Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senkifiú

76 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Miután szuperhőssé váltam, többé a vértől nem okádtam. Szívemet is tudom már dobogtatni. Íme, hát tudok repülni! A seggemre ülök. Ha akarok. Mert pucsítani csak így tudok. Két lány; egy csésze. Most már tudom, hogy mi minek az értéke. Van most már hitelem. Nem is kevés. Napról napra…..
Helló! Én egy nagy tudású professzor vagyok! A szíved egyre csak nő, de nem tudod dobogtatni. Nagyon fontos! Válj hőssé! Tanulj meg repülni! A seggedre mert, üvegasztalon pucsít. két lány; egy csésze. Tudod a dolgod! Nem de te majd megmondod! Kell-e egy kis hitel?! Menj el a…..
Sötét erdő mélyén vár ez a rém. Menedék sehol. Menekülni minden sarokról. Közben összegyüjteni a papirlapokat vagy valami mást ami errefelé akadhat. Írányitott emberünk egy cseppett sem lankadhat. Ha végig visszük vajon megnyerjük?! Ha nem akkor biztosan tudom, hogy elvesztjük. Higgyétek…..
I. Csiklandozó brossod, melltűd tükrében megláttalak s azon nyomban ámulatba ejtett az ámulat. Szememmel követlek tégedet s nézem őszinte fényképedet szabj  átal, óh, mily gyönyör, mint ahogy a pók szövi hálóját, úgy szeress engem is nálad odaát. Nyisd ki felém halószobád ajtaját! Odaát a…..
Erotikus és egyéb verseim Donor 2021.05.07 11:37:31
Szeretgetlek, dédelgetlek.Megszerzem a testedet.Nézem a két kis apró szemedet.Szeretem a szívedetlelkedet s testedet.Gyönyörödet; mely igaz érzet.Hajadat; melyet a lágy szellő csak úgy lobogtat.Fenkölten és szerelmesen.pirkadó színeken.A felkelt napfénymegvílágitotta szép s kerekded orcádat, karcsú…..
Leaszarom a golyókat lehet, hogy a golyóim felaprózodva felaprózodhatnak. Piros, fehér, kék, lila. Jaj de csinos ez a picsa. Benedvesítelek tégedet. Farkommal megöntőzlek.                                                                                    Keltezés ideje:2014. november.28...
Amikor nadrágját letolta. Miami ezért megszólta. Ők csak bámultak szépen ámultak. Los Angeles a birtokom. Mondta ezt Jim Morrison.                                                                              Keltezés ideje: 2014.november.28....
Egyedül a rengetegben elhagyatva; sejtelmesen. Dögvész az úttalan útakon. Ugatnak a kutyák árkon s bokron. Érzelgösen s csendesen; fölöttébb sejtelmesen. Már megint csak beléd estem. Te leány; te ott. Farkas az ösvényen csoválja a farkát keményen. Te csak légy mindig résen. Ovakodj…..
Borzalom az udvarán  a kastély teraszán.   Véres arczát beletemetve ráncos, síkos két kezibe.   Állott a párkányon; mihaszna! Gondolkozott az ablakba.   Fejéhez emelte bal kezit. Golyók repültek szerteszit.   De jaj, ki van ott?! Ajjaj valaki beakasztotta az ajtót. Senior…..
Erotikus és egyéb verseim Az éj 2021.03.12 10:24:08
A Hold színe elapadt. A két kiguvadt szemem is kiszáradt. Vér folyt ki belőle. Agyvízem csurgott ki a legelőre.   A gyilkos kést szúrt belém. Kiáltottam! Ki ez a rém?! Válasz nem volt semmi. Tudja ő ezt nézni.   Felszívta minden csepp vérem. Kibelezett egészen. Nem lehetett ezt bírni. A…..
Karácsony előtt megsütöttem a sajtos tallérokat, majd a mandulás tortát, mert a fiamék jöttek, és most szülinapoztunk. Aztán sütöttem citromszeletet, karácsonyi mézeseket, amiket most is bevontam csokimázzal. Majd diós és mákos beiglit is készítettem, amiből van még. Tegnap krémest is dobtam össze,…..
Senkifiú 2021.02.05 22:21:51
Szartam s húgyoztam. Útána nemcsak a kezemet, hanem jó szokás szerint  a farkamat is lecsutakoltam. S aztán mentem s tovább szoptam, nedves pinát a nedves bokorban, már nem három perc minutumban...
Egy hölgy ül a teraszon. Mondtam neki; én megbaszom. Kérve kértem, szépen kértem. Csak velem keféljen!..
És az esőben állván, velem szemben állván, húgyozott a tehén, de nem árván...
-Hiszen már tudjátok én vagyok az ki ideggyenge elmebeteg! Szólott a mészáros tömeg és sorozatgyilkos, ki idegbeteg. -Nekem ezután is vészhelyzet! Így felelt az áldozat, ki helyben elvérzett.  ..
Mérleg,Bak,Skorpió,Vízöntő,Nyilas,Halak: Ők s ezek, mind baszhatnak! Tővig s bő nyállal! Kemény fasszal s nedves pinával. Szexuálisan horoszkópoztam. A kurvákat meghúzván megkúrtam; mindet a szomszéd bokorban...
Bebasztam, de rendesen. Nem találom (rég) a helyem...
Duplán dupla fagyis élvezet. Nyomd meg a fékjelet! A pinát szagolni lehet.   Pinára mászok,ha lehet. Miamiból Los Angelesbe megyek. Fasz(x)olni csak igy lehet...
Nyisd ki rózsám kapudat, kapudat,Hogy kerüljem pinádat, pinádat,Pina, pina péntek,Megbaszlak, ha kéred!Faszomon a holnap, te picsa!Kinyílott a faszom lyuka,Sej-haj, liliom,Hová szállsz a pinádon?..
Aktiválod a flash-t! Aktiválod a faszod! Ha a gyönyörű szexbombahölgyet meglátod!..
  "A taszítógravitáció erőssége alapvetően érint minket." Élőlényeket. "Ha a sötét energia erejét például egy kicsivel megnővelnénk, 4 vagy 5 nulla kitörlésével." Bele is szédülnénk, seggem fekete lyukának kitörlésével. "Még mindig nagyon kis számot kapnánk" s világegyetemünk nem lehetne ily…..
Fel áll a rendszer, mint farkom a tővében. Övében..
Szarás útán a természetben, falevéllel törlöm ki a seggem...
Itt a nyár, olvad a csoki! Mindenki le akar majd szopni. De ettől függetlenül a csoki az kibaszottul jó! Minden csúcson kapható! Természetjárónak ínycsiklandó! Fantasztikusan csudajó!..