Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundy Bandy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel jelentem, hogy a nemzetközi mezőny éllovasaitól ugyan még kissé lemaradva, de egy kifejezetten tehetséges gánykirály brigád tevékenykedik UPC színekben az országban!  UPC Magyarország hibaelhárítása: Nagymamámnál Balaton Faluközösségben a Sport úton így van a…..
Bundy Bandy 2015.08.30 19:03:57
@gabors: Igen, el volt ásva. Ugyanakkor egyéb szereléseknél víz, villany, csatorna, sajnos sokszor eltörik ezeket a csöveket. Ilyenkor nem lehet a csőbe több vezetéket behúzni mert telemegy földel stb. Amikor elkezdtek ásni akkor egy kutatóárkot ástak, hogy felmérjék, hogy mekkora a kár, miért nem mozog át a kábel. Sajnos egy engedély egy ásásra vonatkozik. A védőcsövek újrafektetéséhez a dobozból minden telepítési irányba ásni kell, ha nagyon eltörtek, vagy átmenő csőről van szó. Ez egy 60 cm mély árok, elég hosszan, lehet több irányba. Ezt engedély és közműegyeztetés nélkül nem lehet, mert magas bírság jár érte.
De mint ez nyilvánvaló, ez tényleg hibaforrás, méghozzá komoly, tehát senkinek nem érdeke, hogy így maradjon.
Ki fogják javítani, addig is az efi meg tévézik!
Mi ezzel a gond?
Bundy Bandy 2015.08.31 14:17:12
@Bambano: Igen a 72 óra alatt az ilyesmit meg lehet javítani tisztességesen. Egy ideális országban, ideális körülmények közt....