Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goerenh

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kösz a türelmet. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni Andrea Pirlo szerepét a Juventus feltámadásában. Megőrülünk a játékáért, ahogy fazont szab és ritmust diktál a legelső torinói meccse óta. A Milan elleni siker során annyi ohh! és ahh! szaladt ki szánkon eleganciája és…..
goerenh 2011.10.05 10:54:26
@flea: eltaláltad, rühellem a Barca játékát, de nem hiszem, hogy ez bárkit érdekelt volna egy Pirloról szóló cikk kapcsán.
"szoktak azzal is szórakozni, hogy a középpályán 3-4 másodperc alatt 8 gyors oda-vissza passzal javítják a mutatóikat" - örülök, hogy vannak emberek, akiknek ez örömet okoz.
Britney Spears @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.30. Az Aréna az egyik legrosszabbul szóló diszkó a világon, lényegében ez az egyik legfontosabb tapasztalat, amivel gazdagabbak lettünk Britney Spears budapesti koncertjének végére. Jobban örültünk volna, ha egy igazi…..
goerenh 2011.10.01 15:23:18
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
goerenh 2011.09.07 01:39:08
@denevér3333: ajj, faszom, de ne okoskodjál, légyszi, amikor az interpunkcióval is kurvára nagy problémáid vannak.
IRODAI PATKÁNYOK Uborka 2011.07.26 09:07:00
 Két napja azon gondolkozunk Patkánnyal, hogy milyen idő van, a Moszkva párhuzam most nem ül, ott izzad a kis orosz lánykák izmos feneke a 35 fokban, talán olyan idő van most, mint Reykjavíkban, bár nem tudom, sosem voltam még ott. Valahogy olyannak képzelem, hogy mindig vulkáni…..
Több tucat embernek felmondtak az Esti Showder munkatársai közül, állítja a Bors. Egyesek szerint teljesen átalakul a műsor, de arról is pletykáltak, hogy megszűnik. Ez utóbbit az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter határozottan cáfolta. Sajnos Kolosit nem sikerült elérnünk,…..
Hát gyerekek, megtekintettem felvételről az első epizódot. 10 másodpercen belül 3x hangzott el, hogy “kispécizett” :)) Meg valami ilyen mondat, hogy “Pont úgy érzi magát, amit te mondtál.” A testvérpár amikor reggel 6-kor előkászálódott az odújából, és az egyiknek…..
390 perc alatt nyertünk egy kupát, és négyből csak egyszer kaptunk ki a Barcelonától. Legek. A legjobb játékos: Iker Casillas Mégcsak apróbb hibájára sem emlékszünk, nagy bravúrjai viszont igen. A legnagyobb csalódás: Kaká Három meccsig jegelte őt Mourinho,…..
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
A közeljövőben kiírják a tervpályázatot a Puskás Ferenc Stadion és Sportlétesítményei felújítására – jelentette be tegnap Gyenesei G. Lee Anna egészségügyi és sportminiszter. A kormány azt tervezi, hogy a stílusában és épülettechnikai megoldásaiban is korszerű, a…..
A hétvégi Szlovák –Magyar konfliktus szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Rengeteg helyen (hírportálokon, blogokon) jelentek meg, az üggyel kapcsolatos írások. Többségük azonban csak az ügy felszínét karcolgatta, ezért gondoltam, hogy tiszta vizet kell önteni a…..
goerenh 2009.08.24 13:27:42
@anarcho78: bocs, de te egy fasz vagy. hiába bújsz az álműveltség mögé, ettől még te NEM éltél szlovákiában 19 évig, és nem tudod, milyen nagyon megalázó ez a helyzet. így van... nem bosszantó, nem dühítő, nem nevetséges - megalázó. ennek egyik oldala a sok műveletlen, hegyekből szalasztott tót, a másik oldala a nemzetinek cseppet sem mondható ex-komcsi magyar kormány, meg az olyan csatlósaik, mint te...