Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Asshole

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha bárki azt hiszi, hogy a radikális televízió operatőre csupán egy kislányt gáncsolt el kedden Röszkén, akkor nagyot téved. Sokkal több történt. László Petra a már eddig is megtépázott és jórészt indokolatlanul meghurcolt hírnevünkbe rúgott bele. S amíg az apa felállt és…..
Old Asshole 2015.09.10 15:31:36
@Tudományos libsizmus:
Na, hát akkor kvittek vagyunk, nem?

Teveszarér ürgebogyót.

(Ideje lenne frissítened a nevedet, mert összevissza ugrál az ember szeme a kicsi meg nagy SS-k között. Tessék egységes arculatot ölteni, nem ilyen lyukas mackóban polírozni a kultúrát.)
Old Asshole 2015.09.10 15:37:20
@eßemfaßom meg áll:
Oké: nem elég sportos a csaj, azért csúsznak a kivitelbe olyan malőrök, hogy az egyedül szaladó törvényszegő nőnemű fiatalkorú illegálisnak nem bokáját, hanem a combját találja el.

De hát pont föntebb írtam, hogy fölkészületlen pancserokkal semmiféle ügyet se lehet hasznosan szolgálni? Még célozni se tud rendesen a botlábúja...
Old Asshole 2015.09.10 15:49:06
@eßemfaßom meg áll:
Nemcsak barbárok, képmutatók is.

Hazudoznak összevissza, magyarázzák a bizonyítványt.

Tiszta szerencse, hogy páran azért átlátunk rajtuk, nemigaz?
A fene enné meg, de a végére belém beszéltétek, hogy én egy baloldali liberális blogger, megmondóember vagyok. Holott a kezdetektől fogja állítom, hogy függetlenként függetlenül gondolkodom és írom meg a véleményemet. Ezek a vélemények állítólag néha balra, néha jobbra,…..
Old Asshole 2015.09.06 03:37:49
Attól tartok, hogy összesen kép opció áll azok előtt, akiknek már se háza, se ép családja, se jövője a "saját" (egykori) hazájukban:

1. Kérnek "tőlünk" (akinek még mindez megvan) egy negyed tank gázolajat. Hogy a tőlünk ezer kilométerekre álló menekülttáborban ne fagyjanak meg télen. Pl.

2. Ha beintünk nekik (ott rohadj meg, nekem is kell, nem adok...) - idejönnek érte.

Most ez utóbbiból kaptunk egy kis előleget.

És nekiállhatunk kiszámolni, hogy hány negyedtanknyi dízel kell ahhoz, hogy fizikailag teljesen kizárhassuk őket az életünkből - meg hány liter szesz, hogy a tudatunkból is.

A poszthoz közvetlenül: nekem van egy olyan gyanúm, hogy a hazai hajléktalanokért nagyjából ugyanazok óbégattak, (meg tettek is valamit...) mint az import migránsokért. De legalábbis nagyobb az átfedés e két csoport között, mint a negyed tankjukat és két ellopott órájukat siratókkal közös metszet.

Még közvetlenebbül a témához: azért nem terelték le a menetelőket a sztádáról - mert nem merték leterelni. Mert ugyanennek az országnak ugyanilyen egyenruhát hordó szerencsétlenjeit kényszerítették a főnökeik arra, hogy egy álló hétig szopassák a menetelésbe végül belevágókat még a Keleti körül. És pont ezért ezek az egyenruhások látták legközelebbről, hogy meddig szabad feszíteni húrt.

És úgy ítélték meg, hogy a leterelést már nem érdemes megreckírozni. Mert sokszor negyed tank gázolajnál nagyobb baj is kerekedhet, ha pár ezer végletekig elszánt és egy héten át módszeresen baszogatott, hülyített és átvert embernél végleg elszakad a cérna.

Kábé így saccolom.
Bevallom Önöknek, méla undor lett úrrá rajtam, amikor elolvastam a magát politikatudósnak tartó zugfirkász határ menti tűzparancsért kiáltó eszmefuttatását. A világháló fórumain olvasható hozzászólások zsigeri és aljas indulatokról árulkodnak. Meggyőződésem, hogy a…..
Kell a diaszpóra. Ez egy hatalmas potenciál, egy gazdasági, tudományos, kulturális és politikai tartalék. Kell, hogy új és tehetséges arcok legyenek a frontvonalban. Kell egy összefogás, de nem a pártok, hanem a cselekvő polgárok között. És kell egy vízió, ami nem szétfeszíti,…..
Eleinte úgy tűnt, hogy az Orbán-kormány elemi érdeke a politikai szóbeszéd tematizálása a bevándorláson keresztül. Nem beszélünk már Simicskáról, Rogánról, a párton belüli konfliktusokról, Paksról, stadionokról, nevetségesen nagy értékű, kétes hátterű…..
Miért és mióta gyűlöljük a menekülteket? Az egész 2015. április 14-én kezdődött, amikor Orbán Viktor bejelentette a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, hogy hamarosan megkezdik a menekültkérdés ügyében készült nemzeti konzultáció kérdőívet postázni és, ha lesz…..
Old Asshole 2015.09.02 20:10:02
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Tipp: pl. benned.

Persze ha magad által is tudottan és hirdetetten autista vagy, akkor legalább pont az emóciók ügyében az értelmeddel kussoltathatnád magad, nem? Néha - néha. Mutatván, hogy van azért benned nyomokban ember is, nem csak bárgyú gépelőmasina. Ha máskor nem is - legalább akkor, amikor számodra elérhetetlen tartományokat kéne érezned... Név szerint: szeretet-gyűlölet.

Akad azért másik megoldás is: dehogy vagy te beteg - szimplán "csak" féreg...

