Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törppapa

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyurcsány Ferenc ma újabb, az időseknek járó juttatást jelentett be. Felelős kormányunk jóvoltából jövő januártól születésnapi ajándékot kapnak a 90., 95. és 100. életévüket betöltő nyugdíjasok - 90, 95, illetve 100 ezer forintot. Először azt hittem, ez a nagyszerű…..
Törppapa 2008.10.03 19:09:25
 Ritkán látni ekkora égést, mint amibe Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek sikerült belefutnia az október 4-ei Tarka Magyar! kapcsán. A különböző szavazórétegek lelkének rezdüléseit, vágyait máskor oly' pontosan érző, zseniális hatalomtechnikus most csúnyán mellényúlt.…..
 Tegnap ismét miniszterelnöki shownak adott otthont a Corvinussá integrálódott Közgáz. Lehet persze örülni annak, hogy Gyurcsány Ferenc ppt-ben mondja el nekünk, mennyire értetlenek (ne adj' Isten rosszindulatúak, hálátlanok, köztársaság-ellenesek) vagyunk, hogy nem fogjuk fel…..
Mandiner blog Schwarci Viktor 2008.08.27 17:01:00
 Egyik kedves olvasó hívta fel a figyelmemet Orbán fotóblogjára, amit Amerikában készít a gyerekeinek. Minekutána állandóan zajossá, kicsit veszekedőssé lesznek a posztjaim, most megpróbálok kellemesebb vizekre evezni. Tehát lapozgassuk együtt ezt az albumot. Schwarci is…..
Törppapa 2008.08.27 18:50:27
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
Mandiner blog A nevető harmadik 2008.08.14 14:01:00
 Miközben az USA üres fenyegetőzésekkel és üzenet értékűen katonai szállítógépekkel szállított humanitárius segélyszállítmányokkal próbál arcot menteni Grúziában, sokkal csendesebb és sokatmondóbb Kína állásfoglalása, illetve Oroszország…..
A tegnap lehozott galgagyörki eset most kézikamerás változatban, 28 perc szürrealisztikus utazás Abszurdisztán egyik szegletébe. (Amúgy Galgagyörk Pest megyében van, Budapesttől 50 km-re). Sikerült feltöltenem a 2 videót, így normálisan meg lehet nézni (a videók innen vannak).…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
 Tegnap volt a Tubesen felállítandó katonai lokátorállomás perének újabb fordulója. Miután (többek közt köztársasági elnökünknek) sikerült megakadályozni, hogy a jóval olcsóbb helyszínt kínáló és katonai szempontból jobban használható Zengő legyen a helyszín,…..
A Káma Szútra mozgatható papírképekkel 6 papírfigurás variáció Sir Richard Burton - F. F. Arbuthnot, illusztrálta Andy Crowson, Totem kiadó  Ha körbenézünk a könyvesboltokban, a Káma Szútra kiadásai alapján úgy vélhetnénk, nincs baj a hazai könyvkiadással: csak 2000…..
Törppapa 2008.05.27 19:41:04
 Nagyívű gondolatmenetet, kisebbfajta programbeszédet publikált Fodor Gábor, az SZDSZ elnökségére sokadszorra pályázó politikus a Népszabadságban. A Nyissuk ki az SZDSZ-t! címmel megjelent dolgozat megpróbálja felvázolni az SZDSZ mostani helyzetének előzményeit, és választ…..
 Korántsem váratlan fordulat: történelmi mélyponton az angol Munkáspárt, és hihetetlen előretörés konzervatív oldalról a Ködös Albionban (a baloldalt ez alkalommal a liberális demokraták is megelőzték). Elemzők szerint a Munkáspártot a megélhetési költségek…..
Mandiner blog Az új szövetséges 2008.04.22 18:01:00
 A Szentkirályi utcai Szövetségesek Házába új vendég költözött. Hát így megy ez, nyugtáztam egy nagy levegővel: most, amikor megy a szekér, egyre többen kéredzkednek fel a bakra. Nincs is ezzel semmi baj. De ki lehet az új jövevény? Hiszen már a nemzet színe-virága itt…..
Törppapa 2008.04.22 19:19:56
Mandiner blog Majdnem interjúalany 2008.04.14 17:01:00
Nem is az ügy a lényeg itten. Mondjuk úgy, nézők előtt dumálgathattam volna erről-arról a TV2 női Azurák Csabájával. (Hogy nem lészen itt mélyinterjú, meg tudásmorzsák aprólékos söpörgetése azt már akkor kapizsgáltam, amikor Jakupcsek Gabit is frankón Azurákozta a Mokka…..
 Ez a térkép néhány hónapja került fel a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) honlapjának fórumába:  Néha én is érzem úgy, hogy nem vagyok, de lerajzolva még nem láttam. Egyébként volt nekik egy másik térképük is (ez viszont a honlap hivatalos részén), amin…..
Elöljáróban: holnap az eseményről készült videót láthatjátok majd a Reakció blogján. Addig is Vadnyúl és az Index fotóival illusztráljuk az eseményeket.Turul beszél, Ergé vesz.Véget ért a magyar Monty Python e heti epizódja - legalábbi számunkra. Délután három órakor…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Mandiner blog Indul az ámokfutás 2008.04.09 05:01:00
 Ugyan az MSZP(-SZDSZ)-kormányzás eddigi 6 éve sem éppen sikertörténet, de úgy látszik, hogy a száznapos és a százlépéses programok után Gyurcsány Ferenc és kemény csapata ismét a lovak közé dobja a gyeplőt. Tegnap éppen azt jelentette be az egyébként még (annyi minden…..
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
Hóbelevanc Gombos Edina vérdíja 2008.04.08 16:05:00
Itt van megint egy példa, hogy sztárok miként értékelik túl a társadalomban betöltött szerepüket. Jelen esetben Combos Gombos Edina szolgáltatja azt a hírt, ami megmutatja, jócskán elveti a sulykot valaki, amikor a vele kapcsolatos híreket értékeli. A hír röviden: Gombos Edina…..
 A Fidesz hagyományos születésnapi ünnepségén az Index videójában Orbán Viktor azt mondta, hogy nem kormány-, hanem államválság van, amely megmutatkozik a tanárverésben, abban, hogy a beteget nem sikerült eljuttatni a kórházba, ezért az meghal, és abban is, hogy a…..
Mandiner blog Az SZDSZ kiszáll? 2008.03.31 12:01:00
 Kóka János és Fodor Gábor együtt jelentették be, hogy az ügyvivői testület esti ülésén azt javasolják, az SZDSZ április 30-ai hatállyal vonja vissza a kormányból minisztereit és államtitkárait (mintha csak Orbán Viktort akarnák igazolni, miszerint nincs is kormány). A…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
Törppapa 2008.02.29 16:31:19
Igazából nem is nagyon hisszük, hogy ilyen van...
Törppapa 2008.02.28 16:04:04