Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rigor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ég az arcomon a bőr. Tényleg. Én mindig büszke voltam arra, hogy magyar vagyok. Még akkor is, amikor az utóbbi években inkább csodálkozva és furcsállva néztek ránk külföldön a 2006-os események, majd az utóbbi években Orbán ámokfutásának eredményeként. Ilyenkor mindig…..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
Elegem van abból, hogy ma már szemrebbenés nélkül lehet cigányozni, zsidózni, niggerezni, buzizni ebben az országban. Elegem van abból, hogy a halált jelentő Iszlám Állam elől menekülő gyerekeket, nőket és férfiakat közellenséggé tette a kormánypropaganda, és miután…..
rigor 2015.08.30 19:56:35
Milyen menekültek? De elegem van már ebből.
Felnyírt hajú, nike poloba öltözött, koptatott farmeres, edzőcipős arcok. Ezek nem menekülnek sehova, ezek a német ellátó rendszert akarják (ki)használni. Hagyjuk már ezt az undorító szerecsenmosdatást!
Komolyan egy csomó embernek nincs más dolga, mint telesírni az internetet, hogy jaj szegény menekültek így, meg úgy? Hol voltak ezek az aggódó lények, amikor tönkrebombázták irakot, meg amikor a sok hülye facebookos ökör elhitte, hogy majd az usa forradalmat csinál nekik és onnantól kinő a dollárfa?
Miért nem született napi 10 aggódó, elítélő poszt az arab tavasz idején?! Vagy facebook csoportok, netán tüntetések?
Tessék hát. A globális érdekek ezt diktálták, ez lett a vége, most megköszönhetitek.
Egy kerítés miatt ajvékoltok???
Egy államhatárról beszélünk, amin jelenleg kénye kedve szerint mászkál át egy csomó ide nem hívott, ide nem való idegen. Államhatárról, ami azért sokaknak jelent még nagyon sokat. A minimum a kerítés. Én az átkelők mellett táboroztatnám őket, amíg el nem bírálom az ügyüket, aki pedig nem az átkelőn próbál átjönni, az gumilövedéket kapna, ugyanis az államhatáron átjönni nem-eu polgároknak nem jog, hanem eljárást követően vagy megengedik, vagy nem.

"Nekünk magyaroknak elsődleges kötelességünk, hogy emberséges és biztonságos fogadóországként viselkedjünk. Függetlenül attól, hogy a menekültek számára Magyarország átmeneti állomás vagy célország."
Ez mekkora baromság. Elárulom kisbarátom, hogy nincs kötelességünk azokkal szemben, akik illegálisan jönnek hozzánk. A jogtalan eljárás ugyanis nem keketkeztet jogot.