Tied a választás.
Kavarog rendesen az utóbbi napokban a menekültválság: Merkel minden szírt befogadna, de aztán azt mondja, ez így félreértés, mehetnek is a vonatok tőlünk nyugatra meg nem is, a menekültügyi főbiztos nem érti, miért nem engedjük ki őket, az osztrákok pedig (a jelenlegi EU-joggal…..
Old Asshole 2015.09.02 19:17:18
@desw:
Üsd csak a szalmabádod - nálunk eléggé elterjedt pótsport ez mostanság.

Mai hír, hogy a Frontex csak Németországból 12000 embert toloncolt ki tavaly. (Nem írják, de gondolom - zömmel koszovóiakat.)

Az egy érdekes pszichológusi kérdés, hogy a pokolból szabadult, otthont, szülőt, gyereket elvesztett szíriai (vagy afgán, vagy eritrai - akad pár Borsodnál is szarabb hely azért a világban) - töredékcsaládoknak mennyire támad kedvük végigdajdajozni Európát, amikor kipihenték a balkáni gyalogtúrát, vagy a mediterrán hajókázást...
Old Asshole 2015.09.02 19:19:58
@conchita wurst:
Én vagyok a hülye, hogy veled szóbaálltam - bocs mindenki mástól a trollfalatoztatásért.

Te meg lekophatsz.
Old Asshole 2015.09.02 19:34:08
@desw:
Te voltál már vagyontalan, állástalan, hajléktalan, hontalan?

Vagy egyszerűbbet kérdezek: mennyi friss halottad van?

Vagy még egyszerűbbet: akadnak bizalmasaid, akik Magyarországról menekültek '89 előtt?

Na, őket kérdezd először. Hogy mire mikor támadt gusztusuk.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Old Asshole 2015.09.02 17:33:54
@Robinzon Kurzor:
Na nemá hogy rátolod az egészet a katolikusokra!

Nem kell szentelés - elég az áldás.

De azt ökumenikusan.

Legyen minél teljesebb az a gyönyörű tabló.
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
Old Asshole 2015.09.02 02:00:27
@fehérfarkas:

"a netet lehet tájékozódásra is használni ;)"

A fehérfarkas a fehérholló atyafisága, ugye? ;)
BEKIÁLTÁS Embercsempész-tarifák 2015.09.01 22:49:49
Az oroszok nélkül nem számolhatók fel az embercsempészetre szakosodott maffiák. Kálmán Olga, akiről feltételezhető, hogy már csak hivatalból is tájékozott a közérdeklődésre számot tartó ügyekben, felvonta a szemöldökét, amikor Kósa Lajos, a kormányzó Fidesz…..
         CAVEAT:  Egyáltalán nem ellenzem azt, hogy a magyar kormány ellenőrizze az ország határait, ez a kötelessége, és ha a kerítést tartja erre a legalkalmasabbnak, akkor építsen kerítést. Azt is megértem, hogy ez nem megy pár hét alatt, és az ideiglenes megoldások…..
Old Asshole 2015.09.01 15:37:31
@klorofilll:

Attól tartok, hogy a migránsok többé kevésbé szándékos vadítása - ("csak eldurrannak má egyszer"...) - csak mellékhaszonvétel, és az igazi káosz eltakarását szolgálja.

Az igazi káosz pedig valami olyasmi, hogy a magyar hatóságok valójában képtelenek szétválogatnia a határon átözönlőket. Tökmindegy, hogy csupasz földön, pengésdróton, síneken vagy kerítéskapukon özönlenek, mert a gyűjtőpontokon és fix táborokban sem tudják megállapítani a hatóságok, évek alatt se, hogy akkor ez a csodabogár végül is mi? Gazdasági "karrierista"? Kibombázott földönfutó? Sunnyogó terrorista?

És mivel kurva kínossá válhat, ha a "mi" papírjaink hihetőségén a végső befogadó országok hivatalai rendszeresen szentségelnek, hát sokkal egyszerűbb mindjárt magát az átlépés módját, sőt tényét körbekriminalizálni.

Hogy aztán a tényleges visszatoloncolást ki hogy fogja majd csinálni is meg kidumálni is - na az megint egy csodás rat race lesz... Ott ugyanis még durvább következménye lehet, ha a bürokrácia hitványsága, impotenciája miatt valóban veszélyeztetteket lökünk vissza a halál karjaiba.
Old Asshole 2015.09.01 20:42:53
@jaegtoer:

"Hogy aztán a tényleges visszatoloncolást ki hogy fogja majd csinálni is meg kidumálni is - na az megint egy csodás rat race lesz... Ott ugyanis még durvább következménye lehet, ha a bürokrácia hitványsága, impotenciája miatt valóban veszélyeztetteket lökünk vissza a halál karjaiba."

Innen:

@Old Asshole:

(De Pintérgazdaságos megoldásnak az is elmegy, ha átdobálják őket a GYODA-n, aztán rohadjanak meg azon a kábé ötméternyi de facto senkiföldjén. Vagy tutajgassák őket a szerbek, hászen idefele úgyis ők szedték meg magukat rajtuk...

Magyarán: a magyar kormányzat maga fog belegabalyodni az idióta tüskésdrótjaiba. Mert az uszításban, álnokoskodásban, handabandázásban úgy kimerültek szegénykék, hogy valódi vészek hárítására, valódi cselekvésre már nem jut szufla.)
A Nyugat felépített egy kisebb-nagyobb döccenőkkel működő civilizációt, de hogy rögtön jelezzem, mi is jelent ez: a nagyobb döccenőit (pl. a birodalmainak elvesztését, a világháborúkat, Auschwitzot, a hidegháborút, a gazdasági válságokat) is sikerül kezelnie, és a…..