Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobak

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Kobak 2009.02.26 16:52:54
1. Mindenki választ, de csak az lenne választható, aki megfelelő előélettel, jellemmel és igazolt célirányos tudással rendelkezik.Miért? Mert más emberek érdekeinek helyes képviselete nagyon nehéz feladat! Nem alkalmas rá mindenki, mint ahogy láttuk, látjuk is: vannak akik -…..
Rögtön kezdjük egy talán karakánnak tűnő, de teljesen nyilvánvaló kijelentéssel: a politikában nyoma sincs a tisztességnek, se a pártokban programjaiban (ha vannak) elméleti, se a vezetőikben, mint egyénekben, gyakorlati szinten.Mondhatnánk, hogy a politika nem is erre lett…..
Köztársasági Elnök úr - magához képest - magasfokú átéléssel előadott újévi beszédében Magyarországon jó ideje hiányolt gyémántot csillantott meg az egyszerű választópolgár előtt."A tisztesség hosszú távon megéri." - hangzott el utolsó mondatként, amit…..
Egy dolog az elmélet, más dolog a gyakorlat. Elméletben könnyű tisztességesnek lenni, gyakorlatban már nem annyira, főleg nem mások szemében. Alapvetően a tisztességes jelző a legtöbbünk számára olyan gyűjtőkosár, amibe nehéz belekerülni, de nagyon könnyű kiesni.Sajnos…..
Alapos ember vagyok (szeretnék lenni), szeretem ha egy dolog - bármi legyen is az - az alapoktól jól meg van csinálva.Ezért indítom útjára az Alapok bejegyzéseket, ahol alapfogalmak, esetleges alapkérdések fognak szerepelni. Ezek a bejegyzések mindig aktualizálódnak, hiszen Kedves…..
Ahoj, sziasztok, Boldog Újévet Mindenkinek!Kétszeresen boldog évkezdet ez nekem, mert nem egészen egy év elteltével már van is egy Olvasóm, sőt Hozzászólóm, Bíztatóm!Köszönöm, kedves bng!Így utólag bevallom: erre vártam a folytatással, hiszen magának nem írogat az ember,…..
Hát akkor el is jött az első aktuális ideje. Nézzük meg, mi lenne tisztességes, á la Kobak. Elöljáróban: nem vagyok egyik politikai pártnak sem tagja, sőt támogatója sem, nem vagyok se konzervatív, se szoci, se liberális, inkább mind a három egyszerre (talán később majd…..
Tisztesség Háza Köszöntő 2008.02.28 17:56:00
Üdv, kedves Bloglátogató! Már régóta fontolgatom, hogy valahogy megkereslek Benneteket. Mármint Titeket, akiket ez a téma, fogalom - vagy minek is hívjam - úgy általában, vagy részben, esetleg egészben, mint életcél érdekel, amit így foglalnék össze: tisztesség.…..