiot szerintem is gyenge, nem idevaló! De ettől még Khedira nem volt jó játékos,csak kevésbé volt gyenge, mint Rabiot. A jó kozeppalyas Kante meg de Bruyne, nem a fentiek. Amikor meghallom, hogy Witsel meg ilyen embereket akarunk idehozni, baromi borusan látom a jövőt, nehéz elfogadni, de ilyen menedzsment döntésekkel meg csapattal nem fogunk BL-t nyerni egyhamar, sőt már a bejutas is kétséges.
Federico Chiesa után a Fiorentina újabb ígéretes játékosa, Dušan Vlahović is kész felölteni a Juventus mezét, miután elutasította a Fiorentina által felkínált szerződéshosszabbítást, valamint a Liverpool ajánlatát is. A Juventus jelenleg talán legértékesebb futballistája 2020 nyarának utolsó…..
A Juventus a Malmö FF elleni idegenbeli győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, azonban szerda este már lényegesen nehezebb feladat előtt áll, mivel a címvédő Chelsea együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimiliano Allegri keretébe visszakerült a legutóbbi bajnoki mérkőzést kihagyó…..
DrinkTeam 2021.09.30 00:04:20
@JeetTrader: szerintem pont azok az elhullajtott pontok, azok a gyengébb meccsek kellenek a jobb eredményekhez, hogy küzdjünk, izzadjunk, hajtunk, vért izzadjunk!